Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amin ablacım ALLAH razı olsun RABBIM ümmet-i muhammedle içinde de bizlerin kucaklarini sağlıklı sıhhatli bir şekilde doldursun

Amin canım şu a da banada en iyi gelecek şey kucağıma bebeğimi almak

Sen şimdi hamilesin böyle düşün ve kendimi mutlu edecek şeyler yap sana iyi gelecek insanlarla görüş stresten uzak dur gözümü seveyim bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsunlar annesi

:)) ay dur şimdi yaso kadını uyandırma.unutmuş seni işte ne güzel

Bırak dövsün dövesi gelmiş kadının.Bu da farklı bir ödül şekli galiba
noo olmaz!kadına şiddete hayır!

Ex koç mu tamam ex kuzu bilgilendiririm hemen ALLAH'IN izniyle transfer oldum yatıyorum dua edin bana baya heyecanlı geçiyo
aaa çok sevindim canım yainsallah bu sefer tutunur bebeklerin.dün aksam haberlerde gördüm, kadın beşiz doğurmuş ki dr hepsini doğuramazsın iki veya üçünü alalım demiş.kadın kabul etmemiş hepsi de sağlıklı doğmuştu maasallah.seninkiler ve saracımınkilerde yakin zamanda gelsinler inşallah

Amin inşallah canım sağolasın

Menüm
Sabah : ac karnina 1 bardak limonlu su
yarim domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
1 siyah zeytin
Kucuk dilim peynir
2 bardak cay

Oylen : 1 kase corba dereotlu yogurt

Ara: 1 portakal 1 avuc ici fistik

Aksam: 4 y.k türlü yemegi
10 dal limonlanmis maydanoz
1 tam buğday ekmek
Spor yapinca yazicam

Aminnnnnn kuzum benim dua edin bizlere

Elimden geldikçe dediklerini yapıyorum ablam ama işte tutundularmi acaba diye strese giriyorum ama ELHAMDÜLİLLAH umudum hep var ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olucak ablam

Elimden geldikçe dediklerini yapıyorum ablam ama işte tutundularmi acaba diye strese giriyorum ama ELHAMDÜLİLLAH umudum hep var ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olucak ablam

Sen şimdi tutundularmı diye düşünme sadece bebeklerinin seninle olduğunu ve hamile olduğunu düşünüp bunun tadını çıkar bebeklerinin şimdi çok önemli işleri var annelerine tutunmaya çalışıyorlar sen strese girip onların işini zora sokma sekiz defa tüp bebek tedavisi denemiş bir ablan olarak söylüyorum ne kadar rahat olursan sonuç o kadar iyi olur biliyorum hiç kolay değil bu takımda seni en iyi ben anlıyorum emin ol o yüzden sözlerimi yabana atma ablacım

Bu arada kaç embriyo transfer ettiler bide kaçıncı gün embriyosuydu canım

Ben bugün hiç acıkmadım ama çok halsizim başım ağrıyor ayağa kalkınca başım dönüyor ayaklarım titriyor bunları diyetisyenime yazdım oda ilk dört günkü listene devam et kontrol gününe kadar dedi ama bu gece daha bozmayacam yarın sabahki durumuna göre detoksu yarın kesebilirim

Saracım hiç işine karışmak gibi olmasın ama ben detoks olayına hiç olumlu bakamıyorum hatta diyetisyenin bu sekilde yönlendirdiğinede ayrıca çok şaşırdım.baş dönmen titremen varsa büyük ihtimal şekerin düştü..daha da kötü olursan lütfen bir şeyler ye..

Afiyet olsun obezim suyun niye az 2.si avm mi gezdin 13bin adim

YİHUUU 1. OLMUŞUM:)
@gezegenfeza ellerine emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…