Sen de güçlü kadinsın. Maşallah azmini kaybetme .
Sabah ve öğlen bir şey yememişsin.aksama kadar acıkmadın mı?Dunku menum (pzrtesi)
Sabah ac karnima 1 bardak detox suyu ve normal su.
Kahvalti:
1 dilim peynirli kepekli ekmek
1 fincan kahve
Su
Oglen
1 haslanmis yumurta
Ara
1 bardak detox suyu
Aksam
1 kase sulu kofte
1 kase salata
3 catal pancar
Su
Ara
Filtre kahve
Su: 1 buck lt
Spor: 70 dk yuruyus
moni
obezzto
Her zamanmerhaba takım arkadaşı aranıyor mu bu grupta
Hoşbuldum o haldeHer zaman
Zayıflamak istiyorsan hoşgeldin
Toparlan hadi sende dört kilo almadınya yok öyle kendini bırakmak benim kadar üzgün öfkeli olamazsın ben aldığım her kiloda bebeğime bir adım uzaklaşıyorum belki buna kızgınlığım sen daha şanslısın sadece boğazına dur diyeceksin ayrıca utancımdan kilomu yazmıyorum olayına ayrıca kızdım ve kınadım seni ben bugün dört kilo aldığımı ya, onca ne oldu beni toplamı tuttunuz yok sağolun destek oldunuz aldığımız verdiğimiz kilolar bizi bağlar aynı zamanda takımın önemini bağlar bunun için ne olursa olsun kilo bildirilmeli kızlarız uyarırız ama destek olarak ayağa kalkıp toparlanmana yardımcı oluruz böyle yaparak bizden değil kendinden kaçarsın sen güçlü bir kadınsın ve ben seni çok seviyorum pozitif elektriğini hissediyorum bu hafta birlikte aşalım bu artıları anlaştıkmı her akşam menü su ve spor bildirimi yapılacak cumaya kadar 100 gram da versek kardır anlaştıkmı
Hoşgeldin canım, bize kendini tanıtırmısın.merhaba takım arkadaşı aranıyor mu bu grupta
Ne diyim sana ben bilemedim...Off off gelmeyen 99 yapmışlar sanki
bugunku halummm
Kaçak nerelerdesinGunaydin kizlar
Hoşgeldin canımSabah ve öğlen bir şey yememişsin.aksama kadar acıkmadın mı?
Hoşgeldin canım
Acikmadim, aslinda aklima gelmedi neden dersen. Ben dun aksam calistim oglen gittigim icin sabah kahvaltidan sonra evi supurdum yemekleri yaptim cocugu okula goturdum, kucugu yatirdim. Hatta o ara almanyadan kuzenim gelmisti annemlere yarim saattr oraya ugradim. Giyindim ise gittim. Aslinda yemeye firsat olmadi diyebilirim.Sabah ve öğlen bir şey yememişsin.aksama kadar acıkmadın mı?
BurdayimmmKaçak nerelerdesin
Acikmadim, aslinda aklima gelmedi neden dersen. Ben dun aksam calistim oglen gittigim icin sabah kahvaltidan sonra evi supurdum yemekleri yaptim cocugu okula goturdum, kucugu yatirdim. Hatta o ara almanyadan kuzenim gelmisti annemlere yarim saattr oraya ugradim. Giyindim ise gittim. Aslinda yemeye firsat olmadi diyebilirim.
Lavanta cayinim tadi eminim ki cok guzeldiiirBen korka korka yedim ilk kaşığı
Sonrasini çok severek yedim
Limon da sıkınca çok güzel oldu bence dene sevemezsen yemezsin :)
Aldım bende ..araştırıyorum şimdilik ilk defa deniycem :)
Ne istersen bacı
Lavanta çayı , ıhlamur kuşburnu altinotu ,nar çiçeği , kayısıli form çayı,ceviz suyu, yeşil çay
Yanına da ne istersen ..
Bende cok istahsizim bugun , aksam yazicam menumu fakat canim hic istemiyor inanin yemek yemek ...Ben de öyle tahmin etmiştim
Yoğunluktan yemek yemeye fırsat bulamayan insanlar anneler, ben de her gün olmasa da bazen bu gruba dahil oluyorum ama her ne hikmetse yine de gitmiyor bu lanet kilolar
Canim yorma kendini yavas yavas yapBende yoğunum canım biliyosun iş ev koşturuyorum daha tam düzenim oluşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?