Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allahım şahit bu mesajı yazarken aklıma geldi senin pestiller ve bu mesaja atlıycan
Az önce hasta ziyaretinden geldik.
Pestilden konu açıldı, bisürü getirdik yiyemedik dedi. yav arkadaş sen yemezsen yeme, bize çıkarsana

Şaka tabiki , çıkarsada yemezdim. Rabbim şifa versin, eşi kanser hastasıymış. Yiyeceklerini baya değiştirmişler. Hatta evde çay için şeker yoktu, komşudan aldılar

Bugün yazamadım doğru düzgün hemen menümü yazıyorum.
Sabah bi kase domates çorbası, bir dilim tam tahıllı ekmek.
Öğlen bir sütlü filtre kahve ve elma.
Akşam yumurtalı ıspanak ve yoğurt.
Kaçamak olarak bi iki parça çikolata.
3 litreye yakın su içtim. 30 dk leslie + 100 ip atlama + 15 dk bisiklet

Günaydınlarr :)
Yüzde hesabı yapmadım açıkçası daha dün başladığımdan çarşamba günü yaparım
Kilom 65.85 iymiş dün 66 demiştim de sabah köründe tartılınca bu doğrusudur herhalde
Büyük ihtimal bu saatlerde cuma günleri kilo bildirimimi yaparım çünkü okula gideceğim tam gün öğlen arası bişey olur vs giremezsem bildirim yapamam.
Herkese musmutlu günler dilerim

Dün Doğum günümdü

Gecen hafta kızım okuluyla havanat bahçesi gezizinde kv ile beraberdik sonrada sınıf ca kahvaltıya katıldık
Doğum günün kutlu olsun canım, Allah hayırlı, uzun ömür versin.
Okul gezisinde kayınvalide
Benimkide sırf merakından, küçük oğlumu bahane ederek benim almanca kursuna gelmişti. Not: bidaha gitmedim

Canim biliyorum evet ama emzirdigim icin ihtiyacim oluyor 4 litreye ,su demek sut demek benim icin , ilk dogum yaptigim gunler 6 litre iciyordum bende hayrrt ediyorum bobreklerime amadogum oncesi hamilelikte bile en az 3 litre su tuketen bir insandim
en azimdan gece uyandigimda rahat 750 ml su tuketiyorum emzirme sonrasi

Uzun bir sure vegandim yeni yeni sut urunleri tuketmeye basladim laktozsuz. Olarak ama cogu sey gaz yaptigi icin bi sure ara verdim bebegiki kontrol etmek icin .. yemek konusunda zaten cok seciciyim malesef birde gaz yaptigi an birakiyorum Veejeteryan oldugum ivin et ve yumurta gormeniz cok zor

Kalsiyum u badem sutunden badem den aliyorum aksam kendime badem sutuyle salep yaptim .
Musli bir kac kasik badem sutuyle karistirip isitip yapiyorum oda cok iyi sut yapiyor diye .. normalde sabahlari da pek ekmek falan yiyemem .
Normalde bir dilim de olsa oglen yerim yemege gore

Son düzenleme:
O arkadas ben oluyorum
Bugun super bi menuyle gelicem karsiniza ..
Suan saat 4 den beri ayaktayim ... birazdan portakal suyu ve demir hapi alicam .

Sonra kahvaltiya biseyler bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…