Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tez kellesi furulaaaa

30 yıl az yiyeceksen sorun yok bebaemmm

Benim gibi iştahli birinin bunu yapması zorrrrr
O yüzden o 30 yılın 10 yılı burdayım .en azından koruyorum

Son düzenleme:
dua etmek lazım bol bol.sen rahat olmaya çalış.

görmemişim fulyam cavaplayım canım .
Ben hem öğrenci hem hocayım diyelim
Diyanetin kursu var evimin dibinde hocamız baya donanımlı maşallah 4 yıldır peşini bırakmıyorum.
Geçen yıl dışardan ilahiyatı bitirdim , kendi arkadaş grubumuz var meal ve tecvid veriyorum bildiğim kadarıyla. Ayrıca bu yıl birebir kur'an öğreteceğim öğrencilerim oldu hamdolsun , rabbımdan hayırlı ilimler istiyorum duamdır bu , ve bu ilmide yaymak görevimiz .
Biz insanlar dinimizin güzelliğini her halimizle yaşamalıyızki örnek olalım.
Rabbım utandırmasın.amin.

MENÜM
çörek otu yağı+alıç sirkesi

SABAH
2 haş yumurta+yarım dilim tulum peyniri+8 yeşil zeytin+1 dilim çavdar ekmeği+2 kayısı+1 çay kaşığı kaymak
yarım domates

ÖĞLEN
9 yk kıymalı makarna+et suyu+4 yk kıymalı kereviz+turşu

İKİNDİ
1 cennet hurması+1 bardak süt ile kahve

AKŞAM
1 kase mercimek çorba+8 yk kıymalı kereviz+turşu+2 dilim hellim peyniri ile salata+yarım bardak kefir

SPOR
60 dk yürüyüş+30 dk jillian

GÜN BOYU
2 maden suyu+1 türk kahvesi+1 yeşil çay

şimdi gideyim sporumun üzerine 2. maden suyunu içeyim

@gezegenfeza @aeben divinity

Makarnan çok gibi dursada dengeli yiyorsun hedefim , sen işini biliyon yani

görmemişim fulyam cavaplayım canım .

ne güzel. ben bir ara çok okuyordum. namaza falan da başlamıştım. sonra bir bıraktım

54 çekecem bananeee
ahahahhh o zamaan bende 55 yaparım

aynısını düşünüyorum.hic anlamadığımız bir dilde bir kitap okuyoruz , sonrası? Yok. Hiçbir şey anlamadık.o yüzden kesinlikle türkçesi okunmalı

Canım sen o detoksu kaç gün yapacaksın ? Ben pul biberli yoğurtu yemeye cesaret edemiyorum nedense yoğurttan tiksinirim diye korkuyorum:)
pul bibersiz ye.şart degil ki :))

uyguladığın bir liste var mı yoksa spontene mi takılıyosun?

ne güzel. ben bir ara çok okuyordum. namaza falan da başlamıştım. sonra bir bıraktım
Dua edelim inşAllah kalpler O'un elinde ...
Rabbımızın bizim namazımıza ihtiyacı yok bildiğiniz gibi , bizim var hemde çokk . Nasıl karnımız açıkıyorsa ruhda aç ve ancak kalpler onu anmakla mutlu oluyor ...
Ayrıca yediğimiz, kullandıgımız her nimetin şükrü Üstümüzde birikiyor , onların şükrüde bizim namazımızla rabba ulaşıyor....

Eminimki huzursuz oluyorsun bu konuda , bu bile şükretme sebebimiz ...

Ben bu konuları takımda çok konuşmuyorum biliyorsunuz , sonuçta burası kilo verme yeri farklı karşılananilir ...

Amin
Emeğine, yüreğine sağlık

Kilo vermek sağlıklı ve dengeli beslenmenin dışında manevi huzurun olmasıylada mümkün oluyor manevi huzur yerindeyse stres olmadığı gibi yaptığın diyetinde bir anlamı oluyor ve daha başarılı oluyorsun diye düşünüyorum zira ben stres altındayken huzursuz olduğunda daha çok yemeyi düşündüğüm için manevi huzur çok önemli o sebeble seninle sohbet beni mutlu ediyor

Ama püf noktası pulbiberli olması değil mi :)

Sabahın güzel
Öğlen öğün atlamışsın
AkşAmada menün eksik çorba nekadar miktar yazın.

Su ne kadar ? Yazmalısın
Varsa sporunuda .
Suyu oldum olası çok içerim. Günde 2,5-3 litre çok rahat içiyorum.
Öğlen öğün atlamadım aslında kahvaltıyı 11’e doğru yapınca öğlen yemek yemiyorum. Uzun süre aç kalmamak için saat 2 gibi bişiler atıştırıyorum genelde.
Akşam da bi kase çorba içtim baya dolu dolu bi kase

Kızlar size bir sorum olacak bugün siyez bulguru aldım bunun diyette ki önemi hakkında bir fikriniz varmı

Glisemik indeksi çok düşük ve protein oranı çok fazla Ben de bugün siyez bulguruyla pilav yaptıydım

Hazır girmişken menümü de yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 tane siyah zeytin
1 dilim peynir
2 çeri domates
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
Yarım porsiyon siyez bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

Akşam
1 hamburger
1 küçük patates kızartması

3 litre su içildi

Sporlar
Leslie 4 mil
5 dakika hiit kardiyo
5 dakika squat
12000 adım
1 saat de bovling oynadık arkadaşlarla onu demediydim ekleyim hemen. gerçi kalori çok yaktırmaz ama azıcık da olsa yaktırır bi bakayım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…