Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben hiç kilolu olmadım kendimi bildim bileli 55 kiloydum. Ama hamile kalınca kilo alıyorum bende şaşırıyorum. İlk hamileliğimde 30 kg almıştım 6 ayda verdim inşallah bunda da vericem. Bunda 25 kg aldım. 1,5 ay oldu Doğum yapalı 10 kg gitti. Kaldı 15 kg. 1,5 ay sonra koşulara başlayacağım o zaman daha hızlı gider.
Ne anlattım :)

canım daha çok yeni doğum yaptın hala lohusasın
kilo almış olman çok normal, bilinçli bir şekilde de vereceksin zaten, kimse canını sıkamasın.

Ananas tüketebilirsin hem süt yapar hem de yağları eritir

Şimdi o şeref bize ait efedim deyip

Gerçek yüzümu gösteriyorum
Haa haay fatnayi yenecekmis Fatma'nın sen yarışlarda ki geçmişini bilsen ayyy ne yaptım nasıl kabul ettim der saranin arkasına saklanirdin

Oda sana boşver Fatma benide yenmişti der teselli eder

Aylin kuzum yanlış yaptın hacii
Fatma'ya hiç bulasmayacaktin

Tamam yaa sen istedin senide yendiklerim listesine katayim bu sereften mahrum olma

Burda yok o emoji Erol taş gülmedi Haaa haaaa

Çok çalışmak gerek yavrum Fatma kuşhan yapıyor salona gidiyor
Şimdide bı temizliğe girmiş sorma hafta içi isim kalmasında rahat rahat aylini yiyeyim ay yeneyim

Yaa yazdıklarım alıntıda kalmis

Kızlar bu günkü menümü paylaşıp temizliğe girişmem lazım salon falan savaş alanına döndü:) heryer oyuncak:) Kahvaltı- bir yumurta bir domates bir salatalık üç dilim peynir şekersiz nescafe Öğlen- zencefilli zerdeçallı ananaslı yoğurt. Akşam bi kase ezogelin sonra bi kase yoğurt:) gün içinde görüşmek ümidiyle öpüldünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…