- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim dolabim uzun zamandır karmaCanim benimmm verirsin vericez insallah
.. 1 yil once ben 49-52 kg lar arasinda gidiyordum aniden dogum kontrol hapiyla ani kilolar aldim ...
6 hafta kullandim biraktim ustune hamile oldugumu ogrendim ,
Korunmama ragmen , hapta suc yok ben yedim aslinda istahliydim hic olmadigim kadar ... kiyafetler dolapta alisveris yapmiyorum zayifkicam diye
Benimde ayni sekilde acikcasi hala hamileligimden kalma gomlekleri tayt kazaklarimla kombine edip giyiyorum salas tarzi biraz ..Benim dolabim uzun zamandır karma
Hem büyük kıyafetlerim, hem küçüklerim var.
En büyükleri attım, şimdi orta halliler ve küçükler arası gidip geliyorum. Yine biseyler gidecek bakalım hangileri
Kimse yok gercekten bugunAyy bugün kimse yok mu?
Hadi yemekleri yiyin menüler gelsin bakalım
Menümü yazayım
Sabah
İki tane haşlanmış yumurta
7 tane topi peynir
Üç tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir tane ananaslı activia
Öğle
Bir kase tavuk suyu çorbası
Bir tabak etli kuru fasulye
Salata
Ara
Yarım çay bardağı kuruyemiş
Bir fincan kefir
Akşam
Bir kase tavuk suyu çorbası
Bir kase cacık
Su 2 litre spor yok
aeben yasom7272
Canım bugun kuru ve çerez olmasaydı iyiydi yarın tartı günü ödem yapabilir
Bilgi icin bende tesekkur ederim canim cunku az once bir havuc kuru leblebi yedim oda yapar mi acaba ?Canım bugun kuru ve çerez olmasaydı iyiydi yarın tartı günü ödem yapabilir
Bilgi icin bende tesekkur ederim canim cunku az once bir havuc kuru leblebi yedim oda yapar mi acaba ?
İyi akşamlar hanımalar.
Sabah; 2 adet sahanda yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, bir küçük domates, 5 adet siyah zeytin ve 2 ince dilim tam tahıllı ekmek.
Öğlen 2 fincan sütlü filtre kahve içtim. Yemek yemek istemedim.
Bir ara bi tane çikolatalı lokum ve muz yedim.
Akşam; 100 gr biftek, 4 kaşık kepekli makarna, bir kase salata.
Yemekten sonra bir fincan yasemin çayı içtim.
Su 3 lt. ve 45 dk spor. Yarım saati cardio, 15 dk pilates.
Ben de menümü paylaşayım
Sabah
1 bardak yeşilçay
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
(Sanırım öğle yemeğinde başıma geleceği hissetmişim)
Öğle
1 dilim çook ince hamurlu pizza
1 dilim muhallebi
1 tane kuru patlıcan dolma
3 plastık kaşık patates salatası
(İki farklı sınıfta yerli malı kutlayınca en kalorisizlerden ancak bu kadar kısabildim)
Akşam
Yarım porsiyon yağsız tuzsuz kabak kavurma
3600 litre su içtim
Spor
Kardiyo ağırlıklı çalıştığım için bugün dinlenme günü. Spor kısmında yazdığım danslarda dance cardio olarak geçiyor. Kaslara 6 günde 1 dinlenme vermek zorunluluğu var.
12000 adım attım
Leblebi tuzlu değilse ödem yapmaz tuz ödem yapar leblebi değil leblebi bağırsak arı çalıştırır heleki beyaz leblebi mideyede çok iyi geliyor
Yerli malı haftası olduğu için öğretmenler diyet yapmakta zorlanıyor yedikleri fazla olmuş en azından patates salatasını yemeseydin iyiydi inşallah yarın tartıya yansıtmaz canım
Kahve benim eeen büyük sorunun malesef. Sigarayı bıraktım kahveyi bırakamadım.Canım sütlü kahve makarna çikolu lokum aboooov niye hepsini bir günde yedin yarın tartı günü kuzum
Kahve benim eeen büyük sorunun malesef. Sigarayı bıraktım kahveyi bırakamadım.
Akşam yemeğini henüz yemedim aslındadaha eve bile gidemedim aslında olmazsa sadece et ve salata yerim ya da sadece salata o zaman dengelenir belki
Tuzsuz tatlim zaten tuz cok kullanmiyorum odem tetikledigi icinLeblebi tuzlu değilse ödem yapmaz tuz ödem yapar leblebi değil leblebi bağırsak arı çalıştırır heleki beyaz leblebi mideyede çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?