saracım evet vardı. o coştu sanırım. hayır çok uzun süredir kola falan içmiyordum. özendim yemeğin yanında içtim. yarım bardak. ağrı falan yapmadı. ama dikkat ettim o günden sonra midem de gaz eksik olmadı. midemin ortasında balon var gibi şiş.Geçmiş olsun canım midende gastrit varmı oda sıkıntı yapar
geçmiş olsun fulyacım muhtemelen gastirit vardır ilaç alsaydın keşkesaracım evet vardı. o coştu sanırım. hayır çok uzun süredir kola falan içmiyordum. özendim yemeğin yanında içtim. yarım bardak. ağrı falan yapmadı. ama dikkat ettim o günden sonra midem de gaz eksik olmadı. midemin ortasında balon var gibi şiş.
o günden sonra mide ilacına başladım. gerçi çok düzenli kullanmadım ama.geçmiş olsun fulyacım muhtemelen gastirit vardır ilaç alsaydın keşke
Ooo çok iyi bak bana gaz geldi biraz şimdi :)CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 599. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. % 2,41....... @Aylin42Konya
2. % 2,09........ @Efser
3. % 1,12........Pamukprncess
4. % 1,08........Antepia27
@zhre >>%0,79
@ozlemkartal >> %0,31
@phalanx >> % 0,28
moni
@obezzto
@Aylin42Konya
60kiloyum
ALTIN KIZLAR
1. % 1,07.......yasom7272
2. % 0,960........ @vorones
3. % 0,87........aeben
% -0,88........divinity
saracım evet vardı. o coştu sanırım. hayır çok uzun süredir kola falan içmiyordum. özendim yemeğin yanında içtim. yarım bardak. ağrı falan yapmadı. ama dikkat ettim o günden sonra midem de gaz eksik olmadı. midemin ortasında balon var gibi şiş.
Yok canım eşim Kayserili benim bir hesabım daha vardı vaktinde şifremi falan unuttum bu hesabı açtığımda yeni evliydim sonuna 38 koydum :) aslında Antalya/Belek:)Esmahan Kayserli misin 38 ???
Offff evet yaaa ben ev işini bitiremiyorum yap yap bitmiyor işler
Aaaoowww taş olursun ayol :)
Metabolizma yavaşlıyor ya baya kilo verince duraksıyor da biraz ara vermek lazım uyku düzeni ve moral çok etkiliyor kilo vermeyiamin canım.
amin canım inşallah.
inşallah kuzum.
aynen öyle aylin… yesem de mutsuzum yemezsem de. ama açlıktan mı yiyorsun de..... hayır açlıktan değil.....
gündüz buraya girme imkanım yok. bakamıyorum bile çok yoğunum. akşamları ancak.
doğru düzgün başladı mı çok güzel kilo veriyorum. maşallah suphanallah yaşıma göre metabolizma hızım gayet iyi. ama kaç yıldır doğru düzgün başlangıç yapamadım. yanlışım olmasın 2016 nın herhalde ekim ayı mıydı neydi takımlara başladım. parça parça çok şükür 89.5 tan 77 lere kadar indim. ama 81-82 lerde dolanıyorum çoğunlukla. hiç olmazsa 77-78 lerde kalsaydım yine iyiydi.
bu kış aldığım küçük beden kıyafetleri giymeyi çok istedim. hiç olmazsa 70 lere inseydim. dün akşam yine de 2 kışlık pantalonumu giyebildim. çok mutlu oldum.
neyse öyle yani....
canım yarışı bilemiyorum. isterim ama yapabilir miyim bilmiyorum. cuma 81.5 tim bugün 83 çıktım. tabi wc ödem şu bu vardır. yedim de. canım sıkıldı yani yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?