Peki :)Ben korka korka yedim ilk kaşığı
Sonrasini çok severek yedim
Limon da sıkınca çok güzel oldu bence dene sevemezsen yemezsin :)
Aldım bende ..araştırıyorum şimdilik ilk defa deniycem :)
Ne istersen bacı
Lavanta çayı , ıhlamur kuşburnu altinotu ,nar çiçeği , kayısıli form çayı,ceviz suyu, yeşil çay
Yanına da ne istersen ..
:/Pulbibere o kadar da fazla anlam
yüklemeye gerek yok bence :)
Inşallah yok ekmek yemiyorum. Akşam yemekten sonra da birşey yemiyorumEkmek yoksa ben begendim menünü. Bunla Kilo verilir yani
hoşbuldum gezegenim
Arkadaşa yazmışsın ama..
Bizede yollaCok guzell bir program indirdim ... birazdan spora basliyorum
Programin adi 30 gunde kilo ver ..Bizede yolla
Sahsi fikrim imkani olan icin yuzyuze diyetisyenle yapilan diyetler daha faydalidir .Kızlar online diyet hakkında ne düşünüyorsunuz faydasını gorurmuyum yoksa yüzyüze mi daha etkili olur
iştahsızlık mı?? O da nasıl bişi??Bende cok istahsizim bugun , aksam yazicam menumu fakat canim hic istemiyor inanin yemek yemek ...
gezegen korkutuyosun beni
Ben de bugün erkenden yaptım..Cok guzell bir program indirdim ... birazdan spora basliyorum
Online diyetlerde kan tahlili yapıyorlar mı,Kızlar online diyet hakkında ne düşünüyorsunuz faydasını gorurmuyum yoksa yüzyüze mi daha etkili olur
Biz zayiflamadan yaz gelmesinBen de bugün erkenden yaptım..
Vicdanım rahat, benden keyiflisi yok
o kadar çok liste uyguladım ki bazı ana maddeler kafamda yer etti, spontane liste ama kurallarım var.ahahahhh o zamaan bende 55 yaparım
aynısını düşünüyorum.hic anlamadığımız bir dilde bir kitap okuyoruz , sonrası? Yok. Hiçbir şey anlamadık.o yüzden kesinlikle türkçesi okunmalı
pul bibersiz ye.şart degil ki :))
uyguladığın bir liste var mı yoksa spontene mi takılıyosun?
ben hep 30dk jillian yazdım 25dk yazmış , kandıramadık
Benim listede üç köfte/yedi kaşık susuz baklagil var.tahıl yesen de çorbanı içebilirsin, sadece bir kepçe ama.eğer iki kepçe çorba içeceksen ekmek veya türevi yemiyosun artık.o kadar çok liste uyguladım ki bazı ana maddeler kafamda yer etti, spontane liste ama kurallarım var.
- Diyet yapıp vur diyince öldürmekten diyeti bozup ne bulursam yemekten sıkıldım ve kasım ayı başında bir karar aldım. Bazı şeyler beni zayıflatsa da zayıflatmasa da bunları yapıcam dedim. neler bunlar ? bunlar sağlıklı ve antiaging şeyler
bu ve buna benzer bir kontrol listesi yaptım. kasımın ilk 25 günü ölçüye dikkat etmeden yedim ve kilo veremedim. bunlar oturmuşken buraya başladım miktarları kıstım ve kilo gidiyor.
- Günde 1-2 maden suyu içmek
- Günde 1-3 yeşil veya beyaz çay içmek,
- Günde 1-2 şekersiz doğal kahve içmek (türk, sade neskafe, filtr vb.)
- Günde 30-60 dk yürümek
- Akşam yemeğini 19-20,00 dan önce yemek ve bu saatten sonra bir şey yememek (zaten 9-10 gibi uyuyorum)
- Probiyotik beslenmek
- haftada 1-2 balık yemek
- Diyeti meyveli-tam tahıllı yapmak (hep yaptığımız hata bunları diyetten çıkarmamak)
- Günde 3 ana ihtyaç olursa 1 ara öğün yapmak. ikindiye ihtiyaç duyuyorum
böyle bir düzen kurdum:) yürüyüş iyi geldi, jillian daha bir iyi geldi:)
- bir günde 2 su bardağı süt yoğurt veya kefir tüketmeye çalışıyorum
- Günde 5-6 köfte kadar et/tavuk/balık/ yumurta/ peynir veya yerlerine 4er kaşık kurubaklagil tüketmeye çalışıyorum ki protein alayım.
- Bulgur canım çekerse öğlen 5 yk turşu ile makarna olursa 9 yk ve gene turşu ile oluyor. Turşu makarna yediğim gün ödem yapıyor, ertesi gün aynı şekilde beslenmeyip lahana/kabak çorbası gibi ödem çorbaları ile öğün yapınca ödem de gidiyor.
- kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum, özellikle öğlen öğününde tahıl yememişsem öğünlerde klasik çorba içmeyi tercih ediyorum (mercimek-şehriye gibi)
- Nohut kurubaklagil çocuklara piştikçe alıyorum. biliyorum ki 1 tabak susuz kurubaklagil salata ve kefir ile tüketmek gayet diyet bir menüdür.
3,5 kilo verip taktik vermeye başladım bir de beni 25 kilo verince görün
ama o zaman ağır takılıcamnasıl kilo verdin diyenlere ' bol su içtim' diyecem
o kadar çok liste uyguladım ki bazı ana maddeler kafamda yer etti, spontane liste ama kurallarım var.
- Diyet yapıp vur diyince öldürmekten diyeti bozup ne bulursam yemekten sıkıldım ve kasım ayı başında bir karar aldım. Bazı şeyler beni zayıflatsa da zayıflatmasa da bunları yapıcam dedim. neler bunlar ? bunlar sağlıklı ve antiaging şeyler
bu ve buna benzer bir kontrol listesi yaptım. kasımın ilk 25 günü ölçüye dikkat etmeden yedim ve kilo veremedim. bunlar oturmuşken buraya başladım miktarları kıstım ve kilo gidiyor.
- Günde 1-2 maden suyu içmek
- Günde 1-3 yeşil veya beyaz çay içmek,
- Günde 1-2 şekersiz doğal kahve içmek (türk, sade neskafe, filtr vb.)
- Günde 30-60 dk yürümek
- Akşam yemeğini 19-20,00 dan önce yemek ve bu saatten sonra bir şey yememek (zaten 9-10 gibi uyuyorum)
- Probiyotik beslenmek
- haftada 1-2 balık yemek
- Diyeti meyveli-tam tahıllı yapmak (hep yaptığımız hata bunları diyetten çıkarmamak)
- Günde 3 ana ihtyaç olursa 1 ara öğün yapmak. ikindiye ihtiyaç duyuyorum
böyle bir düzen kurdum:) yürüyüş iyi geldi, jillian daha bir iyi geldi:)
- bir günde 2 su bardağı süt yoğurt veya kefir tüketmeye çalışıyorum
- Günde 5-6 köfte kadar et/tavuk/balık/ yumurta/ peynir veya yerlerine 4er kaşık kurubaklagil tüketmeye çalışıyorum ki protein alayım.
- Bulgur canım çekerse öğlen 5 yk turşu ile makarna olursa 9 yk ve gene turşu ile oluyor. Turşu makarna yediğim gün ödem yapıyor, ertesi gün aynı şekilde beslenmeyip lahana/kabak çorbası gibi ödem çorbaları ile öğün yapınca ödem de gidiyor.
- kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum, özellikle öğlen öğününde tahıl yememişsem öğünlerde klasik çorba içmeyi tercih ediyorum (mercimek-şehriye gibi)
- Nohut kurubaklagil çocuklara piştikçe alıyorum. biliyorum ki 1 tabak susuz kurubaklagil salata ve kefir ile tüketmek gayet diyet bir menüdür.
3,5 kilo verip taktik vermeye başladım bir de beni 25 kilo verince görün
ama o zaman ağır takılıcamnasıl kilo verdin diyenlere ' bol su içtim' diyecem
Teşekkür ederim canımLavanta cayinim tadi eminim ki cok guzeldiiirx Afiyet olsun canim
Peki :)
Canım süresi 30 dk değil 1. level 30 günben hep 30dk jillian yazdım 25dk yazmış , kandıramadık@gezegenfeza kandıramadık ama eline sağlık
divinity biz bir harikayız
Teşekkür ederim canım
Daha denemedim cilt içinde çok faydaliymis
Canım süresi 30 dk değil 1. level 30 gün
Toplamda 25 dk yapılıyor
Ablama listeyi ben attım 1 hafta boyunca hepsini not aldım topladım düzenledim
Vakti olmadığı için sadece bizi paylaştı çünkü 7 gün menü ve spor sadece senle ben bildirdik
Harikayiz öyle de devam edeceğiz inşallah
Sporu düzenli yapınca menumde kaçamak bile olsa korkmadan paylaşım yapıyorum
Düzenli spor düzene soktu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?