Hiç beğenmedim esma memünü gerçi ortada menü yokta , sem birde emziriyormusun?Ben bu gün ne yedim onları yazayım :) oğlum diş çıkarıyor öğlen sadece yoğurt yedim :) akşamda on dal maydonoz bir dilim ekmek bir elma :)
Divi bende göbek çok e göbektede yağ çok.o yüzden mecbur mekik çekmek zorundayim.alışınca zorlamıyor.nasıl ilk gun jiilian yapınca üç gün her yerimiz ağrıdı bu da öyle.alışırsın merak etmePerşembe menüm
Sabah : 1 bardak chia tohumlu su
Öğle : 1 kase ayran çorbası
4-5 yaprak sarma
1 incik - 5 kaşık nohutlu pilav
1 tabak salata
Ara yarım lt ısırgan çayı
Yatana kadar yeşil çay ve su icecem
Su şimdilik 1 lt oldu
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Jillian 30 dk + 25 mekik
obezzto mekiği senden ilham aldım ..nasıl yapıyon sen maşallah ben çok zorlandim
Mekikte karnınızı içine çekiyorsunuz değilmi ? Kaburgalar kapalı olacak yoksa boşa çekiliyor bi faydası olmuyor!Divi bende göbek çok e göbektede yağ çok.o yüzden mecbur mekik çekmek zorundayim.alışınca zorlamıyor.nasıl ilk gun jiilian yapınca üç gün her yerimiz ağrıdı bu da öyle.alışırsın merak etme
Diet olayınin en güzeli olmayan kıyafetlerinin içine girmek bence :) yarısına girebildim yarısı bekliyor daha.seni de tebrik ederim, insallah 38 e düşersinMENÜM
Ççörekotu yağı+alıç sirkesi
SABAH
1,5 haşlanmış yumurta+1 dilim tulum peyniri+2 biber+8 yeşil zeytin+1 dilim çavdar ekmeği
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorba+6-7 yk kıymalı kereviz+1 bardak kefir
İKİNDİ
1 yeşil elma+1/4 avakado+1 minik yer elması
AKŞAM
3 yk tatlı patates+2 dilim hellim peyniri+6 yk kıymalı kereviz+yarım bardak kefir
GÜN BOYU
1 türk kahvesi+1 maden suyu+1 yeşil çay
SPOR
60 dk yürüyüş
30dk jillian michael
veeeeee bu kış montumun içine sığamadığım için biraz yaşlı işi kaşe manto giymek zorunda kalıyordum, inceldim ve montumu bugün giydim. 46 bedenden 44 bedene düştüm
@gezegenfeza
,aeben , @divinity
tövbe dee :)) kadın benim yuzümden meslegi mi bıraksın :)
nefes metodunu biliyorum aybenim.salonda hocalar öğretmişti.insallah boşa gıtmiyor yaptıgım mekikler..Mekikte karnınızı içine çekiyorsunuz değilmi ? Kaburgalar kapalı olacak yoksa boşa çekiliyor bi faydası olmuyor!
nefes metodunu biliyorum aybenim.salonda hocalar öğretmişti.insallah boşa gıtmiyor yaptıgım mekikler..
Aa iyi ki dedin en son ölçümde en fazla karından vermişsin demişti diyetisyen.boşa gitmemiş demek ki..
Can sıkıntısı iste bebegim
Sen hatununun dediğini tutmuyon niye gidiyon de hele ?
Yağ ölçümü yaptırmayami
Obezim yokmu senin yakınlarda kurs sohbet neyinCan sıkıntısı iste bebegim
Dediya ameliyat var gene diye ondan öncede mevlüt var demiştiyasom7272 nerdesin bacım?? Insallah yine çağırmadılar
Valla apla :) :) dedim ya benim sıpa diş çıkarıyo o kadar yediğime duacıyım bu arada emzirmiyorumHiç beğenmedim esma memünü gerçi ortada menü yokta , sem birde emziriyormusun?
Yukarda. Bir arkadaşa yazmıştım aynını sanada diyim böyle kilo verilmez verilsede geri alınmaya mahkumdur . Kendinizi kandırmayın boş yere sağlıgınızdan olmayın
Normalde çorbam salatam hep olur bu gün aç kaldım ama olsun :)Hiç beğenmedim esma memünü gerçi ortada menü yokta , sem birde emziriyormusun?
Yukarda. Bir arkadaşa yazmıştım aynını sanada diyim böyle kilo verilmez verilsede geri alınmaya mahkumdur . Kendinizi kandırmayın boş yere sağlıgınızdan olmayın
tabiki mervecim hoşgeldinSelamlar
Takıma katılmak için gerekli olan o soruların cevaplarını buraya mı yoksa özelden mi atacağımız kısmını anlamadım
Ve takıma katılmak istiyorum.
Kendimi tanıtayım hemen adım Merve, ortaokulda öğretmenim. Kendi kendime diyet yapıyordum ancak çoook sıkıcı kilo verme veya ne bileyim kalori vs hakkında kendim hariç konuşacağım kimse olmayınca bir gruba katılma ihtiyacı hissettim. O yüzden de foruma üye oldum. Aranıza katılabilirim değil mi?
Yok benimki gelemez çünkü dizinde problem var :)Obezim yokmu senin yakınlarda kurs sohbet neyin
Kv gerçi tüm hayatını kaplıyor ama
YoksaEfser kv gibi hangi kursa gitsen senle odamı geliyor
He ya hele biri var adı lazım değil baş harfi G hiçç yanaşmıyor
Naparsın kuzum nasipValla apla :) :) dedim ya benim sıpa diş çıkarıyo o kadar yediğime duacıyım bu arada emzirmiyorumerken doğum oldu benimki süt geldiydi bebe emdiydi demeye bebe memeyi almadı sonra süt hepten kesildi
Ben seni çok sevdim ya ne güzel yorumların var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?