- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.633
- 133
- 41
Türk kahvesini de ayda yılda bir sade içiyorum. Filtre kahvenin tadına, kokusuna hayranım kendimden geçiyorum resmen. Şekeri bundan 4-5 ay önce bıraktım sütü de kesersem aslında tamam olcak gibi.Sütlü değil de sade ve şekersiz türk kahvesi için o zaman metabolizmanın hızlanmasına katkı sağlar.
Türk kahvesini de ayda yılda bir sade içiyorum. Filtre kahvenin tadına, kokusuna hayranım kendimden geçiyorum resmen. Şekeri bundan 4-5 ay önce bıraktım sütü de kesersem aslında tamam olcak gibi.
Ben o oranı biraz geçebiliyorum malesef.Aynen süt kalmış kafeinin uyarıcı etkisi var tabi kafeini günde 300 mgyi geçmemek kaydıyla.
Kahve benim eeen büyük sorunun malesef. Sigarayı bıraktım kahveyi bırakamadım.
Akşam yemeğini henüz yemedim aslındadaha eve bile gidemedim aslında olmazsa sadece et ve salata yerim ya da sadece salata o zaman dengelenir belki
Tuzsuz tatlim zaten tuz cok kullanmiyorum odem tetikledigi icin
Kuruyemus in odem yaptihini ilk kez duyuyorum
Bugun temizlige ve mutfakta mana pişirmeye gömüldüm
Bu sene başından beri ikram ettikleri hiçbir şeyi almamıştım hep hayır dedim dedim bugün de çok ısrar ettiler hatta gitmemeyi bile düşündüm de kıramadım yılda 1 kere diye. Tek sınıf olsa bu kadar olmazdı da iki sınıfa gitmek durumunda kaldım branş öğretmeni olmanın dezavantajı işte. Tartıldım biraz önce henüz yansımadı inş sabaha kadar değişmez
Bugun temizlige ve mutfakta mana pişirmeye gömüldüm, şimdide ofisten eşimi almaya geldim, sabah arabası buzdan garajdan cıkmadı .
Gece gelirim inşallah
Yarın sporunu artırırsın canım olur biter
Öyle yapayım en iyisi yarın tartıda bi yarım kilo daha görmek istemiyorum çünkü.Akşam yemeğini yemediysen makarnayı yeme biftek ve salata ye sadece bide kahveni sade iç hem zayıflatır hemde tok tutar
Canım valla bugün evimde güzel bir sofra kurdum zevkle yaptım yemeklerimi hatta pirinç pilavı da yaptım ama ben yemedim o yüzden zevkle yapıp huzurla yediğim yemekler ödem yapmaz diye düşünüyorum
Sen ne yedin bugün menünü paylaşırmısın
Bilgi icin bende tesekkur ederim canim cunku az once bir havuc kuru leblebi yedim oda yapar mi acaba ?
Afiyet olsun canım
Bugün biraz kurtarma menüsü yapmaya çalıştım
Sabah spora erken gidince yiyemedim
Öğleye doğru
2cavdar ekmeği
Yumurta
Peynir
5 zeytin
Akşam
Yoğurt lu kabak
Az eşimin k.cekirdegi ve y. Fıstığı dan asirdim azdı yani
Canım neticede baklagiller den kilo olarak değil ama ödem yaptığını biliyorum
Kendimde nezaman nohut mwrmercifasulye yesem şişkinlik ödem yapar tekrar bir bakalim
mana nedir ayben?Bugun temizlige ve mutfakta mana pişirmeye gömüldüm, şimdide ofisten eşimi almaya geldim, sabah arabası buzdan garajdan cıkmadı .
Gece gelirim inşallah
aç karnına spor olmazAfiyet olsun canım
Öğleye doğru
2cavdar ekmeği
Yumurta
Peynir
5 zeytin
Akşam
Yoğurt lu kabak
Kendimde nezaman nohut mwrmercifasulye yesem şişkinlik ödem yapar tekrar bir bakalim
Çok yoruldum saracim gelince yemek yaptim yedim uzandım anca kendime geldim canim 15 tatil bitene kadar bizim yogunluk bitmez gibi gozukuyor neyse sağlıklı olalım da çalışalım ıns.
Hani kız ekmek yemeyecektin yanlismi hatirliyomBugünkü menüm
Sabah 10.30
Iki sucuklu yumurta, peynir, zeytin, turp, domates, bir dilim ekmek
Ara: yarım elma, yarım ayva
Öğle 16.00
Tonlu salata, bir dilim ekmek
Akşam 19.00
Kapuska, yoğurt, bir dilim ekmek
Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie+60 mekik
Çok yoruldum saracim gelince yemek yaptim yedim uzandım anca kendime geldim canim 15 tatil bitene kadar bizim yogunluk bitmez gibi gozukuyor neyse sağlıklı olalım da çalışalım ıns.
Ah fatmam ahh havaya konusuyoz demi canim ne olacak yarın listeyi etkilemedin diyelimki eksi geldin aksama gene yemeye saldıracan pazartesi gene artı olacak ne değişti fatmam gene kısır döngü şu kuruyemiş duskunlugunude azalt artik.Afiyet olsun canım
Öğleye doğru
2cavdar ekmeği
Yumurta
Peynir
5 zeytin
Akşam
Yoğurt lu kabak
Ben hemşire degilim saracim anestezi tekn . Tatil başladımı sünnetler başlar bitene kadar hergun 10 12 sünnet bayar bizi hepsini uyutuyoruz çocuk bizim için riskli bide cerrahimiz 2 ilçeye bakıyordu hasta coggaldiKolay gelsin canım da 15 tatille senin ne ilgin var sen anestezi hemşiresi değilmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?