Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Lokum ve muz güzel secim şaka biryana muzla süt iç yada ayran canim bir mudettet bu lokum falan yeme canim onun disinda menün güzel makarna gozume batmadı çünkü onu ekmek dilimi kadar yemissin.

Lokum ve muz güzel secim şaka biryana muzla süt iç yada ayran canim bir mudettet bu lokum falan yeme canim onun disinda menün güzel makarna gozume batmadı çünkü onu ekmek dilimi kadar yemissin.
Ama annem taaa Türkiye’den yolladı bana o lokumları akşam yemeğini de hala yiyemedim eve gidemedim böyle giderse yiyemicem zaten o mesajı da o kadar yicem diye planladığımdan yazmıştım.

Bugün Harika hissediyorum hanımlarrr tamam çok süper bi menü değil ama yine de kendimi hafif hissediyorum

Sabah kahvaltısı:
Sebzeli omlet
Kırmızı biber(yarısını omlete ekledim yarısını çiğ yedim)
Bir dilim salam
İki küçük kare süzme peynir
İki dilim çok tahıllı ekmek

Ara;
Küçük kırmızı elma

Öğlen:
Ton balıklı salata
Bir dilim çok tahıllı ekmek

Akşam:
Bir tane fırında tavuk baget
Bi porsiyon karışık sebze (mantar kırmızı biber domates birkaç dilim patates)
Salata

Arada iki tane çiğ köfte yedim bugün o olmasaydı iyiydi
Az sonra da çocukları yatırıp bi fincan sade kahve içeceğim

Spor; 40 dakika kardiyo
20 dakika makinelerde çalıştım
40 mekik çektim

Su
İki buçuk litre

90.7 ile geldiğim 10.takımda bugün -10 kilo vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum canlaraslında bugün 79 olmayı çok istiyordum ama artık yaşdan mı yoksa içmedigim şeker hapından mı bilinmez ( bakın kaçamakları hic aklıma bile getirmiyorum) artık daha az kilo veriyorum.neysr, buna da şükür70 olana kadar durmak yok, diete devam!

Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.7
Fark:800 gr

Eklentiler

• 20181214_082316.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 37
Günaydınlarrrr63'e düşmeyi başardım dün etkilememiş resmen Yüzdeyi doğru mu emin değilim

Geçen hafta: 65.85
Bu hafta: 63.80
Fark: 2.05
Yüzde: 3

Tebrik ederim canım

Günaydın 10.takım

Herkese mutlu ve mes'ud bir bildirim günü olsun insallah

günaydın canım

Tebrik ederim azminden dolayı o detoksu yaparsan 79 hatta 78 i görürsün canım

takıma geleli ne kadar zaman oldu obezim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…