Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuzum gözünaydın
Evinde huzurla mutlulukla bereketle otur inşallah
Hediyeni iyi günlerde güle güle kullan.

Azonce ev doktorunu aradim sonuc icin kizlar, asistanla gorustum vitamin d bayagi dusuk dedi, iltihap degerleri biraz yuksek dedi, doktorlar goruseyim dedi oglen tekrar ara dedi.

Günaydın herkese
Dün akşam ben bi haltlar yedim. Burda kerst dönemi başladı (noel). Her yer ışıl ışıl cıvıl cıvıl. Hadi gezelim dedik eşimle. Gezerken kendimi önce vietnam yemekleri satan karavanın önünde buldum iki tane lumpia yedim (sigara böreği gibi bişey) yetmedi battı balık yan gider dedim sonra da gittim olliboll yedim oda tatlı pişi gibi bişey. Hemde üç tane

Azonce ev doktorunu aradim sonuc icin kizlar, asistanla gorustum vitamin d bayagi dusuk dedi, iltihap degerleri biraz yuksek dedi, doktorlar goruseyim dedi oglen tekrar ara dedi.
Türkiye dekilerin düşüyorsa bizim haydi haydi düşük olur zehracim. Doktorun sana vitamin yazar nasıl olsa. Geçmiş olsun canım

Az gelmiştir, üstüne bunuda ye
Ben bile o kadar yemiyom

ayy canım çok sevindim adına
Hediyede güle güle kullan canım
İyi günler de inşallah

evet canım zor günlerimde hep yanımdaydınız senide çok seviyorum ben

Yaaa menide sev
İçime yasemin kacti kiskandim

az önce diyetisyenim aradı çocuğu hastalanmış hastaneye yatırmışlar o yüzden yarınki randevum iptal oldu haftaya kaldı kontrolüm sağlık olsun Rabbim onun çocuğunada tüm çocuklarada Şafi isminin hürmetine şifa versin

hiç kilo verip vermediğimi sordu bende iki kilo verdim deyince çok mutlu oldu ve detoksu yapabildiğim içinde tebrik etti yarında yapsan keşke dedi ama yeter dedim güldü o zaman tamam dedi yarından itibaren çorba köfte salata ye sebze yemeği yeme çünkü bu aşamada yanlış tercih olur çünkü protein almalısın dedi arada yine zerdeçallı sütümü içecem bu haftada böyle olsun herşeyden önemlisi SAĞLIK OLSUN

Sabah kahvaltımı daha yeni yaptım. Kahvaltıdan önce yaklaşık bir saat kadar spor yaptım leslie+pilates. 1 buçuk litreden fazla su içtim.
İki yumurta beyazıyla omlet, kibrit kutusu kadar peynir, birkaç dilim kaşar peyniri, iki tane küçük domates ve 10 adet zeytin ve bir dilim de tam tahıllı ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…