Ben hiç kilolu olmadım kendimi bildim bileli 55 kiloydum. Ama hamile kalınca kilo alıyorum bende şaşırıyorum. İlk hamileliğimde 30 kg almıştım 6 ayda verdim inşallah bunda da vericem. Bunda 25 kg aldım. 1,5 ay oldu Doğum yapalı 10 kg gitti. Kaldı 15 kg. 1,5 ay sonra koşulara başlayacağım o zaman daha hızlı gider.Moral bozmuş gibi olmayım dicem ama öyle olacak galiba.Gerçekten de kilolu beden eğitimi öğr bi garip oluyor.Ama sen spora bi başlasan çok kısa sürede istediğin kiloya gelirsin canım.Hiiiçç canını sıkma
canım daha çok yeni doğum yaptın hala lohusasınBen hiç kilolu olmadım kendimi bildim bileli 55 kiloydum. Ama hamile kalınca kilo alıyorum bende şaşırıyorum. İlk hamileliğimde 30 kg almıştım 6 ayda verdim inşallah bunda da vericem. Bunda 25 kg aldım. 1,5 ay oldu Doğum yapalı 10 kg gitti. Kaldı 15 kg. 1,5 ay sonra koşulara başlayacağım o zaman daha hızlı gider.
Ne anlattım :)
İnşallah abla yaza fit gireriz hep berabercanım daha çok yeni doğum yaptın hala lohusasın
kilo almış olman çok normal, bilinçli bir şekilde de vereceksin zaten, kimse canını sıkamasın.
Evet canım Cuma günleri :)Canım sizinde pazariniz cumami bizim gibi
Aylinnnnnn yarisalim mi
Aeben cesaret edememiş ama o yürek sennle yarışacak fatmada var
Ben hiç kilolu olmadım kendimi bildim bileli 55 kiloydum. Ama hamile kalınca kilo alıyorum bende şaşırıyorum. İlk hamileliğimde 30 kg almıştım 6 ayda verdim inşallah bunda da vericem. Bunda 25 kg aldım. 1,5 ay oldu Doğum yapalı 10 kg gitti. Kaldı 15 kg. 1,5 ay sonra koşulara başlayacağım o zaman daha hızlı gider.
Ben hiç kilolu olmadım kendimi bildim bileli 55 kiloydum. Ama hamile kalınca kilo alıyorum bende şaşırıyorum. İlk hamileliğimde 30 kg almıştım 6 ayda verdim inşallah bunda da vericem. Bunda 25 kg aldım. 1,5 ay oldu Doğum yapalı 10 kg gitti. Kaldı 15 kg. 1,5 ay sonra koşulara başlayacağım o zaman daha hızlı gider.
Valla mı,seninle yarışmak şeref verir fatmam benim.Sen düzene girdin aman maşallah diyimİnşallah fulyam da bu hafta gösteticek kendini.Fatmaaaa fulyayı da alalım bu hafta üçümüz yarışalım.Tabii ki o kabul ederse.Kilolarımız önemli değil biliyorsun.Yüzde hesabını baz alırız.Fulyacım okuyunca cevap yaz
60kiloyum Antepia27
Karam mıo da ne.Ben yok bilmek
Şaka bir yana karam gibi cısları yerken hep elinde sopan geliyor aklıma.Şimdi bu da gelir artık.Ama bazen yedikten sonra aklıma gelirdi ve iş işten geçmiş olurduİnanır mısın o günden sonra bir daha yemedim.Bide iki 2 tane yemiştim,midemin bulantısını şu an bile midem de hissettim sanki.Hiç unutmam o günü.
Nedense uykum kaçtı,sabah yürüyüş planı yaptım.Aynı dün yürüyerek gidip geldiğim yere gidicem yine.Bu hafta fatmayı yenmeliyim
İnşallah obezim.Benim için cıssız olacak buna eminim.Ama fatmayı ve sizi bilmem[/QUOTE
Ne diyelim hayaller ve hayatlar
Ne sporu yaa cumaya çok var ailemle kahvaltı yap git yaptığın mantilarfan falan ye
Antepia27 tatlım haftaya ikili rakamlara geçeceksin inşallah hadi bakalım
Ayyy inşallah prenses im gelsin gayri çok bekletti
Diyet sürecinde 109 ve
100 104 aralarında okadar cço yoruldum ki 40 kilo verirken okadar yipranmadim sıradaki 5/6 kilo kadat
Şimdi o şeref bize ait efedim deyip
Gerçek yüzümu gösteriyorum
Haa haay fatnayi yenecekmis Fatma'nın sen yarışlarda ki geçmişini bilsen ayyy ne yaptım nasıl kabul ettim der saranin arkasına saklanirdin
Oda sana boşver Fatma benide yenmişti der teselli eder
Aylin kuzum yanlış yaptın hacii
Fatma'ya hiç bulasmayacaktin
Tamam yaa sen istedin senide yendiklerim listesine katayim bu sereften mahrum olma
Burda yok o emoji Erol taş gülmedi Haaa haaaa
Çok çalışmak gerek yavrum Fatma kuşhan yapıyor salona gidiyor
Şimdide bı temizliğe girmiş sorma hafta içi isim kalmasında rahat rahat aylini yiyeyim ay yeneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?