Tamam :)Naparsın kuzum nasipaz çok kursahına değmiştir ama .
Emzşrmasendd çok az menün yarına daha iyi menüyle gel
Şanslısın burda olduguma denk geldin bazan uğrayamıyorum bileBen seni çok sevdim ya ne güzel yorumların var :)
Allah Allah yaa, gene benimle uğraşıyorinşallah.
Burda ne kilolar verildi
Yeni gelen kuzulara kendimizi tanıtalım
Grubumuz genelde 40 yaş üstü
Gezegen , moni , yasom, aylin , antepli ,Saram, özlem , fulya , ben kırkyaş üstüyüz divinity 39,5
Başka varmı unuttugum gırklı
Ben yaklaşık 10 yıldır buralardayım, takımın demir başlarındanım.
, diyet tecrübem çok, hayatımız diyet yani .
Menülere yorum yapmaya çalışıyorum beni etiketlerseniz bakmaya çalışırım
3 evladım var en büyüğü 23 küçüğü 17 yaşında . Ev hanımıyım ama evde durmayan cinsinden
Cevrem geniştir , sohbettir kurstur bata sosyal biriyim o yüzden hep dışarda yemelere gün sofralarına madur kalıyorum
Bu maduriyete rahmen kilo korumaya çalışıyorum yani.
İşte böyle yane
Apla diyebilirsiniz ama gezegene sakın abla demeyin
Ocak gibi girerim heralde, mezun kiloma inemedigim için 6 ay olmasını bekliyorumEvet hemde hiiçç yanaşmıyor bacım
Kolay gelsinBen şimdi bir mevlüde gidecem arkadaşın işi olmassa o gidecek ameliyata yoksa ben gelince görüşürüz.
İsmek olsun kuran olsun tefsir dir vs dir hepsi olurYok benimki gelemez çünkü dizinde problem var :)
Kurs derken neyi kastettin? Ismek kursları gibi bisey mi?
Napiyim işim rast gitmiyor sana dakaşmayınca kasap sevdiği deriyi misaliAllah Allah yaa, gene benimle uğraşıyor
Tebrik ederim canım, benimde zayıflayınca geniş gelen psntolon bugün tam olduMENÜM
Ççörekotu yağı+alıç sirkesi
SABAH
1,5 haşlanmış yumurta+1 dilim tulum peyniri+2 biber+8 yeşil zeytin+1 dilim çavdar ekmeği
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorba+6-7 yk kıymalı kereviz+1 bardak kefir
İKİNDİ
1 yeşil elma+1/4 avakado+1 minik yer elması
AKŞAM
3 yk tatlı patates+2 dilim hellim peyniri+6 yk kıymalı kereviz+yarım bardak kefir
GÜN BOYU
1 türk kahvesi+1 maden suyu+1 yeşil çay
SPOR
60 dk yürüyüş
30dk jillian michael
veeeeee bu kış montumun içine sığamadığım için biraz yaşlı işi kaşe manto giymek zorunda kalıyordum, inceldim ve montumu bugün giydim. 46 bedenden 44 bedene düştüm
@gezegenfeza
,aeben , @divinity
Biri pestilmi dediPestilin çıkmıştır , erimiş gitmiştir ekmek
Evet su içmeyi unutmulsun
Daha iyi olacak kuzum şu işlerin bi bitsin
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimHay maşallah ben daha 29 yaşındayım bir oğlum var beş yıllık evliyim :) yarışmaya Antalya’dan katılıyorum :) :) :)
senin gibi bi pisiciğimiz vardı miyawwİsminiz (İsteğe Bağlı ): Merve
Yaşınız : 28
Boyunuz: 165
Mesleginiz: DKAB Öğretmeni
Şu anda çalışıyomusunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 kedi 1 yaşında
Emziriyormusunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: Siirt
Kilo alma hikayeniz : Ye iç yat
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Çünkü çok rahatsız edici
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Kendimle ilgili neyden bahsetmem gerektiğini bilmiyorum açıkcası aklıma gelenler yay burcuyum2 aydır kendi kendime kilo vermeye çalışıyordum ki aslında ilk mesajımda yazmıştım bu kısmı araştırmayı seven bi insanım. aklıma daha bişey gelmiyor
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır olmadı
Şu anki kilonuz: 66.55
Hedef kilonuz: 57
Allahım şahit bu mesajı yazarken aklıma geldi senin pestiller ve bu mesaja atlıycanBiri pestilmi dedi
Hoşgeldin canımSelamlar
Takıma katılmak için gerekli olan o soruların cevaplarını buraya mı yoksa özelden mi atacağımız kısmını anlamadım
Ve takıma katılmak istiyorum.
Kendimi tanıtayım hemen adım Merve, ortaokulda öğretmenim. Kendi kendime diyet yapıyordum ancak çoook sıkıcı kilo verme veya ne bileyim kalori vs hakkında kendim hariç konuşacağım kimse olmayınca bir gruba katılma ihtiyacı hissettim. O yüzden de foruma üye oldum. Aranıza katılabilirim değil mi?
senin gibi bi pisiciğimiz vardı miyaww
.
Tekrar hoşgeldin .
Takım kaptanımız moni
2 hafta deneme süreniz var
Kilo verişiniz hergün menü vermeniz
Ve katılımınızla asıl listeye girebilirsiniz .
Yok bunlar kasar derseniz bizler gibi kenardan takıma devam edebilirsiniz
Napiyim işim rast gitmiyor sana dakaşmayınca kasap sevdiği deriyi misali
Ben kaçar , herkese hayırlı geceler
Yarın için herkesin yüzü gülsün inşallah
Ha unutmadan yeni gelen hanımlar pazartesi ve cuma kilo bildirimlerimiz var ve mecburidir , unutmayınız
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?