- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben ara öğünde çeyrek ayva(baya büyüktü)Ben saat 21 gibi yarım ayva ve bir portakal yemeyi düşünüyorum yanında bir bardak zerdeçallı süt ile birlikte fazlamı olur sizce portakalı grip olduğum için yiyorum C vitamini için
Menün güzel saramBende menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Üç tane zeytin
Bir küp kadar peynir
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir kase siyez bulguruyla sebzeli pilav
Bir kase yoğurt
Dört tane acı turşu biberi
Ara
Üç tane çiğ badem
Dört tane çiğ fındık
Bir tane çiğ kaju
Akşam
Bir kase haşlanmış bamya
İki parça haşlanmış hindi kapama
Dört tane acı turşu biberi
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Su 3.5 litre spor yok
aeben yasom7272 gezegenfeza @Antepia27
Saracim menün güzel yarın sanirim diyetisyen günün portakalla sütünü iç ayva fazla olmasin akşam meyve pek önerilmiyor fruktoz olduğu için
Ne güzel demişsin fatmanur O KADAR DİYET SPOR ELDE VAR ARTI !!!!Yok canım haklısın detoks ta makarna vardi cuma günü yedim orda koptum herhalde c.tesi dolma vardı listede 3 dolmayi yedim gecenin bir vakti kalktım yine yedim ertesi günü oruç tuttum iftarda çok dikkat edemedim ve kaçınılmaz artılar geldi
Evet canım çok istiyorum bugünden sonra 0 kaçamak indallah gelsin 9 ya
Afiyet olsun canım
Güzel liste canim
Ayyy bugün mende öyleyim resmen stres yaşadım okadar spor diyet elde var artı of yaa
Canım artiydim utancimdan yazmafim
Menün güzel saram
Çok ayrıntılı yazıyorsun lakin menün baya azzzzz
Sabah 3 zeytin 1 çatal peynir yemişsin mesela
Tek dişe dokunur bulgurun var oda bi kase allah bilir 2-3 kaşıktır ..
Yinede şu ödemlerin gidene kadar böyle biraz az tut sonra miktarı artır biraz özelikle salatayı .
Haaa birde salata yerine turşu yemeni helede bu kadar ödemin varken turşu yemek olmamışşşş
Ben ara öğünde çeyrek ayva(baya büyüktü)
1 mandalina doğrayıp yoğurtla yedim.
Bana saat 8 den sonrası sakıncalı gibi geliyor.
Eğer benim gibi çok geç yatıyorsan neyse.
Ben dün en geç 7 de yedim, gece 1 de yattım
25 yaşındayım şuan 75 kiloyum boyun 160 evliyim iki evladım var Allah bağışlarsa , hmm Ankara’da yaşıyorum ev hanımıyım önlisans mezunuyum aklıma gelenler şuan için bunlarHoşgeldin canım, bize kendini tanıtırmısın.
Fatma yi sürekli uyariyoruz ama bizi dinlemiyor bacim iyisimi sakal birakalim belki dinler bizi.Ne güzel demişsin fatmanur O KADAR DİYET SPOR ELDE VAR ARTI !!!!
Benim bişi dememe gerek kalmıyor: ne zaman karnını doyurup geceleri mutfaga saldırmıycagım , sürekli yapabileceğin bir listeyi uyguluycaksın ?
Huzur hoşgeldin kuzum , büyük kızımdan 2 yaş büyüksün25 yaşındayım şuan 75 kiloyum boyun 160 evliyim iki evladım var Allah bağışlarsa , hmm Ankara’da yaşıyorum ev hanımıyım önlisans mezunuyum aklıma gelenler şuan için bunlar
Kilo alma serüvenime gelirsek hep balıketi oldum ben Dört sene önce kızımın Doğum kilolarını vermekte epey zorlandım ama bir azimle 76 kilodan 61 kiloya kadar düştüm ama sonrasında kilo almaya başladım derken oğluma hamile kaldım oda şuan bir buçuk yaşında oğlumdan sonra 86 kiloya ulaştım geçen kış 72ye kadar indim ama yaz boyu dikkat etmeyince şuan yine 75 kiloyum amacım ilk etapta 70 kilo altına inip en fazla 65 en az 60 kilo olmak umarım başarabilirim
Ne mutlu saracim sana darısı bizim başımızaBugün yüzümü güldüren tek şey geçen sene aldığım kışlık kıyafetlerin hiç biri üzerine olmuyor hepsinin içinde kaldım resmen bende hepsini poşetleyip ihtiyaç sahiplerine verecem
Bir gün giyeyim diye aldığım küçük beden kıyafetlerim vardı onlar tam oldu ve en güzeli 10 sene önce nikahımda giydiğim ve sonra bir daha giyenemediğim kıyafetimi hatırası var diye saklıyordum bugün onun içine girdim nasıl mutlu oldum anlatamam
Hgdin cnm aramıza umarım süreklilik gösterir ve kilolarını kısa sürede verirsin cnm.25 yaşındayım şuan 75 kiloyum boyun 160 evliyim iki evladım var Allah bağışlarsa , hmm Ankara’da yaşıyorum ev hanımıyım önlisans mezunuyum aklıma gelenler şuan için bunlar
Kilo alma serüvenime gelirsek hep balıketi oldum ben Dört sene önce kızımın Doğum kilolarını vermekte epey zorlandım ama bir azimle 76 kilodan 61 kiloya kadar düştüm ama sonrasında kilo almaya başladım derken oğluma hamile kaldım oda şuan bir buçuk yaşında oğlumdan sonra 86 kiloya ulaştım geçen kış 72ye kadar indim ama yaz boyu dikkat etmeyince şuan yine 75 kiloyum amacım ilk etapta 70 kilo altına inip en fazla 65 en az 60 kilo olmak umarım başarabilirim
Öyle mi ne güzelHuzur hoşgeldin kuzum , büyük kızımdan 2 yaş büyüksün.
Ankaranın neresindesin?
Fatma yi sürekli uyariyoruz ama bizi dinlemiyor bacim iyisimi sakal birakalim belki dinler bizi.fatma bence artik kilo vermek istemiyor cok sıkıldı aslında kabullenseki diyet değilde sağlıklı besleniyorum ozaman daha iyi olacak .
25 yaşındayım şuan 75 kiloyum boyun 160 evliyim iki evladım var Allah bağışlarsa , hmm Ankara’da yaşıyorum ev hanımıyım önlisans mezunuyum aklıma gelenler şuan için bunlar
Ne mutlu saracim sana darısı bizim başımıza
Aynen diyet değil de sağlıklı beslendiğine ikna olsa iş tamamdır. Bunları kesinlikle yemeyeceksin değince insanın o yasağı çiğneyesi geliyor. O yüzden de aşırı kısıtlamalı bi diyetten ziyade sağlıklı beslense yeter.
Umarımm spora yazıldım burda aile yaşam merkezi var haftada üç gün çocuklardan fırsat bulabildikçe gideceğimHgdin cnm aramıza umarım süreklilik gösterir ve kilolarını kısa sürede verirsin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?