Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben saat 21 gibi yarım ayva ve bir portakal yemeyi düşünüyorum yanında bir bardak zerdeçallı süt ile birlikte fazlamı olur sizce portakalı grip olduğum için yiyorum C vitamini için
Ben ara öğünde çeyrek ayva(baya büyüktü)
1 mandalina doğrayıp yoğurtla yedim.
Bana saat 8 den sonrası sakıncalı gibi geliyor.
Eğer benim gibi çok geç yatıyorsan neyse.
Ben dün en geç 7 de yedim, gece 1 de yattım

Menün güzel saram

Çok ayrıntılı yazıyorsun lakin menün baya azzzzz

Sabah 3 zeytin 1 çatal peynir yemişsin mesela
Tek dişe dokunur bulgurun var oda bi kase allah bilir 2-3 kaşıktır ..

Yinede şu ödemlerin gidene kadar böyle biraz az tut sonra miktarı artır biraz özelikle salatayı .
Haaa birde salata yerine turşu yemeni helede bu kadar ödemin varken turşu yemek olmamışşşş

Ne güzel demişsin fatmanur O KADAR DİYET SPOR ELDE VAR ARTI !!!!

Benim bişi dememe gerek kalmıyor : ne zaman karnını doyurup geceleri mutfaga saldırmıycagım, sürekli yapabileceğin bir listeyi uyguluycaksın ?

Son düzenleme:

Haklısın canım turşu olmadı ama acı biberler yağ yakıyor diye yedim biliyormusun bu kadar az olmasına rağmen doyuyorum ve hiç acıkmıyorum sabah midem bulanıyor o yüzden yiyemedim ama dikkat edecem bundan sonra ve bulgur konusunda haklısın dört yemek kaşığıydı

Bende gece geç uyuyorum 12 1 gibi bide şimdi kalkıp gardıropları yerleştirecem yani bayağı efor sarfedecem

Bugün yüzümü güldüren tek şey geçen sene aldığım kışlık kıyafetlerin hiç biri üzerine olmuyor hepsinin içinde kaldım resmen bende hepsini poşetleyip ihtiyaç sahiplerine verecem

Bir gün giyeyim diye aldığım küçük beden kıyafetlerim vardı onlar tam oldu ve en güzeli 10 sene önce nikahımda giydiğim ve sonra bir daha giyenemediğim kıyafetimi hatırası var diye saklıyordum bugün onun içine girdim nasıl mutlu oldum anlatamam

Hoşgeldin canım, bize kendini tanıtırmısın.
25 yaşındayım şuan 75 kiloyum boyun 160 evliyim iki evladım var Allah bağışlarsa , hmm Ankara’da yaşıyorum ev hanımıyım önlisans mezunuyum aklıma gelenler şuan için bunlar

Kilo alma serüvenime gelirsek hep balıketi oldum ben Dört sene önce kızımın Doğum kilolarını vermekte epey zorlandım ama bir azimle 76 kilodan 61 kiloya kadar düştüm ama sonrasında kilo almaya başladım derken oğluma hamile kaldım oda şuan bir buçuk yaşında oğlumdan sonra 86 kiloya ulaştım geçen kış 72ye kadar indim ama yaz boyu dikkat etmeyince şuan yine 75 kiloyum amacım ilk etapta 70 kilo altına inip en fazla 65 en az 60 kilo olmak umarım başarabilirim

Benim bugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Yumurta salatası
Bir küçük kare dilim süzme yoğurt
birazda zeytin salatası
yanında iki dilim çok tahıllı ekmek

Öğlen yemeği
Hindi sote
4 kaşık bulgur pilavı
3 kalık yoğurt

Akşam yemeği henüz yemedim canım hiç istemiyor şuan

Ne güzel demişsin fatmanur O KADAR DİYET SPOR ELDE VAR ARTI !!!!

Benim bişi dememe gerek kalmıyor : ne zaman karnını doyurup geceleri mutfaga saldırmıycagım , sürekli yapabileceğin bir listeyi uyguluycaksın ?
Fatma yi sürekli uyariyoruz ama bizi dinlemiyor bacim iyisimi sakal birakalim belki dinler bizi. fatma bence artik kilo vermek istemiyor cok sıkıldı aslında kabullenseki diyet değilde sağlıklı besleniyorum ozaman daha iyi olacak .

Huzur hoşgeldin kuzum , büyük kızımdan 2 yaş büyüksün.
Ankaranın neresindesin?

Ne mutlu saracim sana darısı bizim başımıza

Hgdin cnm aramıza umarım süreklilik gösterir ve kilolarını kısa sürede verirsin cnm.

Aynen diyet değil de sağlıklı beslendiğine ikna olsa iş tamamdır. Bunları kesinlikle yemeyeceksin değince insanın o yasağı çiğneyesi geliyor. O yüzden de aşırı kısıtlamalı bi diyetten ziyade sağlıklı beslense yeter.

Hoşgeldin

Hgdin cnm aramıza umarım süreklilik gösterir ve kilolarını kısa sürede verirsin cnm.
Umarımm spora yazıldım burda aile yaşam merkezi var haftada üç gün çocuklardan fırsat bulabildikçe gideceğim ben kararlılık sağlarsam kesinlikle kaçamak yapmıyorum daha önce çok sıkı diyetlerimde kalori hesabı yaparak ayda 6 kilo bile verdiğim oldu ama şuan o iradeyi yakalayamıyorum henüz birde ennn büyük problemim su içemiyorum ben o nasıl olucak bilmiyorum bugün o kadar dikkat ettim ama üç bardak su içmemişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…