Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fulyacim bişey önerecek bilmem denedinmi probiyotik kullansan biraz düzene girene kadar
her gün kullanıyorum canım. bir birdi. 3 gündür 2 şer içiyorum. ayrıca 1/2 çay bardağı kadar kombucha çayı. afedersin taş gibi içim şu an. biraz da ondan şaştım.

11 aralik ablam daha çok var RABBIM'IN izniyle bi sıkıntı olmadan sıkı sıkı tutunur yavrularım
Yavrularım dediğine göre 2 tane mi transfer edildi?Bir de bişey dicem canım.Havuç suyu tutunmasına inanılmaz faydalıymış.İbrahim Saraçoğlu diyor nette bi araştır istersen.Rabbim ol derse olur elbette ama çabalamak da lazım.Senin yaptığın gibi
Kader gayrete aşıktır

her gün kullanıyorum canım. bir birdi. 3 gündür 2 şer içiyorum. ayrıca 1/2 çay bardağı kadar kombucha çayı. afedersin taş gibi içim şu an. biraz da ondan şaştım.
Tamamen stresle alakalı ben de oldum ya çok kötü bide alışkın degilim ben ozaman magnezyum ç...al biraz rahatla

Paylaşımdan muafım ama aklımda hep sizde özlüyorum sizi.
Yürüyüşe gittim,mantı doldurdum şimdide ütü yapıcam sonra da yemek
Ev işi yapmayı özledim
2 gündür oğlanlar odalarından çıkmıyor,
Eşim istirahatliydi, bu gece işe başlıyor.
Şimdi kahvaltı yaptık, doğru dürüst iş yapmadan kızıma gidecem.
Gelincede geç olacak

1 haftadır özlemim spor yapamadim aynen öyle yatiyom yorgunluktan bu arada gözün aydın olsun çok sevindim ailen gelmis kızın gelmiş iyi bir moral olmustur sana
insan yorgunken eli kolu kalkmıyor ki haklısın ,sana da geçmiş olsun canım çok yoruldun bu ara,aslında spor yorgunluğu da alıyor ama kendini zorlayıp başlama aşamasını geçebilirsensağol canım evet moral oldu bana da

Ozlemmm koca kizz kendi yapsin utusunu sen niye hirpaliyon bakim kendini kendi hazırlasın cantasinida

bilirsin işte gözümle görmeden elimle koymadan aklım kalıyor,zaten herşeyini kendi yapıyor mecbur bu senegitti kuzum rabbime emanet tüm yavrular
Gözün aydın canım kızın gelmiş ne moral olmuştur sana
sağol canım iyi geldi bana da

geçmiş olsun canım çözülür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…