Yapar durgun zeka konuşulanları algılamaya unutmak hasılatının eseri ama zamanla düzeliyor tah değerlerin düzen e girdikce
Amin ablacım ALLAH razı olsun RABBIM ümmet-i muhammedle içinde de bizlerin kucaklarini sağlıklı sıhhatli bir şekilde doldursun
:)) ay dur şimdi yaso kadını uyandırma.unutmuş seni işte ne güzelSüper super uyudum hamdolsun saat 22.30 bayilmisim tabi 6 saat doldumu uyanıyorum ama uyumusum sukur . Bugün kendimi iyi hissediyorum uykuya doydum bu Gece de cagirmazlarsa yarına dinç giderim ıns ise.
Bu arada bak gezegen bir beni dövmüyor hanim kadın büyüğünü küçüğünü biliyor
noo olmaz!kadına şiddete hayır!Bırak dövsün dövesi gelmiş kadının.Bu da farklı bir ödül şekli galiba
aaa çok sevindim canım yaEx koç mutamam ex kuzu bilgilendiririm hemen ALLAH'IN izniyle transfer oldum yatıyorum dua edin bana baya heyecanlı geçiyo
:)) ay dur şimdi yaso kadını uyandırma.unutmuş seni işte ne güzel
noo olmaz!kadına şiddete hayır!
aaa çok sevindim canım yainsallah bu sefer tutunur bebeklerin.dün aksam haberlerde gördüm, kadın beşiz doğurmuş ki dr hepsini doğuramazsın iki veya üçünü alalım demiş.kadın kabul etmemiş hepsi de sağlıklı doğmuştu maasallah.seninkiler ve saracımınkilerde yakin zamanda gelsinler inşallah
çözüm bulcam artık. mahvediyor beni. miyom, stres, kötü beslenme....Tamamen stresle alakalı ben de oldum ya çok kötü bide alışkın degilim ben ozaman magnezyum ç...al biraz rahatla
Aminnnnnn kuzum benim dua edin bizlere:)) ay dur şimdi yaso kadını uyandırma.unutmuş seni işte ne güzel
noo olmaz!kadına şiddete hayır!
aaa çok sevindim canım yainsallah bu sefer tutunur bebeklerin.dün aksam haberlerde gördüm, kadın beşiz doğurmuş ki dr hepsini doğuramazsın iki veya üçünü alalım demiş.kadın kabul etmemiş hepsi de sağlıklı doğmuştu maasallah.seninkiler ve saracımınkilerde yakin zamanda gelsinler inşallah
Elimden geldikçe dediklerini yapıyorum ablam ama işte tutundularmi acaba diye strese giriyorum ama ELHAMDÜLİLLAH umudum hep var ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olucak ablamAmin canım şu a da banada en iyi gelecek şey kucağıma bebeğimi almak
Sen şimdi hamilesin böyle düşün ve kendimi mutlu edecek şeyler yap sana iyi gelecek insanlarla görüş stresten uzak dur gözümü seveyim bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsunlar annesi
Amin ablam benim ALLAH razı olsun
Elimden geldikçe dediklerini yapıyorum ablam ama işte tutundularmi acaba diye strese giriyorum ama ELHAMDÜLİLLAH umudum hep var ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olucak ablam
0.285 canim belli olmuyorki heray degisiyor kuzum en son bu degerdeCanım benim TSH değerim 0.20 idi bir ay önce senin değerlerin kaç
Allah kimseyi önceki gün haşlanmış karnabaharı yiyecek kadar aç bırakmasın.fecii bişey
Arkadaşlarım yarın diyetisyen günüm.sabah randevum var.bakalım bir ayda ne kadar yağdan vermişim, yarın belli olacak..
Saracım hiç işine karışmak gibi olmasın ama ben detoks olayına hiç olumlu bakamıyorumBen bugün hiç acıkmadım ama çok halsizim başım ağrıyor ayağa kalkınca başım dönüyor ayaklarım titriyor bunları diyetisyenime yazdım oda ilk dört günkü listene devam et kontrol gününe kadar dedi ama bu gece daha bozmayacam yarın sabahki durumuna göre detoksu yarın kesebilirim
Afiyet olsun obezim suyun niye az 2.si avm mi gezdin 13bin adimBugün ne yedim
Sabah 10.30
Omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, iki hindi füme, iki dilim ekmek
Öğle 15.00
Dört köfte, salata
Ara: bir ayva
Akşam:19.30
Haşlanmış karnabahar üzeri yoğurt
Su:1.5 litre
Spor:13.366 adım=123 dkaeben
Geldikmi bu haftanın menü ve sporlarına
Buyurun bismillah
hedef56
350 dakika yürüyüş
21 dakika dans( 1 dakika fazla kaçmış)
20 karın
20 bacak hareketi
7 gün menü bildirmiştir
Tebrikler
obezzto
6 mill Leslie
150 mekik
30 dakika jillian
10 dakika kol hareketi
7 gün menü bildirmiştir
Tebrikler
@Aylin42Konya
230 dakika yürüyüş
135 dakika Leslie
Menü bildirmemiştir
( mazeretliydin ama olsun dövesim geldi)
@Zhre_
172 dakika yürüyüş (2 dakika fazla kaçmış)
4 gün menü bildirmiştir
Çok az olmuş zehracım
sara_28
90 dakika yürüyüş
7 gün menü bildirmiştir
Tebrikler
yasom7272
90 dakika yürüyüş
3 gün menü bildirmiştir
Hiç olmuşmu yasocan
60kiloyum
80 dakika yürüyüş
5 gün menü bildirmiştir
Az ama neyse
@gitsinkilolar01
30 dakika eliptik
15 dakika Leslie
2 gün menü bildirmiştir
Ne yiyon de hele
@divinity
140 dakika yürüyüş
4 gün menü bildirmiştir
gezegenfeza
65 dakika bisiklet
15 dakika Leslie
1 gün menü bildirmiştir
(Onunda yazmasaydın)
@Antepia27
40 dakika yürüyüş
30 dakika koşu
25 dakika kardiyo
20 dakika bisiklet
1 gün menü bildirmiştir
@fantastikaaa
30 dakika yürüyüş
2 gün menü bildirmiştir
Hiç olmuşmu
@Efser
SPOR YOK
6 gün menü bildirmiştir
@Pamukprncess
30 dakika pump ıt up
2 gün menü bildirmiştir
@gulsahhh01
60 dakika yürüyüş
3 gün menü bildirmiştir
Daha fazla paylaşım lazım
@krankenschwester
Spor yok
2 gün menü bildirmiştir
Daha fazla paylaşım bitte
@phlanaks ( iks harfini bulamadım)
Spor yok
1 gün menü bildirmiştir
Yeni geldin diye 1 kere dövüyom
@ozlemkartal
Spor yok
4 gün menü bildirmiştir
Bak büyüğümsün el kaldırmıyor
aeben
SPOR YOK
3 gün menü bildirmiştir
Oldumu bacı
Unuttuğum, atladığım varsa affola
Aynen öyle :))Afiyet olsun obezim suyun niye az 2.si avm mi gezdin 13bin adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?