günaydın hayırlı cumalar olsun kızlar
işim gereği akşama kadar bilgisayarda birşeyler yapıyorum,aşırı dikkatimi vermem gerekiyor,bu günlerde gözlerimi kısarak bakmaya başladım,gözlüğün numarası büyümüş olabilir
o yüzden akşamları eve giderken başım ağrılı ve yorgun oluyorum,ee malum genç de değiliz artık azcık oturayım tv bakayım kafamı boşaltayım derken zaten sabahtan başlayan uykusuzluk esir alıyor hemen dalıyorum,kalkınca sarhoş gibi kalan işleri yapıp yatağa gidiyorum,güleyim mi ağlayım mı bilemedim
yıl sonuna kadar yoğunum,hedefim kilomu korumak az da olsa eksiye devam etmek,95 benim yıllarca kaldığım kiloydu biraz inat edeceğe benzer,yılbaşından sonra işlerin biraz azalacağını ümit ediyorum,o zamana kadar bir şekilde planlama yapacağım,listelere metabolik balans dışında hiçbir zaman uyamadım,ama genel bir liste ile devam etmem lazım,bugünlerde malum döngüye girip şişmeye başladım,ödem atmak için tedbir almam lazım,velhasıl önce ben önce bedenim ve sağlığım demem lazım
bugünkü kilom 95.5 malesef erkenden tartılmanın çok farkı oluyor,ama kilo almamayı az yemeye bağlıyorum,bu kez de az yiyince az veriliyor,
aeben
moni
yasom7272
tecrübeli diğer kızlar,bana öğlen evden götürülebilecek akmayacak ekmeksiz alternatifli bişeyler söyleyin,belki aklıma gelmeyen şeyler söylersiniz