- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
6 gün oldu başlayalı, hâlâ ağrılarım varmadem jillian da yapıldı menümü yazabilirim
MENÜM
çörek otu yağı+elma sirkesi
SABAH
Menemen+1 dilim tulum peyniri+1 simit+8 yeşil zeytin
ÖĞLEN
100 g. et döner+3 yk bulgur pilavı+1 ayran+haydari+salata
AKŞAM
1 orta boy muz+1/2 greyfurt+ 1/2 cennet hurması+1 bardak süt ile kahve
SPOR
60 dk yürüyüş
30 dk JİLLİAN
GÜN BOYU
yeşil çay+ maden suyu+türk kahvesi
@obezzto @divinity @aebengezegenfeza
jillian yapanlar nasıl gidiyor
Divi madem ayran asi detoxsu yaptin oglen ekmek neyin nesi kuzummHayırlı geceler takımım
Bugün çok gezdim çok yoruldum tabi
çarşı gezmek spordan sayılır mı bilmiyom
Sayılsa fena olmaz
Pazar menüm
Sabah : 1 bardak elma sirkeli sıcak su
Kahvaltı : 2 dilim çavdar ekmeği
Peynir - 7 zeytin
Öğle : 1 tabak salata
1 kase yoğurtlu buğday
1 dilim ekmek
Akşam : 2 kase ayran çorbası
Ara : yarım lt yeşil çay
1 fincan Türk kahvesi
1 küçük kase yoğurt
Spor : jillian 25 dk
25 mekik
5 saat çarşıda gezme ..5 saatin içinde yarım saat oturdum sadece
Su : 2 bardak..
Gezegenim ben onu yapsam 1 ay yataktan kalkamam6 gün oldu başlayalı, hâlâ ağrılarım var
Saracim evini temizliyorsun bedenin yorulsada ruhun mutlu o yüzden hiçbişey baki degil bugün bitecek işlerin hayırlısıyla kolay gelsin cnm. yap yap bitmiyor işler
çok doğru canımGünaydınlarr..
Kilo verirken işin sırrı mutlu olmak ve kendine güvenmekte gerisi geliyor zaten. Evin her yerinde resmen böyle gaza getirici sözler var. İngilizce Türkçe karışık yazdım. Banyoda bile varİşe yarıyor mu evet. Bu gruba katılmadan önce de diyetteydim iki buçuk aydır diyet yapıyorum. 72 ile başladım kilo vermeye Duvarda kaç kilodan kaç kiloya geldiğim bile yazıyor. her hafta güncelliyorum güncellenmeyen kısım sadece başlangıç kilom ve ölçülerim. Bu bile insanı motive ediyor. O yüzden yapamıyorum edemiyorum diyen arkadaşlar lütfen kendinize güvenin. Eğer güvenmezseniz istediğiniz kadar aç kalın yine de tam anlamıyla kilo veremezsiniz. Kilo vermek biraz da psikolojik ya. O yüzden sürekli kendinizi motive edin. Nasıl ediyorsanız. Ben her yeri yazılarla doldurarak ediyorum ki ben de işe yarıyor siz de kendinizde işe yarayı bulun. Bir insan inandığı sürece her şeyi başarabilir. Yeter ki inan. İnanç azim ve çalışma bu üçüsü olduktan sonra imkansız diye bir şey yoktur.
Kusura bakmayın öğretmenliğin verdiği bi şey hemen uzun uzun konuşmaya başlıyorum
Vay
VayAylin42Konya hedefe gelmis 57 ne yav sanki 18 yasinda tobe tobe icimde ki kiskanclik kabardi cok fena kiskandim neyse bende hedefi tutturmusum monicim
yazın dukan birası yapıyordum da şimdi canım istemiyor. ama tabi kaç aydır yeşil çay demlemeyi de bıraktım. eskiden ne çok içerdim. şimdilerde açık çay ve bazen kabuk tarçın çayı içiyorum. işyerinde 2 kere sade kahve falan.Metabolizma yavaşlıyor ya baya kilo verince duraksıyor da biraz ara vermek lazım uyku düzeni ve moral çok etkiliyor kilo vermeyibiraz düşünmesen :) dukan birası içiyorum böyle zamanlarda tavsiye ederim :)
Sağol cnm sanada musmutlu pazarlargünaydın kızlar herkese mutlu bir pazar günü diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?