Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bu gün ne yedim onları yazayım :) oğlum diş çıkarıyor öğlen sadece yoğurt yedim :) akşamda on dal maydonoz bir dilim ekmek bir elma :)
Hiç beğenmedim esma memünü gerçi ortada menü yokta , sem birde emziriyormusun?

Yukarda. Bir arkadaşa yazmıştım aynını sanada diyim böyle kilo verilmez verilsede geri alınmaya mahkumdur . Kendinizi kandırmayın boş yere sağlıgınızdan olmayın

Divi bende göbek çok e göbektede yağ çok.o yüzden mecbur mekik çekmek zorundayim.alışınca zorlamıyor.nasıl ilk gun jiilian yapınca üç gün her yerimiz ağrıdı bu da öyle.alışırsın merak etme

Mekikte karnınızı içine çekiyorsunuz değilmi ? Kaburgalar kapalı olacak yoksa boşa çekiliyor bi faydası olmuyor!

Diet olayınin en güzeli olmayan kıyafetlerinin içine girmek bence :) yarısına girebildim yarısı bekliyor daha.seni de tebrik ederim, insallah 38 e düşersin

Selamlar
Takıma katılmak için gerekli olan o soruların cevaplarını buraya mı yoksa özelden mi atacağımız kısmını anlamadım
Ve takıma katılmak istiyorum.
Kendimi tanıtayım hemen adım Merve, ortaokulda öğretmenim. Kendi kendime diyet yapıyordum ancak çoook sıkıcı kilo verme veya ne bileyim kalori vs hakkında kendim hariç konuşacağım kimse olmayınca bir gruba katılma ihtiyacı hissettim. O yüzden de foruma üye oldum. Aranıza katılabilirim değil mi?

Mekikte karnınızı içine çekiyorsunuz değilmi ? Kaburgalar kapalı olacak yoksa boşa çekiliyor bi faydası olmuyor!
nefes metodunu biliyorum aybenim.salonda hocalar öğretmişti.insallah boşa gıtmiyor yaptıgım mekikler..

Aa iyi ki dedin en son ölçümde en fazla karından vermişsin demişti diyetisyen.boşa gitmemiş demek ki..

Valla apla :) :) dedim ya benim sıpa diş çıkarıyo o kadar yediğime duacıyım bu arada emzirmiyorum erken doğum oldu benimki süt geldiydi bebe emdiydi demeye bebe memeyi almadı sonra süt hepten kesildi

Normalde çorbam salatam hep olur bu gün aç kaldım ama olsun :)

tabiki mervecim hoşgeldin

Evet formu buraya dolduruyorsun bizde seni tanıyoruz

Valla apla :) :) dedim ya benim sıpa diş çıkarıyo o kadar yediğime duacıyım bu arada emzirmiyorum erken doğum oldu benimki süt geldiydi bebe emdiydi demeye bebe memeyi almadı sonra süt hepten kesildi
Naparsın kuzum nasip az çok kursağına değmiştir ama .

emzirmesende çok az menün yarına daha iyi menüyle gel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…