Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim dolabim uzun zamandır karma
Hem büyük kıyafetlerim, hem küçüklerim var.
En büyükleri attım, şimdi orta halliler ve küçükler arası gidip geliyorum. Yine biseyler gidecek bakalım hangileri

Benim dolabim uzun zamandır karma
Hem büyük kıyafetlerim, hem küçüklerim var.
En büyükleri attım, şimdi orta halliler ve küçükler arası gidip geliyorum. Yine biseyler gidecek bakalım hangileri
Benimde ayni sekilde acikcasi hala hamileligimden kalma gomlekleri tayt kazaklarimla kombine edip giyiyorum salas tarzi biraz ..
Yeni alisveris yapmak hem mantiksiz ( kilo vericegim icin ) hemde 1 yillik annelik iznine girdigim icin icime sinmiyor ..
Tasarruv moduna girdim

Menümü yazayım
Sabah

İki tane haşlanmış yumurta
7 tane topi peynir
Üç tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay

Ara
Bir tane ananaslı activia

Öğle

Bir kase tavuk suyu çorbası
Bir tabak etli kuru fasulye
Salata

Ara
Yarım çay bardağı kuruyemiş
Bir fincan kefir

Akşam
Bir kase tavuk suyu çorbası
Bir kase cacık

Su 2 litre spor yok

aeben yasom7272

Ayy bugün kimse yok mu?

Hadi yemekleri yiyin menüler gelsin bakalım
Kimse yok gercekten bugun
Ben yaziyim

Menum :
Gece 3:00 : 1 Elma
Kahvalti 7:00 2 dilim peynir , 1 salata , 4 cherry domates , rukola , 4 zeytin tuzsuz , 2 kraker , 1 kivi , 2 ceviz

Ara 1 minik yogurt

12:00 tarhana corbasi ve nohutlu patlivan
Minik salata

15: 00 yogurt keten tohumlu ve bademli

17:00 rezeneli salata ustune somon baligi ve 2 patates

3, 5 litre su
2 bardak rezene cayi
1 bardak kefir
Yarim fincaan kofeinsiz badem sutlu kahve

40 dk kadar yuruyus

İyi akşamlar hanımalar.

Sabah; 2 adet sahanda yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, bir küçük domates, 5 adet siyah zeytin ve 2 ince dilim tam tahıllı ekmek.

Öğlen 2 fincan sütlü filtre kahve içtim. Yemek yemek istemedim.

Bir ara bi tane çikolatalı lokum ve muz yedim.

Akşam; 100 gr biftek, 4 kaşık kepekli makarna, bir kase salata.

Yemekten sonra bir fincan yasemin çayı içtim.

Su 3 lt. ve 45 dk spor. Yarım saati cardio, 15 dk pilates.

Son düzenleme:

Canım bugun kuru ve çerez olmasaydı iyiydi yarın tartı günü ödem yapabilir

Canım bugun kuru ve çerez olmasaydı iyiydi yarın tartı günü ödem yapabilir

Canım valla bugün evimde güzel bir sofra kurdum zevkle yaptım yemeklerimi hatta pirinç pilavı da yaptım ama ben yemedim o yüzden zevkle yapıp huzurla yediğim yemekler ödem yapmaz diye düşünüyorum

Sen ne yedin bugün menünü paylaşırmısın

Ben de menümü paylaşayım

Sabah
1 bardak yeşilçay
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

(Sanırım öğle yemeğinde başıma geleceği hissetmişim)

Öğle
1 dilim çook ince hamurlu pizza
1 dilim muhallebi
1 tane kuru patlıcan dolma
3 plastık kaşık patates salatası

(İki farklı sınıfta yerli malı kutlayınca en kalorisizlerden ancak bu kadar kısabildim)

Akşam
Yarım porsiyon yağsız tuzsuz kabak kavurma

3600 litre su içtim

Spor
Kardiyo ağırlıklı çalıştığım için bugün dinlenme günü. Spor kısmında yazdığım danslarda dance cardio olarak geçiyor. Kaslara 6 günde 1 dinlenme vermek zorunluluğu var.
12000 adım attım

Canım sütlü kahve makarna çikolu lokum aboooov niye hepsini bir günde yedin yarın tartı günü kuzum

Yerli malı haftası olduğu için öğretmenler diyet yapmakta zorlanıyor yedikleri fazla olmuş en azından patates salatasını yemeseydin iyiydi inşallah yarın tartıya yansıtmaz canım

Yerli malı haftası olduğu için öğretmenler diyet yapmakta zorlanıyor yedikleri fazla olmuş en azından patates salatasını yemeseydin iyiydi inşallah yarın tartıya yansıtmaz canım

Bu sene başından beri ikram ettikleri hiçbir şeyi almamıştım hep hayır dedim dedim bugün de çok ısrar ettiler hatta gitmemeyi bile düşündüm de kıramadım yılda 1 kere diye. Tek sınıf olsa bu kadar olmazdı da iki sınıfa gitmek durumunda kaldım branş öğretmeni olmanın dezavantajı işte. Tartıldım biraz önce henüz yansımadı inş sabaha kadar değişmez

Canım sütlü kahve makarna çikolu lokum aboooov niye hepsini bir günde yedin yarın tartı günü kuzum
Kahve benim eeen büyük sorunun malesef. Sigarayı bıraktım kahveyi bırakamadım.
Akşam yemeğini henüz yemedim aslında daha eve bile gidemedim aslında olmazsa sadece et ve salata yerim ya da sadece salata o zaman dengelenir belki

Sütlü değil de sade ve şekersiz türk kahvesi için o zaman metabolizmanın hızlanmasına katkı sağlar.

Kızlar merhaba benim bütün günüm SGK ve hastanede geçti hiç katılamadım size yarında yine çok işim var kusuruma bakmazsınız değil mi yarın tartı günü kilomu yazmadan biyere kaybolmam unutmadan bu günkü menümü paylaşayım Kahvaltı Beş zeytin. İki kk kaşar. İki dilim fırında patates ( bayılırım). Bir yumurta Öğle. Bir tabak maydonoz limonlu Akşam. Bir kase tarhana çorbası. Gün içinde 2 litre su :) 3 kupa sade nescafe :) 1 kupa yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…