- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Bugünkü menüm
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kirbit kutusu kadar peynir
5 zeytin
2 tam tahıllı ekmek,çay
Ara 1 mandalina,1 ceviz, Türk kahvesi,Yeşil çay (yarım saat arayla tükettim )
Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara .1 mandalina
Akşam
3 küçük ızgara et köfte
3 küçük ızgara tavuk
2 közde biber
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara yarım bardak havuç suyu ,1 bardak süt
Kızlar haftanın 2 günü havuç suyu içmek vücudumuzdaki yankılan yağı dışarı atmamızı daha çabuk sağlıyormuş
Yağ yakmıyor ama yağı dışarı atmaya yardımcı oluyor her Perşembe içelimAfiyet olsun canım
Havuç suyu ile ilgili bilgi içinde teşekkür ederim
Havuç bana dokunuyorYağ yakmıyor ama yağı dışarı atmaya yardımcı oluyor her Perşembe içelim
Yağ yakmıyor ama yağı dışarı atmaya yardımcı oluyor her Perşembe içelim
Havuç bana dokunuyor
Niyeki aslında çok asitli değilHavuç bana dokunuyor
İçelimİçelim canım havucuda suyunda çok severim hatta içine yarım limonun suyunu eklersek daha etkili ve daha lezzetli olur ne dersin
Niyeki aslında çok asitli değil
İçelim
Saracim menün güzel yarın sanirim diyetisyen günün portakalla sütünü iç ayva fazla olmasin akşam meyve pek önerilmiyor fruktoz olduğu içinBen saat 21 gibi yarım ayva ve bir portakal yemeyi düşünüyorum yanında bir bardak zerdeçallı süt ile birlikte fazlamı olur sizce portakalı grip olduğum için yiyorum C vitamini için
Niyeki aslında çok asitli değil
İçelim
hmm havuç suyunun bu özelliğini yeni duydum. aynısını havuç da yapıyordur ara öğün olarak yenilebilir. ölçüye dikkat etmek gerekir benim kardeşim migren için günde 1 su bardağı içiyordu , dedim çok içiyorsun 1 veya 2 gün daha 1er çay bardağına düşürerek içti, son gün wc de bayılmış kafasını musluğa vurmuş falanBugünkü menüm
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kirbit kutusu kadar peynir
5 zeytin
2 tam tahıllı ekmek,çay
Ara 1 mandalina,1 ceviz, Türk kahvesi,Yeşil çay (yarım saat arayla tükettim )
Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara .1 mandalina
Akşam
3 küçük ızgara et köfte
3 küçük ızgara tavuk
2 közde biber
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara yarım bardak havuç suyu ,1 bardak süt
Kızlar haftanın 2 günü havuç suyu içmek vücudumuzdaki yankılan yağı dışarı atmamızı daha çabuk sağlıyormuş
mecbursan online diyet de olur ,tabi yapacaksın listeni. yüzyüzenin avantajı daha fazla emek vermen gerekiyor, zaman ayırıyorsun ölçüm yapılıyor vs. Önemli olan senin için hazırlanmış bir liste olması ve bir disipline bağlı kalmanKızlar online diyet hakkında ne düşünüyorsunuz faydasını gorurmuyum yoksa yüzyüze mi daha etkili olur
Limon, zencefilKıyamam sende yeşil elma ve limon suyunu karıştırıp iç canım olmazmı
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer saracımGezegencim menüme niye yorum yapmıyorsun hepinizden yorum bekliyorum hatalarımı söylerseniz kendimi düzeltir daha motive olurum
Alerji yapıyor canımNiyeki aslında çok asitli değil
İçelim
Bu 3-5 kilo verip tavsiye vermek değil hedefimo kadar çok liste uyguladım ki bazı ana maddeler kafamda yer etti, spontane liste ama kurallarım var.
- Diyet yapıp vur diyince öldürmekten diyeti bozup ne bulursam yemekten sıkıldım ve kasım ayı başında bir karar aldım. Bazı şeyler beni zayıflatsa da zayıflatmasa da bunları yapıcam dedim. neler bunlar ? bunlar sağlıklı ve antiaging şeyler
bu ve buna benzer bir kontrol listesi yaptım. kasımın ilk 25 günü ölçüye dikkat etmeden yedim ve kilo veremedim. bunlar oturmuşken buraya başladım miktarları kıstım ve kilo gidiyor.
- Günde 1-2 maden suyu içmek
- Günde 1-3 yeşil veya beyaz çay içmek,
- Günde 1-2 şekersiz doğal kahve içmek (türk, sade neskafe, filtr vb.)
- Günde 30-60 dk yürümek
- Akşam yemeğini 19-20,00 dan önce yemek ve bu saatten sonra bir şey yememek (zaten 9-10 gibi uyuyorum)
- Probiyotik beslenmek
- haftada 1-2 balık yemek
- Diyeti meyveli-tam tahıllı yapmak (hep yaptığımız hata bunları diyetten çıkarmamak)
- Günde 3 ana ihtyaç olursa 1 ara öğün yapmak. ikindiye ihtiyaç duyuyorum
böyle bir düzen kurdum:) yürüyüş iyi geldi, jillian daha bir iyi geldi:)
- bir günde 2 su bardağı süt yoğurt veya kefir tüketmeye çalışıyorum
- Günde 5-6 köfte kadar et/tavuk/balık/ yumurta/ peynir veya yerlerine 4er kaşık kurubaklagil tüketmeye çalışıyorum ki protein alayım.
- Bulgur canım çekerse öğlen 5 yk turşu ile makarna olursa 9 yk ve gene turşu ile oluyor. Turşu makarna yediğim gün ödem yapıyor, ertesi gün aynı şekilde beslenmeyip lahana/kabak çorbası gibi ödem çorbaları ile öğün yapınca ödem de gidiyor.
- kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum, özellikle öğlen öğününde tahıl yememişsem öğünlerde klasik çorba içmeyi tercih ediyorum (mercimek-şehriye gibi)
- Nohut kurubaklagil çocuklara piştikçe alıyorum. biliyorum ki 1 tabak susuz kurubaklagil salata ve kefir ile tüketmek gayet diyet bir menüdür.
3,5 kilo verip taktik vermeye başladım bir de beni 25 kilo verince görün
ama o zaman ağır takılıcamnasıl kilo verdin diyenlere ' bol su içtim' diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?