canımcım izin her zaman kilo alımıyla sonuçlanıyor, o yüzden izin taraftarı değilim. gayretle kilo vermeye çalış olur mu kuzum.bugünkü kilom da 95.6 kaptanımmoni sürem dolduysa izne de çıkabilirim kaptanım,aslında pek istemiyorum bıkarıkım diye ama takıma zarar vermek de istemiyorum,taktir senin ne dersen onu yaparım,
Çok haklısın . Bugünden de başlayabilirm. Ben hep şu aksam çay saatinde n Kilo alıyorm ve buna engel olamıyorum. Yanına meyve kuruları alıyim demiştim. Dün ne oldu bilsen . Hurma yiorm happur huppur .bi de ne göreyim minik minik böcekler tabak ta .. meger yemisim .. hemen çıkardm uleee. . Sonra napdim ama . Eti cin . Çikolata. Hosbes yedimkendini affet canım...bırak yedinse yedin...sadece kararlar al kendini fark et neden yedin bunu bul. köklü çözümler ara
Mesela ben..iZne gittim. 60.8 galibacanımcım izin her zaman kilo alımıyla sonuçlanıyor, o yüzden izin taraftarı değilim. gayretle kilo vermeye çalış olur mu kuzum.
geçen hafta 62,5 dun güzel ilerleme varMesela ben..iZne gittim. 60.8 galiba
Geldim bugün 61.9
Ay benim güzel ablam. Tememmm devam edim ben. Bugün bi çarşı pazar yapım . Sebze alıyim . Az da olsa az az gitsin almiyim de dimigeçen hafta 62,5 dun güzel ilerleme var
Listeyi sanada yollayım gezegenim bilindik listeler laKin belirleyici olur dene bir hafta ne kaybedersin , açlık orucuyla olmuyorDoyuyorsan daha ne olsun
Tebrikler
Abla kaç kilosnListeyi sanada yollayım gezegenim bilidik listeler lKin belirleyici olur dene bir hafta ne kaybedersin , açlık orucuyla olmuyor
1 haftada 1.9 harikasınGecen haftaki kilom 91.0
Bu haftaki kilom 89,1
Aradaki fark 1,9
Ben bir önceki haftanın kiloma bakmışım kusuramakmayın
Vero 1 avuç leblebi bir kş kuru üzümü birlikte ye gece çay saatinde başka bişi yeme beni çok fena çok tuttu buÇok haklısın . Bugünden de başlayabilirm. Ben hep şu aksam çay saatinde n Kilo alıyorm ve buna engel olamıyorum. Yanına meyve kuruları alıyim demiştim. Dün ne oldu bilsen . Hurma yiorm happur huppur .bi de ne göreyim minik minik böcekler tabak ta .. meger yemisim .. hemen çıkardm uleee. . Sonra napdim ama . Eti cin . Çikolata. Hosbes yedim
2 kilo azmı efser, ay begenmiyorlar birdeGecen haftaki kilom 91.0
Bu haftaki kilom 89,1
Aradaki fark 1,9
Ben bir önceki haftanın kiloma bakmışım kusuramakmayın
68,5Abla kaç kilosn
Ay sorma abla . Düşündükçe midem kalkio. Canlılar di bi deVero 1 avuç keblebi bir kş kuru üzümü birlikte ye gece çay saatinde başka bişi yeme beni çok fena çok tuttu bu
Wayyy tebrikler .. benim göbek cikmis toTO büyüyor . 62 değil de 72 gbi hissediom
Amin sizlerle hepberaber olsunRabbım hayırlı önürler versin kalan ömrünü hayrlarla geçirmeni nasip etsin efserim
1 vay yeterli sanırımVay vay vay efserime dogun günü hadiyesi gelmiş hoş gelmiş
Çok teşekkür ederimAmin canım benim sağolasın
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara
Efserim seninde mi kayinvalide kabusun var ne olacak bizim bu kaygana ve tayfasından çektiğimiz
TebriklerKilo bildirimi mi yapayım
Geçen hafta : 83.0
Bu hafta : 81.0
Fark : - 2 Kğ
Yüzde : 2.02
Kaptanım 8 ler kafamı döndürdü bir ufak hata yapmışım kilomu bundan sonra not alacağımmuhteşemsin 8 ler hayırlı olsun
Teşekkürler iyi dileklerin için.Sizede hayırlı sağlıklı uzun ömürlü yaşlar olsundoğum günün kutlu olsun canım,nice güzel yaşların olsun sevdiklerinle,bugün de benim küçüğün doğum günü,hediye de alamadım çıkıpgerçi beğenmiyor herşeyi,ben de kendisini götürüp beğendirip alayım diyorum ama sürpriz olmayacak bu sene
Önce kafa karışıklığı oldu2 kilo azmı efser, ay begenmiyorlar birde
Mutlu yaşlar :)Dün vermiş olduğum kilo nedeniyle biraz esnek davrandım kaptanlarım.biliyorum perşembe günü olacak iş değil ama Doğum günü ne deniyle ev halkına eşlik etmek zorunda kadım.
Kilomu etkilemedi orantılı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?