- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Az önce hasta ziyaretinden geldik.Allahım şahit bu mesajı yazarken aklıma geldi senin pestiller ve bu mesaja atlıycan
İnşallah :)Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Genç olduğun için kilolar daha kolay gider
Dün Doğum günümdü
Gecen hafta kızım okuluyla havanat bahçesi gezizinde kv ile beraberdikObezim yokmu senin yakınlarda kurs sohbet neyin
Kv gerçi tüm hayatını kaplıyor ama
YoksaEfser kv gibi hangi kursa gitsen senle odamı geliyor
Doğum günün kutlu olsun canım, Allah hayırlı, uzun ömür versin.Dün Doğum günümdü
Gecen hafta kızım okuluyla havanat bahçesi gezizinde kv ile beraberdiksonrada sınıf ca kahvaltıya katıldık
Amin hepberaber olsun inşallahDoğum günün kutlu olsun canım, Allah hayırlı, uzun ömür versin.
Okul gezisinde kayınvalide
Benimkide sırf merakından, küçük oğlumu bahane ederek benim almanca kursuna gelmişti. Not: bidaha gitmedim
Canim biliyorum evet ama emzirdigim icin ihtiyacim oluyor 4 litreye ,su demek sut demek benim icin ,Kuzum nicini yazamadımkran diyim sana
Öncelikle diywt yapmak aç kalmak değildir , bu şekilde az yersen ilk başta hızlı gider kilon sonra hem takılır kalır hemde geri alırsın kiloyu.
Sabah müslü ne kadar , sütlemi ?
Öğlenin çok yavan salata yogurt gerekirdi en azından . 1 dl ekmekte olurdu .
Akşamın iyi ama gün bıyu proteinden yoksun bir menü olmuş ..
Kilon ne hatırlamıyorum ama 4 lt su çok fazla , böbreklere bukadar yüklenmenin anlamı yok bence
O arkadas ben oluyorumHiç beğenmedim esma memünü gerçi ortada menü yokta , sem birde emziriyormusun?
Yukarda. Bir arkadaşa yazmıştım aynını sanada diyim böyle kilo verilmez verilsede geri alınmaya mahkumdur . Kendinizi kandırmayın boş yere sağlıgınızdan olmayın
SüperDayanamayacağım kilo bildirimi yapayım
Gecen haftaki kilom 91.8
Bu haftaki kilom Eki Görüntüle 2212990
Fark:2.7
Rabbım hayırlı önürler versin kalan ömrünü hayrlarla geçirmeni nasip etsin efserimDün Doğum günümdü
Gecen hafta kızım okuluyla havanat bahçesi gezizinde kv ile beraberdiksonrada sınıf ca kahvaltıya katıldık
Mervecim hosgeldin aramizahoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?