Kuzum gözünaydıngünaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın
veeeee dahası çok istediğim bir bileklik vardı eşim dün gece sürpriz yapmış almış bana çok stres yaşadın biraz yüzün gülsün istedim dedi nasıl mutlu oldum anlatamamben kocama hergün yeniden aşık oluyorum valla
üstüne tartıda bugün itibarıyla iki kilo gitmiş görünce mutluluktan havaya uçtum
Allahım bizi tüm kötü insanların şerrinden korusun ve sıkıntıda koymasın çok şükür bugün rahat bir nefes alıyorum
Kafayı yastıktan kaldırsam direk duşa girecem. Spor yaparken ter içinde kaldım, dün giremedim. Oğlum boxdan geldi, o girdi. Soğuyuncaya üşüdüm canım istemedigeçmiş olsun canım sıcak bir duş alıp dinlensen iyi gelir
Tmm yahu kalkiyom
Kuzum gözünaydın
Evinde huzurla mutlulukla bereketle otur inşallah
Hediyeni iyi günlerde güle güle kullan.
Azonce ev doktorunu aradim sonuc icin kizlar, asistanla gorustum vitamin d bayagi dusuk dedi, iltihap degerleri biraz yuksek dedi, doktorlar goruseyim dedi oglen tekrar ara dedi.
Türkiye dekilerin düşüyorsa bizim haydi haydi düşük olur zehracim. Doktorun sana vitamin yazar nasıl olsa. Geçmiş olsun canımAzonce ev doktorunu aradim sonuc icin kizlar, asistanla gorustum vitamin d bayagi dusuk dedi, iltihap degerleri biraz yuksek dedi, doktorlar goruseyim dedi oglen tekrar ara dedi.
Az gelmiştir, üstüne bunuda yeGünaydın herkese
Dün akşam ben bi haltlar yedim. Burda kerst dönemi başladı (noel). Her yer ışıl ışıl cıvıl cıvıl. Hadi gezelim dedik eşimle. Gezerken kendimi önce vietnam yemekleri satan karavanın önünde buldum iki tane lumpia yedim (sigara böreği gibi bişey) yetmedi battı balık yan gider dedim sonra da gittim olliboll yedim oda tatlı pişi gibi bişey. Hemde üç tane
Bence hakettimAz gelmiştir, üstüne bunuda ye
Ben bile o kadar yemiyom
günaydın kızlar çok mutluyum çünküüüüüü yarın evime taşınıyorum yaşasııııııııııııııııııııın
veeeee dahası çok istediğim bir bileklik vardı eşim dün gece sürpriz yapmış almış bana çok stres yaşadın biraz yüzün gülsün istedim dedi nasıl mutlu oldum anlatamamben kocama hergün yeniden aşık oluyorum valla
üstüne tartıda bugün itibarıyla iki kilo gitmiş görünce mutluluktan havaya uçtum
Allahım bizi tüm kötü insanların şerrinden korusun ve sıkıntıda koymasın çok şükür bugün rahat bir nefes alıyorum
evet canım zor günlerimde hep yanımdaydınız senide çok seviyorum ben
ayy canım çok sevindim adına
Hediyede güle güle kullan canım
İyi günler de inşallah
Yaaa menide sev
İçime yasemin kacti kiskandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?