Lokum ve muz güzel secimİyi akşamlar hanımalar.
Sabah; 2 adet sahanda yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, bir küçük domates, 5 adet siyah zeytin ve 2 ince dilim tam tahıllı ekmek.
Öğlen 2 fincan sütlü filtre kahve içtim. Yemek yemek istemedim.
Bir ara bi tane çikolatalı lokum ve muz yedim.
Akşam; 100 gr biftek, 4 kaşık kepekli makarna, bir kase salata.
Yemekten sonra bir fincan yasemin çayı içtim.
Su 3 lt. ve 45 dk spor. Yarım saati cardio, 15 dk pilates.
evet doğru hatırlıyorsun.iki gün ödem atmak icin detoks yapıcam ama daha başlamadım.yarın da geçsin bi..Hani kız ekmek yemeyecektin yanlismi hatirliyomama menün gayet iyi.
Ama annem taaa Türkiye’den yolladı bana o lokumlarıLokum ve muz güzel secimşaka biryana muzla süt iç yada ayran canim bir mudettet bu lokum falan yeme canim onun disinda menün güzel makarna gozume batmadı çünkü onu ekmek dilimi kadar yemissin.
Bir arkadaşım umreye gidecek. Onun programı vardı camide, oraya gittim
Gözün aydınBilgi icin bende tesekkur ederim canim cunku az once bir havuc kuru leblebi yedim oda yapar mi acaba ?
Sen genede 1 avuctan fazla yemeVayy bunu öğrendiğim iyi oldu severim beyaz leblebiyi ödem yapar diye yemiyordum
Ben hemşire degilim saracim anestezi tekn . Tatil başladımı sünnetler başlar bitene kadar hergun 10 12 sünnet bayar bizi hepsini uyutuyoruz çocuk bizim için riskli bide cerrahimiz 2 ilçeye bakıyordu hasta coggaldi
Bir arkadaşım umreye gidecek. Onun programı vardı camide, oraya gittim
Hahahahah sagol bilseydim yer miydim hic 300 gr vermiskenGözün aydınleblebi su tutar
Yaakızlar iştahım açıldı 12 günlük emeğimi yedim
90.7 ile geldiğim 10.takımda bugün -10 kilo vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum canlarGeçen hafta 2 ekimde başladım diyetisyene cuma günu tekrar kontrolüm var.diyetisyendeki tartı o gün tok karnına 94.4 gösterirken ben evde ertesi sabah aç karnıma tartıldığımda 90.7 idim.bundan sonrada evdeki tartıyı baz alıcam.bugünkü kilom 89
Diet listesine gelirsek üç ana ve üc ara menüden oluşuyor.istersen özel mesajla yollarım.artı günlük yarım saat aktivite istedi
Günaydınlarrrr63'e düşmeyi başardım dün etkilememiş resmen Yüzdeyi doğru mu emin değilim
Geçen hafta: 65.85
Bu hafta: 63.80
Fark: 2.05
Yüzde: 3
Günaydın 10.takım
Herkese mutlu ve mes'ud bir bildirim günü olsun insallah
90.7 ile geldiğim 10.takımda bugün -10 kilo vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum canlaraslında bugün 79 olmayı çok istiyordum ama artık yaşdan mı yoksa içmedigim şeker hapından mı bilinmez ( bakın kaçamakları hic aklıma bile getirmiyorum ) artık daha az kilo veriyorum.neysr, buna da şükür 70 olana kadar durmak yok, diete devam!
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80.7
Fark:800 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?