Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben bugünden itibaren diyet işini yine çok ciddiye alıyorum ve başlıyorum kaç gündür evdi işti taşınmaydı yerleşmeydi derken ne istediğim gibi su içebildim ne yeşil çay nede yediklerime dikkat ettim bana getirisi ne oldu tabiki kilo bu sabahta tartıda gördüğüm rakamla gözlerim yerinden çıktı resmen bu hafta dereceye girecemde galiba sanırsam sondan birinci olacam çok üzgünüm çok sinirliyim şu anda gerçekten çok panikliyim anlamadığım insan bir haftada bu kadar kilo alırmı normalde yediklerim bunlardan fazlaydı ama benim şansızlığım şu manyak sıvı detoksu oldu onun üzerine nasıl besleneceğimi bilmedim ve diyetisyenimde köfte salata çorba ye dedi bende öyle yaptım sadece pazar günü tozuttum o kadar bende insanım bi yerden sonra dayanamadığım noktalar oluyor ama oda bu kadar kilo yaparmı şu anda tam dört kilo fazlam var yeniden 85 kiloyum ha şu var elim yüzüm çok şiş vede gribim hastayım gece sabaha kadar doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli dönüp duruyorum bunlarda etken oldumu bilmiyorum ve iki gün tiroit ilacımı unuttum içmedim bu sabah başucuma koydum unutmamak için ve hemen içtim ben kendime çok öfkeliyim bir haftada insan bu kadar kilo alırmı ya yarın diyetisyen kontrolünde bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum takım adına kötü bir derece yapacağım içinde hepinizden şimdiden özür dilerim

günaydın kızlar çook yoğunum yine dünkü menümü yazamadan erkenden uyumuşum
pazartesi menüsü
08.00 2 yumurta ve 1 kk kaşarlı omlet
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
3 çeri domates

13.00 yarım kase yoğurt,2 kuru kayısı,10 çiğ fındak

16.00 aynısı

18.00 1 tabak pırasa,1 tabak salata,2 kaşık tavuk döner
su 2 litre spor yok moni

sakin ol saram halledersin sen,ödemdir o kilo artışı,bana da çok oluyor dikkat edince iniyor

Eline emeğine sağlık canım.
Enişteye de teessüflerimi iletiyorum.

üzme kendini, stresede sokma
henüz salı ve telafi edebilirsin, dikkatli beslenip suyunu ihmal etmezsen az bi de hareketle. çünkü çoğu ödemdir, bir anda o kadar kilo alınmaz.

Kusura bakmayın net Ocak ayına kadar sorunlu
Dünkü menüm
1 yumurta 1 k.k beyaz peynir ile omlet
5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek

Ara:1 yemek kaşığı kuru üzüm

Öğlen
1 porsiyon Mantarlı tavuk sote
1 büyük bardak ayran,salata

Ara:mandalina

Akşam
1 büyük kase yayla çorbası
Avuç içi kadar köy ekmeği

Ara:1 elma 1 bardak süt

Ben kalıcı kilo olduğunu düşünmüyorum. O kadar saat açlıktan sonra vucüt içtiğin suyu dahi tutmuştur bence. Takım sana güveniyor sara sıkma canını .

35 yaş 1.70 boy 75 kilo çok kolay alıyorum bıraksam 100 kilo olurum
aslında boyuna göre çok kilolu değilsin, az gayretle istediğin kiloya inebilirsin.
çok çabuk kilo almanın nedeni insülin direnci ya da farklı sebepler olabilir. vitamin eksikliği gibi.
test yaptırıp insülinine ve vitaminlerine baktırdın mı canım?

hiç bir sıkıntım yok yakı zamanda bir takım kontrollerden geçtim. şimdilik 10 kilo vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…