- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Coşmuş ki ne coşmuş.Yüzdeler fena yüksek.Tebrikler saram
Bu hafta takımlar coşmuş ha
Evet şimdi kontrol ettimm webde yok.inşallah canım..
netten baktım watsons da bir şey göremedim
al benden de o kadar.kimseye minnet etmem, tek başıma yaparım her işimi
Evet bir ucundan görsem inşallah vermeye de mecburum. Kilolu beden eğitimi öğretmeni garip geliyor insanlara.İnşallah hocam 6 ları görmek seni çok motive edecek ve inanıyorum ki hızla devamı gelecek cnm
Peki efendimMaşallah fulyam sende yürüyüşü seviyorsun.Bugün bende baya tempolu yürüdüm,havalar soğuk olmasına rağmen bayağı terledim.
Paylaşımlarını okudukça çok üzülüyorum fulyacım.Sana nasıl yardımcı olabiliriz onu da bilmiyorum.Ama bi başlasan düzene koysan inan ki devamı çorap söküğü gibi gelecek.Ben de kk ya buraya gelmeden önce çok mutsuzdum,yemelerim düzensiz ve abur cubur doluydu.Yiyince de mutsuzdum yemeyince de.Bu kısır döngüden kendim çıkamadım.Sürekli her p.tesi rejime başlarım ve akşama doğru son bulurdu.Sonra burda buldum kendimi.Bol paylaşımda bulunmak,herkesin menü,sporlarını okumak bana çok fazla güç azim sabır.... veriyordu.Bişeyler yerken hep burdaki paylaşımlar menüler kafamdan film şeridi gibi geçerdi.Hala da öyle.Ve en çok da cıs yiyeceğimdegezegenfeza nın elinde sopa emojisi gözümün önüne gelirdi
Çok konuştum başını ağrıttım canım.Kusuruma bakma.Zamanın oldukça buraya daha fazla girmeye yazmaya çalışsan sana daha çok faydası olucaktır diye düşünüyorum.Nacizane fikrim.Ama sen isteyince herşeyi yapabilecek birisin.Hatta bir ara süper kilo veriyodun.Yine yaparsın hadi fulyacım bu cumaya güzel kilo verimi bekliyorum senden.Silkelen ve topla kendini bi tanem.İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmazmış.Seni seviyoruz ve biz eski güçlü azimli fulyayı istiyoruz
Alengirli menüler kraliçem benim
Kız ona benzer bende almıştım, sonra kalabalık ediyor diye attımEvet şimdi kontrol ettimm webde yok.
Eki Görüntüle 2213274 Bunu 3 tl ye aldım. Belki şubeye özel indirimdir.
Evet bir ucundan görsem inşallah vermeye de mecburum. Kilolu beden eğitimi öğretmeni garip geliyor insanlara.
Çok kullanışlı spor yaparken iyi oluyor. Haraketlere alışınca zorlaştırmak için gerekli.Kız ona benzer bende almıştım, sonra kalabalık ediyor diye attım
Moral bozmuş gibi olmayım dicem ama öyle olacak galiba.Gerçekten de kilolu beden eğitimi öğr bi garip oluyor.Ama sen spora bi başlasan çok kısa sürede istediğin kiloya gelirsin canım.Hiiiçç canını sıkmaEvet şimdi kontrol ettimm webde yok.
Eki Görüntüle 2213274 Bunu 3 tl ye aldım. Belki şubeye özel indirimdir.
Evet bir ucundan görsem inşallah vermeye de mecburum. Kilolu beden eğitimi öğretmeni garip geliyor insanlara.
Karam mıPeki efendim
Karam yerken de bunu hatırla o vakit
Sağol canım,herkese hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları.Bu arada tartıldım - 600Sabahınız haurolsun
İnşallah obezim.Benim için cıssız olacak buna eminim.Ama fatmayı ve sizi bilmemGünaydın 10.takım
Herkese mutlu, keyifli ve cıssız bir hafta sonu olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?