Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sütlü değil de sade ve şekersiz türk kahvesi için o zaman metabolizmanın hızlanmasına katkı sağlar.
Türk kahvesini de ayda yılda bir sade içiyorum. Filtre kahvenin tadına, kokusuna hayranım kendimden geçiyorum resmen. Şekeri bundan 4-5 ay önce bıraktım sütü de kesersem aslında tamam olcak gibi.

Türk kahvesini de ayda yılda bir sade içiyorum. Filtre kahvenin tadına, kokusuna hayranım kendimden geçiyorum resmen. Şekeri bundan 4-5 ay önce bıraktım sütü de kesersem aslında tamam olcak gibi.

Aynen süt kalmış kafeinin uyarıcı etkisi var tabi kafeini günde 300 mgyi geçmemek kaydıyla.

Akşam yemeğini yemediysen makarnayı yeme biftek ve salata ye sadece bide kahveni sade iç hem zayıflatır hemde tok tutar

Yarın sporunu artırırsın canım olur biter

Afiyet olsun canım

Bugün biraz kurtarma menüsü yapmaya çalıştım

Sabah spora erken gidince yiyemedim
Öğleye doğru

2cavdar ekmeği
Yumurta
Peynir
5 zeytin

Akşam
Yoğurt lu kabak

Az eşimin k.cekirdegi ve y. Fıstığı dan asirdim azdı yani

Bilgi icin bende tesekkur ederim canim cunku az once bir havuc kuru leblebi yedim oda yapar mi acaba ?

Canım neticede baklagiller den kilo olarak değil ama ödem yaptığını biliyorum
Kendimde nezaman nohut mwrmercifasulye yesem şişkinlik ödem yapar tekrar bir bakalim

tesekkurler canim bi deniyim aradaki farki

Bugun temizlige ve mutfakta mana pişirmeye gömüldüm , şimdide ofisten eşimi almaya geldim, sabah arabası buzdan garajdan cıkmadı .

Gece gelirim inşallah
mana nedir ayben?

aç karnına spor olmaz başın döner sakatlanırsın maazallah

Menülerin çok az oluyo genellikle fatma.kesinlikle bir liste yapıp ona sadık kalmalısın

Bugünkü menüm

Sabah 10.30
Iki sucuklu yumurta, peynir, zeytin, turp, domates, bir dilim ekmek

Ara: yarım elma, yarım ayva

Öğle 16.00
Tonlu salata, bir dilim ekmek

Akşam 19.00
Kapuska, yoğurt, bir dilim ekmek

Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie+60 mekik

Hani kız ekmek yemeyecektin yanlismi hatirliyom ama menün gayet iyi.

Ah fatmam ahh havaya konusuyoz demi canim ne olacak yarın listeyi etkilemedin diyelimki eksi geldin aksama gene yemeye saldıracan pazartesi gene artı olacak ne değişti fatmam gene kısır döngü şu kuruyemiş duskunlugunude azalt artik.

Kolay gelsin canım da 15 tatille senin ne ilgin var sen anestezi hemşiresi değilmisin
Ben hemşire degilim saracim anestezi tekn . Tatil başladımı sünnetler başlar bitene kadar hergun 10 12 sünnet bayar bizi hepsini uyutuyoruz çocuk bizim için riskli bide cerrahimiz 2 ilçeye bakıyordu hasta coggaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…