Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menum
Sabah 5: 00 : 1 Portakal
8:00 : 1 dilim cavdar ekmegi
5 adet zeytin , yarim salatalik , 3 cherry tomates 2 dilim peynir

12:00 : korili mantar sote 1 porsiyon
3 kaasik bulgur pilavi
1 mango

15 : 00 : 2 tane ceviz

16 ; 00 keten tohumu ve yogurt

Aksam da salatalik ve corba yemeyi dusunuyorum .

30 dk. 20 ser adet comelme, duvarda sinav , yan yatarak sag sol bacak acma , plank , kopru harrketi ...

3 litre su , 1 bardak salep , 1 bardak kefir , ve 700 ml emzirme cayi

Bugünkü menüm
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kirbit kutusu kadar peynir
5 zeytin
2 tam tahıllı ekmek,çay

Ara 1 mandalina,1 ceviz, Türk kahvesi,Yeşil çay (yarım saat arayla tükettim )

Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara .1 mandalina

Akşam
3 küçük ızgara et köfte
3 küçük ızgara tavuk
2 közde biber
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara yarım bardak havuç suyu ,1 bardak süt

Kızlar haftanın 2 günü havuç suyu içmek vücudumuzdaki yankılan yağı dışarı atmamızı daha çabuk sağlıyormuş

Afiyet olsun canım
Havuç suyu ile ilgili bilgi içinde teşekkür ederim

Bende menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz

Üç tane zeytin
Bir küp kadar peynir
Bir bardak şekersiz çay

Öğle
Bir kase siyez bulguruyla sebzeli pilav
Bir kase yoğurt
Dört tane acı turşu biberi

Ara
Üç tane çiğ badem
Dört tane çiğ fındık
Bir tane çiğ kaju

Akşam
Bir kase haşlanmış bamya
İki parça haşlanmış hindi kapama
Dört tane acı turşu biberi
Bir kase keten tohumlu yoğurt

Su 3.5 litre spor yok

aeben yasom7272 gezegenfeza Antepia27

Ben saat 21 gibi yarım ayva ve bir portakal yemeyi düşünüyorum yanında bir bardak zerdeçallı süt ile birlikte fazlamı olur sizce portakalı grip olduğum için yiyorum C vitamini için
Saracim menün güzel yarın sanirim diyetisyen günün portakalla sütünü iç ayva fazla olmasin akşam meyve pek önerilmiyor fruktoz olduğu için

hmm havuç suyunun bu özelliğini yeni duydum. aynısını havuç da yapıyordur ara öğün olarak yenilebilir. ölçüye dikkat etmek gerekir benim kardeşim migren için günde 1 su bardağı içiyordu , dedim çok içiyorsun 1 veya 2 gün daha 1er çay bardağına düşürerek içti, son gün wc de bayılmış kafasını musluğa vurmuş falan

Kızlar online diyet hakkında ne düşünüyorsunuz faydasını gorurmuyum yoksa yüzyüze mi daha etkili olur
mecbursan online diyet de olur ,tabi yapacaksın listeni. yüzyüzenin avantajı daha fazla emek vermen gerekiyor, zaman ayırıyorsun ölçüm yapılıyor vs. Önemli olan senin için hazırlanmış bir liste olması ve bir disipline bağlı kalmanonline da türkiyenin herhangi bir yerinde bir diyetisyenden fiyat araştırarak liste alabilirsin

Bu 3-5 kilo verip tavsiye vermek değil hedefim , mesajıyın başındada yazdıgın gibi sıkı diyet sonrasında salmak çok kolay , hatta salmasak bile artı çıkmamak elde değil . O yüzden kısıtlayıcı diyetler yok!

Buna örnek olarak üzgünüm ama fatmanurun bu haftaki kuşhanını göstereceğim . Kısıtlayıcı ve karbonsuz diyetlerin sonu hüsrandır bi süre sonra mutfakta bulursunuz kendinizi .

Belirlediğin yol çok güzel olmuş , bi süre sonra kilon durursa öğlenki karbonu az kısarsın tekrar inmeye başlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…