- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Ayy çok sevindim canım hayırlı haberler verirsin bizlere inşallah.Bhcg tarihi ne zaman?Ex koç mutamam ex kuzu bilgilendiririm hemen ALLAH'IN izniyle transfer oldum yatıyorum dua edin bana baya heyecanlı geçiyo
her gün kullanıyorum canım. bir birdi. 3 gündür 2 şer içiyorum. ayrıca 1/2 çay bardağı kadar kombucha çayı. afedersin taş gibi içim şu an. biraz da ondan şaştım.Fulyacim bişey önerecek bilmem denedinmi probiyotik kullansan biraz düzene girene kadar
11 aralik ablam daha çok var RABBIM'IN izniyle bi sıkıntı olmadan sıkı sıkı tutunur yavrularımAyy çok sevindim canım hayırlı haberler verirsin bizlere inşallah.Bhcg tarihi ne zaman?
İnşallah güzel kilo vericeksin cnmAğrılarım varda ağrı kesici aldım şimdi bakalım nasıl olacak bu detoks işe yarayacakmı kaç kilo verecem merak ediyorum
Yavrularım dediğine göre 2 tane mi transfer edildi?Bir de bişey dicem canım.Havuç suyu tutunmasına inanılmaz faydalıymış.İbrahim Saraçoğlu diyor nette bi araştır istersen.Rabbim ol derse olur elbette ama çabalamak da lazım.Senin yaptığın gibi11 aralik ablam daha çok var RABBIM'IN izniyle bi sıkıntı olmadan sıkı sıkı tutunur yavrularım
Tamamen stresle alakalı ben de oldum ya çok kötü bide alışkın degilim ben ozaman magnezyum ç...al biraz rahatlaher gün kullanıyorum canım. bir birdi. 3 gündür 2 şer içiyorum. ayrıca 1/2 çay bardağı kadar kombucha çayı. afedersin taş gibi içim şu an. biraz da ondan şaştım.
Oh ne güzelELHAMDÜLİLLAH iyiyim ablam ALLAH'IN İzniyle transfer oldum heyecanli bekleyişteyimdua edin bana yavrularıma kavuşayım ALLAH'IN izniyle
Ev işi yapmayı özledimPaylaşımdan muafım ama aklımda hep sizde özlüyorum sizi.
Yürüyüşe gittim,mantı doldurdum şimdide ütü yapıcam sonra da yemek
ELHAMDÜLİLLAH iyiyim ablam ALLAH'IN İzniyle transfer oldum heyecanli bekleyişteyimdua edin bana yavrularıma kavuşayım ALLAH'IN izniyle
HosbuldukkkkHoşgeldin canım
HoşbuldummmHoşgeldin canım
insan yorgunken eli kolu kalkmıyor ki haklısın ,sana da geçmiş olsun canım çok yoruldun bu ara,aslında spor yorgunluğu da alıyor ama kendini zorlayıp başlama aşamasını geçebilirsen1 haftadır özlemim spor yapamadim aynen öyle yatiyom yorgunluktanbu arada gözün aydın olsun çok sevindim ailen gelmis kızın gelmiş iyi bir moral olmustur sana
Ozlemmm koca kizz kendi yapsin utusunu sen niye hirpaliyon bakim kendini kendi hazırlasın cantasinida
sağol canım iyi geldi bana daGözün aydın canım kızın gelmiş ne moral olmuştur sana
geçmiş olsun canım çözülür inşallah
çok doğru
onları bir gün giyeceğim biliyorum. sadece 2019 da olmasını istiyorum artık. yeter beklediğim
peki piliç hanım
cimrilik başka şey tasarruf başka şey. cimrilik de savurganlık da hoş değil. ama tasarruf etmek, idare etmek, israftan kaçınmak... bunlar gayet normal şeyler. konuşması hoş olmamış ayrıca. haddini aşmış.
evet valla çok yavaşladım. bir de wc alt üst etti beni 4 gündürmutfakta az işim var. sonra aslında leslie yapsam çok iyi olacak. inşallah diyelim.
Yapar durgun zeka konuşulanları algılamaya unutmak hasılatının eseri ama zamanla düzeliyor tah değerlerin düzen e girdikceyasom7272 canım ben aşırı unutkan oldum öyle böyle değil bir dakika sonra dediğimi bile unutuyorum haşimato yaparmı bunu
Hadi hayırlısı kuzumEx koç mutamam ex kuzu bilgilendiririm hemen ALLAH'IN izniyle transfer oldum yatıyorum dua edin bana baya heyecanlı geçiyo
Amin ablacım ALLAH razı olsun RABBIM ümmet-i muhammedle içinde de bizlerin kucaklarini sağlıklı sıhhatli bir şekilde doldursunÇok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
ALLAH'IN izniyle monim takımdan dua istiyorumHadi hayırlısı kuzumgüzel haberlerini bekliyoruz
Aminnn ablacımOh ne güzel
Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?