Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menum
Sabah
1 domates
5 zeytin
Peynir
Bol tahilli tam buday ekmeği
2 ince dilim

Öyle
1 kepçe nohut
Bulgur pirinç karışık pilav
3 kaşık
6 bulgurlu yaprak sarma
Yogurt 3 4 kaşık

Ara
Şekersiz cay

Aksam
Mantar sote
3 5 kaşık havuç yogurtlu
2 dolma
1kucuk şekersiz cay küçük

Suyu az içiyorum o kötü aluyo cok

günaydın hayırlı cumalar olsun kızlar işim gereği akşama kadar bilgisayarda birşeyler yapıyorum,aşırı dikkatimi vermem gerekiyor,bu günlerde gözlerimi kısarak bakmaya başladım,gözlüğün numarası büyümüş olabiliro yüzden akşamları eve giderken başım ağrılı ve yorgun oluyorum,ee malum genç de değiliz artık azcık oturayım tv bakayım kafamı boşaltayım derken zaten sabahtan başlayan uykusuzluk esir alıyor hemen dalıyorum,kalkınca sarhoş gibi kalan işleri yapıp yatağa gidiyorum,güleyim mi ağlayım mı bilemedimyıl sonuna kadar yoğunum,hedefim kilomu korumak az da olsa eksiye devam etmek,95 benim yıllarca kaldığım kiloydu biraz inat edeceğe benzer,yılbaşından sonra işlerin biraz azalacağını ümit ediyorum,o zamana kadar bir şekilde planlama yapacağım,listelere metabolik balans dışında hiçbir zaman uyamadım,ama genel bir liste ile devam etmem lazım,bugünlerde malum döngüye girip şişmeye başladım,ödem atmak için tedbir almam lazım,velhasıl önce ben önce bedenim ve sağlığım demem lazım
bugünkü kilom 95.5 malesef erkenden tartılmanın çok farkı oluyor,ama kilo almamayı az yemeye bağlıyorum,bu kez de az yiyince az veriliyor,
aeben moni yasom7272 tecrübeli diğer kızlar,bana öğlen evden götürülebilecek akmayacak ekmeksiz alternatifli bişeyler söyleyin,belki aklıma gelmeyen şeyler söylersiniz

Tünaydınn , cumanın hayrı bereketi
Üzerinize olsun bacılar

Kilom kendim gibi şiş .
Tabi bu bu hafta hep dışarda olulumdanda kaynaklı ay beri bana hiç evde durmasın diye duami etti acep
Şaka bir yana bu hafta adam gibi diyet yapamadım diyetisyenede gitmedim iptal ettirdim yüzüm yok kilo vermedim birde üstüne şişdim ne yüzle gidem değilmi

Geçenhafta kilom 68,5
Bu hafta 69,5
1kilo artıyım .
Reglim birde henüz onun ödemide inmedi biraz .

hoşgeldin canım, yeni arkadaşlarımız var o yüzden kendini tekrar tanıtırmısın.
hoş bulduk kaptanım
adım guzişş 31 yaşındayım 76-75 kilolar arası uzun zamandan beri bu kilolardayım artık 60 lı kilolara inmek istiyorum iki çocuk annesiyim kamu kurumunda çalışıyorum

Ben dünkü menumu yazayım
Sabah 1 bardak ılık limonlu şu
1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim kadar peyniri domates salatalık 1 dilim kepek ekmegi
Ara
1 kahve 1 fincan yeşil çay
Öğlen
1 kase kofteli çorba
Ara
1 fincan yeşil çay 1 kahve
1 kase cacık
Akşam
1 tabak pirasa yemeği
2 litre su
20 dakika yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…