Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Peki :)

Kızlar online diyet hakkında ne düşünüyorsunuz faydasını gorurmuyum yoksa yüzyüze mi daha etkili olur
Online diyetlerde kan tahlili yapıyorlar mı,
Muhtemelen hayır.
Peki senin yaşam tarzını biliyorlarmi
Muhtemelen hayır
Peki damak zevkini biliyorlarmi
Oda hayır
Peki zaaflarını biliyorlarmi
Hayır
Daha bu sorular çok uzar,
Cevabım
Muhtemelen olmaz

o kadar çok liste uyguladım ki bazı ana maddeler kafamda yer etti, spontane liste ama kurallarım var.

• Diyet yapıp vur diyince öldürmekten diyeti bozup ne bulursam yemekten sıkıldım ve kasım ayı başında bir karar aldım. Bazı şeyler beni zayıflatsa da zayıflatmasa da bunları yapıcam dedim. neler bunlar ? bunlar sağlıklı ve antiaging şeyler
  1. Günde 1-2 maden suyu içmek
  2. Günde 1-3 yeşil veya beyaz çay içmek,
  3. Günde 1-2 şekersiz doğal kahve içmek (türk, sade neskafe, filtr vb.)
  4. Günde 30-60 dk yürümek
  5. Akşam yemeğini 19-20,00 dan önce yemek ve bu saatten sonra bir şey yememek (zaten 9-10 gibi uyuyorum)
  6. Probiyotik beslenmek
  7. haftada 1-2 balık yemek
  8. Diyeti meyveli-tam tahıllı yapmak (hep yaptığımız hata bunları diyetten çıkarmamak)
  9. Günde 3 ana ihtyaç olursa 1 ara öğün yapmak. ikindiye ihtiyaç duyuyorum
bu ve buna benzer bir kontrol listesi yaptım. kasımın ilk 25 günü ölçüye dikkat etmeden yedim ve kilo veremedim. bunlar oturmuşken buraya başladım miktarları kıstım ve kilo gidiyor.

• bir günde 2 su bardağı süt yoğurt veya kefir tüketmeye çalışıyorum
  • Günde 5-6 köfte kadar et/tavuk/balık/ yumurta/ peynir veya yerlerine 4er kaşık kurubaklagil tüketmeye çalışıyorum ki protein alayım.
  • Bulgur canım çekerse öğlen 5 yk turşu ile makarna olursa 9 yk ve gene turşu ile oluyor. Turşu makarna yediğim gün ödem yapıyor, ertesi gün aynı şekilde beslenmeyip lahana/kabak çorbası gibi ödem çorbaları ile öğün yapınca ödem de gidiyor.
  • kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum, özellikle öğlen öğününde tahıl yememişsem öğünlerde klasik çorba içmeyi tercih ediyorum (mercimek-şehriye gibi)
  • Nohut kurubaklagil çocuklara piştikçe alıyorum. biliyorum ki 1 tabak susuz kurubaklagil salata ve kefir ile tüketmek gayet diyet bir menüdür.
böyle bir düzen kurdum:) yürüyüş iyi geldi, jillian daha bir iyi geldi:)
3,5 kilo verip taktik vermeye başladım bir de beni 25 kilo verince görün
ama o zaman ağır takılıcam nasıl kilo verdin diyenlere ' bol su içtim' diyecem

Benim listede üç köfte/yedi kaşık susuz baklagil var.tahıl yesen de çorbanı içebilirsin, sadece bir kepçe ama.eğer iki kepçe çorba içeceksen ekmek veya türevi yemiyosun artık.

Demek taktik yok haa :)) o zaman biz ayline hiç yanaşmayalım Aylin42Konya

Harikasın canım aynen böyle devam et

Lavanta cayinim tadi eminim ki cok guzeldiiir x Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canım
Daha denemedim cilt içinde çok faydaliymis

ben hep 30dk jillian yazdım 25dk yazmış , kandıramadık@gezegenfeza kandıramadık ama eline sağlık
divinity biz bir harikayız
Canım süresi 30 dk değil 1. level 30 gün
Toplamda 25 dk yapılıyor
Ablama listeyi ben attım 1 hafta boyunca hepsini not aldım topladım düzenledim
Vakti olmadığı için sadece bizi paylaştı çünkü 7 gün menü ve spor sadece senle ben bildirdik
Harikayiz öyle de devam edeceğiz inşallah
Sporu düzenli yapınca menumde kaçamak bile olsa korkmadan paylaşım yapıyorum
Düzenli spor düzene soktu beni

Bende merak ettim hem severim boyle seyleri , esime haber veriyim bulursa alsin aktarcidan denerim bende
Disarda yagmur varken ( Allah evsizleri korusun ) ne guzel olur sicacik mis gibi cay keyfi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…