- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
VayAylin42Konya hedefe gelmis 57 ne yav sanki 18 yasinda tobe tobe icimde ki kiskanclik kabardi cok fena kiskandim neyse bende hedefi tutturmusum monicim
Oolong çayını nasıl hazırlıyorsunyazın dukan birası yapıyordum da şimdi canım istemiyor. ama tabi kaç aydır yeşil çay demlemeyi de bıraktım. eskiden ne çok içerdim. şimdilerde açık çay ve bazen kabuk tarçın çayı içiyorum. işyerinde 2 kere sade kahve falan.
ama bugünden itibaren gündüzleri yeşil çay, beyaz çay, oolong çaylarıma başlama kararı verdim. metabolizma hızım artsın hem de ödemler sökülsün. hem de tokluk hissi veriyor.
Aylin yeter bak çok sinirleniyom kıskançlıktan orta yerimden çatlayacam acı bana
2 mayıs doğum günüm. -67 olucam insallah..16 mayıs benim doğum günün hedef belirliyorum 60 kilo olacam ıns ....
Hedefleri alalim
oolong çayı, yeşil çayın % 20 oranında işlemden geçmiş şekli. yeşil çay gibi demleniyor. ortalama 85 derece içme suyuyla. 4 dk yeterli demleme için. ben seviyorum tadını.Oolong çayını nasıl hazırlıyorsun
yeşil çaya benzer canım. ödem söktürüyor. metabolizma hızlandırıyor. düzenli içersen aktif şekilde faydalarını görüyorsun. geçen yıl önceki yıl düzenli içiyordum yeşil çay oolong beyaz çay. faydası oldu. zaten antioksidan yönü de var.Denemek lazım,çok faydaları var.Sen ne yönde faydalarını gördün fulya
He unutuyorsunuz yaşınızı ne o 57 kiloymuş ay çatlayacam orta yerimdenn2 mayıs doğum günüm. -67 olucam insallah..
Daha altına inemem.diyetisyen sen yaş için 67-70 en iyisi dedi
Aylin yeter bak çok sinirleniyom kıskançlıktan orta yerimden çatlayacam acı bana
Canimsin takılıyorum biliyorsun asla kıskanma degil işin latifesi gurur duyuyorum sizinle azmin zaferiTmm kuzum tmm üzülme,sana acıyorum da burdakiler bana acımıyor ki Yok ama bu hafta son,artık yeter.Bundan sonra seni üzmeyeceğim
Beyaz çayın hangi çeşidini içiyorsun.Çünkü birçok çeşidi var.Gümüş kadife,beyaz şakayık,asi kaş vs...Ama en çok tüketileni gümüş kadife,senin ki hangisiyeşil çaya benzer canım. ödem söktürüyor. metabolizma hızlandırıyor. düzenli içersen aktif şekilde faydalarını görüyorsun. geçen yıl önceki yıl düzenli içiyordum yeşil çay oolong beyaz çay. faydası oldu. zaten antioksidan yönü de var.
Aynı dert bendede vardı başına bi eşarp bağla gün boyu saçlarının kokusu sinsin üstüne yatağına onu ser çarşaf gibi üstüne yatır :) ben öyle alıştırdım :)KizlR gunaydinn 27 saat uykusuzkuktan sonra ancak 2 saat uyuyabikdim suan hala uyutmayi deniyoruz yataga koydugum an uyaniyor , ninniler denedik uyumayinca Ankara havasi actik esimle
Anlamasada begendi
Annelerden bi oneri varmi yatagina nasil alistirabilirim ?
İnşallah yasemincim hedefine ulaşacığına inanıyorum.Ama gel şu hedefi 59.9 yapalım16 mayıs benim doğum günün hedef belirliyorum 60 kilo olacam ıns ....
Hedefleri alalim
DELÜÜÜÜÜ biliyorum latife yaptığını canım benim.Bende sizinle özellikle sara ve sen.Haşimatonuza rağmen çok güzel kilolar veriyorsunuz.Asıl başarı sizin.Ben olsam herhalde sabrım tükenir ve bırakırdım.Canimsin takılıyorum biliyorsun asla kıskanma degil işin latifesi gurur duyuyorum sizinle azmin zaferi
Esmahan merdaneyi eline almışın ben gibi.Ne yapıyon gıı.Aynı dert bendede vardı başına bi eşarp bağla gün boyu saçlarının kokusu sinsin üstüne yatağına onu ser çarşaf gibi üstüne yatır :) ben öyle alıştırdım :)
Tmm kaptaniçem unutmayız,helede bu hafta aslaaa.Sonuçta fatmayla bi yarışımız varkızçeler yarın da tartılıp kilo bildirilecek sakın unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?