Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menün gayet güzel olmuş

Su ve yapıyorsan sporunuda eklemelisin listenin altına

Birde cuma sabah bildirimleri takımların olmazsa olmazı

***10. Takım 600. ETAP ***

Moni(95,0///%)
zhre_ (88,4///%)
Sara_28(81,0//%)
Aylin42konya(61,8///%)
Antepia27 (100,8///% )
Pamukprncess(61,9///%)
ozlemkartal(95,6////%)
Obezzto(81,5///%)
60kiloyum(81,5///% )
efser(89,1///%)

phanalax(70,5///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Gitsinkilolar01(79,7/)b570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(93,0/)b593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu: 106 h: 80)
hedef56(77,0/)537. Etapta 68,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.(bk: 68,5 h:56)

gulsahhh01(64,0/)bYeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55
optumkibby(57,5/)Yeni üye, bt: 30.11.2018 bk:58 h:52
krankenschwester( 68,1 /)Yeni üye, bt: 25.11.2018 bk:68,3 h:54
Esmahan38(72/)(452. etapta d.)
wydra(65,9/)Yeni üye, bt: 6.12.2018 bk:66,6 h:57

Altın kızlar:)

aeben(68,5/)
gezegenfeza(72,5/)
divinity(69,1/)
Yasom7272(64,9/)

Vorones(61,9/)(593, etap. 60,8 kg. i)

30 dk ancak pilates yapabildim bugun
4 litre su ictim suyumun icine tarcin ve meyva atiyorum tatlansin diye kizlar

Yarin icinde komposta yapmak istiyorum

inşallah canım..

netten baktım watsons da bir şey göremedim

Tüm taşındıklarımda hep yalnız yaptım tüm işimi, ben sevmem ayak altında kimseyi. Yalnız kafana göre oh miss
al benden de o kadar.kimseye minnet etmem, tek başıma yaparım her işimi

dün 30 dk tempolu yürüyüş

bugün 100 dk tempolu yürüyüş @divinity
Maşallah fulyam sende yürüyüşü seviyorsun.Bugün bende baya tempolu yürüdüm,havalar soğuk olmasına rağmen bayağı terledim.
Paylaşımlarını okudukça çok üzülüyorum fulyacım.Sana nasıl yardımcı olabiliriz onu da bilmiyorum.Ama bi başlasan düzene koysan inan ki devamı çorap söküğü gibi gelecek.Ben de kk ya buraya gelmeden önce çok mutsuzdum,yemelerim düzensiz ve abur cubur doluydu.Yiyince de mutsuzdum yemeyince de.Bu kısır döngüden kendim çıkamadım.Sürekli her p.tesi rejime başlarım ve akşama doğru son bulurdu.Sonra burda buldum kendimi.Bol paylaşımda bulunmak,herkesin menü,sporlarını okumak bana çok fazla güç azim sabır.... veriyordu.Bişeyler yerken hep burdaki paylaşımlar menüler kafamdan film şeridi gibi geçerdi.Hala da öyle.Ve en çok da cıs yiyeceğimde gezegenfeza nın elinde sopa emojisi gözümün önüne gelirdi
Çok konuştum başını ağrıttım canım.Kusuruma bakma.Zamanın oldukça buraya daha fazla girmeye yazmaya çalışsan sana daha çok faydası olucaktır diye düşünüyorum.Nacizane fikrim.Ama sen isteyince herşeyi yapabilecek birisin.Hatta bir ara süper kilo veriyodun.Yine yaparsın hadi fulyacım bu cumaya güzel kilo verimi bekliyorum senden.Silkelen ve topla kendini bi tanem.İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmazmış.Seni seviyoruz ve biz eski güçlü azimli fulyayı istiyoruz

Alengirli menüler kraliçem benim

İnşallah hocam 6 ları görmek seni çok motive edecek ve inanıyorum ki hızla devamı gelecek cnm

Canım sizinde pazariniz cumami bizim gibi

Aylinnnnnn yarisalim mi
Aeben cesaret edememiş ama o yürek sennle yarışacak fatmada var
Valla mı,seninle yarışmak şeref verir fatmam benim.Sen düzene girdin aman maşallah diyim İnşallah fulyam da bu hafta gösteticek kendini.Fatmaaaa fulyayı da alalım bu hafta üçümüz yarışalım.Tabii ki o kabul ederse.Kilolarımız önemli değil biliyorsun.Yüzde hesabını baz alırız.Fulyacım okuyunca cevap yaz
60kiloyum Antepia27

Not: aylin, fatmanur eger hafta sonu kaçamak yapmasın kuşhanada devam etsin seni sollar ben diyim

Not: aylin, fatmanur eger hafta sonu kaçamak yapmasın kuşhanada devam etsin seni sollar ben diyim
İnşallah aebenim fatmamın beni geçmesine mutlu olurum.Ama bende mutlu olmak isterim tabikine de cumaya görcez bakalım kim yaman

Tüm taşındıklarımda hep yalnız yaptım tüm işimi, ben sevmem ayak altında kimseyi. Yalnız kafana göre oh miss
Aynen kaptanım,bende sevmem ayak altında.140 kilo halimle 10 ev taşıdım,ben topladım.1-2 kere annem yerleştirmeye yardıma geldi kıyamadı bana anacuğum.

13.takım da 3 kişi var ne kadar azlar.Az olmak dereceye girmek açısından daha mı avantajlı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…