Tez kellesi furulaaaaGeliyoooooooooorrrrrr sıkı dur :) 30 yıllık deneyim demişsinya hani diyorum acaba yöntemde ufak bi açık var sanki 30 yıl demekki az yiyerek gitsek belki daha mı iyi olur belllki :) 30 yıl vermiş biri olarak ne dersin :)
Esmecim günlük 2 sayfa okuycam diye şartla kendiniBende ne zamandır ihmal ettim okumayıöylece duruyor yerinde Allah affetsin beni bazen saçımı taramaya zaman bulamıyorum son günlerde
dua etmek lazım bol bol.sen rahat olmaya çalış.Saol bitanem nasihatlerin için ALLAH razı olsun hepsini dinlicem ve uygulicamsenin yavrularında kocaman bir MAŞAALLAHişte korkularım var benim onları bi atlatsam ALLAH'IN izniyle iyiyim de ilk bebeğimi 5 haftalıkken ikinci bebeğimide 11 haftalıkken kaybettim ilk 3 ay diken üstündeyim yani
görmemişim fulyam cavaplayım canım .diyanetin kursu mu? bir de sen kursiyer misin yoksa hoca mı? daha önce sana bunu hiç sormadım sanırım.
ben kaç yıl önce kuran öğrenmek için kursa gittim. bir hevesle başladım. kurana geçtim. sonra bir bıraktım kaldı. çok istiyorum aslında
Makarnan çok gibi dursada dengeli yiyorsun hedefimMENÜM
çörek otu yağı+alıç sirkesi
SABAH
2 haş yumurta+yarım dilim tulum peyniri+8 yeşil zeytin+1 dilim çavdar ekmeği+2 kayısı+1 çay kaşığı kaymak
yarım domates
ÖĞLEN
9 yk kıymalı makarna+et suyu+4 yk kıymalı kereviz+turşu
İKİNDİ
1 cennet hurması+1 bardak süt ile kahve
AKŞAM
1 kase mercimek çorba+8 yk kıymalı kereviz+turşu+2 dilim hellim peyniri ile salata+yarım bardak kefir
SPOR
60 dk yürüyüş+30 dk jillian
GÜN BOYU
2 maden suyu+1 türk kahvesi+1 yeşil çay
şimdi gideyim sporumun üzerine 2. maden suyunu içeyim
@gezegenfeza @aebendivinity
görmemişim fulyam cavaplayım canım .
Ben hem öğrenci hem hocayım diyelim
Diyanetin kursu var evimin dibinde hocamız baya donanımlı maşallah 4 yıldır peşini bırakmıyorum.
Geçen yıl dışardan ilahiyatı bitirdim , kendi arkadaş grubumuz var meal ve tecvid veriyorum bildiğim kadarıyla. Ayrıca bu yıl birebir kur'an öğreteceğim öğrencilerim oldu hamdolsun , rabbımdan hayırlı ilimler istiyorum duamdır bu , ve bu ilmide yaymak görevimiz .
Biz insanlar dinimizin güzelliğini her halimizle yaşamalıyızki örnek olalım.
Rabbım utandırmasın.amin.
ahahahhh o zamaan bende 55 yaparım54 çekecem bananeee
aynısını düşünüyorum.hic anlamadığımız bir dilde bir kitap okuyoruz , sonrası? Yok. Hiçbir şey anlamadık.o yüzden kesinlikle türkçesi okunmalıAhhhh ah obeztom hocamız kur'anın türkçe mealini hatmedenlerin nufusumuzun % 2 si olduğunu söylediğinde nasıl içim cızz etti.
Oysaki o bizim rehberimiz.
arapçasını okumak güzel tabiki ayrı bir nurdur şifadır , lakin okunup hayata geçirilmesi gereken mealdir.
pul bibersiz ye.şart degil ki :))Canım sen o detoksu kaç gün yapacaksın ? Ben pul biberli yoğurtu yemeye cesaret edemiyorum nedense yoğurttan tiksinirim diye korkuyorum:)
uyguladığın bir liste var mı yoksa spontene mi takılıyosun?MENÜM
çörek otu yağı+alıç sirkesi
SABAH
2 haş yumurta+yarım dilim tulum peyniri+8 yeşil zeytin+1 dilim çavdar ekmeği+2 kayısı+1 çay kaşığı kaymak
yarım domates
ÖĞLEN
9 yk kıymalı makarna+et suyu+4 yk kıymalı kereviz+turşu
İKİNDİ
1 cennet hurması+1 bardak süt ile kahve
AKŞAM
1 kase mercimek çorba+8 yk kıymalı kereviz+turşu+2 dilim hellim peyniri ile salata+yarım bardak kefir
SPOR
60 dk yürüyüş+30 dk jillian
GÜN BOYU
2 maden suyu+1 türk kahvesi+1 yeşil çay
şimdi gideyim sporumun üzerine 2. maden suyunu içeyim
@gezegenfeza @aebendivinity
Dua edelim inşAllah kalpler O'un elinde ...
ne güzel. ben bir ara çok okuyordum. namaza falan da başlamıştım. sonra bir bıraktım
Artık onu şifa niyetine arada yapacakmisSelam söyle yarın su orucu yapıyom diye gelmesin
Amingörmemişim fulyam cavaplayım canım .
Ben hem öğrenci hem hocayım diyelim
Diyanetin kursu var evimin dibinde hocamız baya donanımlı maşallah 4 yıldır peşini bırakmıyorum.
Geçen yıl dışardan ilahiyatı bitirdim , kendi arkadaş grubumuz var meal ve tecvid veriyorum bildiğim kadarıyla. Ayrıca bu yıl birebir kur'an öğreteceğim öğrencilerim oldu hamdolsun , rabbımdan hayırlı ilimler istiyorum duamdır bu , ve bu ilmide yaymak görevimiz .
Biz insanlar dinimizin güzelliğini her halimizle yaşamalıyızki örnek olalım.
Rabbım utandırmasın.amin.
Dua edelim inşAllah kalpler O'un elinde ...
Rabbımızın bizim namazımıza ihtiyacı yok bildiğiniz gibi , bizim var hemde çokk. Nasıl karnımız açıkıyorsa ruhda aç ve ancak kalpler onu anmakla mutlu oluyor ...
Ayrıca yediğimiz, kullandıgımız her nimetin şükrü Üstümüzde birikiyor , onların şükrüde bizim namazımızla rabba ulaşıyor....
Eminimki huzursuz oluyorsun bu konuda , bu bile şükretme sebebimiz ...
Ben bu konuları takımda çok konuşmuyorum biliyorsunuz , sonuçta burası kilo verme yeri farklı karşılananilir ...
Ama püf noktası pulbiberli olması değil mi :)ahahahhh o zamaan bende 55 yaparım
aynısını düşünüyorum.hic anlamadığımız bir dilde bir kitap okuyoruz , sonrası? Yok. Hiçbir şey anlamadık.o yüzden kesinlikle türkçesi okunmalı
pul bibersiz ye.şart degil ki :))
uyguladığın bir liste var mı yoksa spontene mi takılıyosun?
Suyu oldum olası çok içerim. Günde 2,5-3 litre çok rahat içiyorum.Sabahın güzel
Öğlen öğün atlamışsın
AkşAmada menün eksik çorba nekadar miktar yazın.
Su ne kadar ? Yazmalısın
Varsa sporunuda .
Kızlar size bir sorum olacak bugün siyez bulguru aldım bunun diyette ki önemi hakkında bir fikriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?