inşşş canımmmhoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
Özlemim senin menülerin istikrarlı ve ekmeksiz . Az yediğinide söyleye bilirim , diyete ilk başlayanlara o yüzden az yemeyin diye uyarıyorum çünki sonra kısacak bişi olmuyor .günaydın hayırlı cumalar olsun kızlarişim gereği akşama kadar bilgisayarda birşeyler yapıyorum,aşırı dikkatimi vermem gerekiyor,bu günlerde gözlerimi kısarak bakmaya başladım,gözlüğün numarası büyümüş olabilir o yüzden akşamları eve giderken başım ağrılı ve yorgun oluyorum,ee malum genç de değiliz artık azcık oturayım tv bakayım kafamı boşaltayım derken zaten sabahtan başlayan uykusuzluk esir alıyor hemen dalıyorum,kalkınca sarhoş gibi kalan işleri yapıp yatağa gidiyorum,güleyim mi ağlayım mı bilemedim yıl sonuna kadar yoğunum,hedefim kilomu korumak az da olsa eksiye devam etmek,95 benim yıllarca kaldığım kiloydu biraz inat edeceğe benzer,yılbaşından sonra işlerin biraz azalacağını ümit ediyorum,o zamana kadar bir şekilde planlama yapacağım,listelere metabolik balans dışında hiçbir zaman uyamadım,ama genel bir liste ile devam etmem lazım,bugünlerde malum döngüye girip şişmeye başladım,ödem atmak için tedbir almam lazım,velhasıl önce ben önce bedenim ve sağlığım demem lazım
bugünkü kilom 95.5 malesef erkenden tartılmanın çok farkı oluyor,ama kilo almamayı az yemeye bağlıyorum,bu kez de az yiyince az veriliyor,
aeben moni yasom7272 tecrübeli diğer kızlar,bana öğlen evden götürülebilecek akmayacak ekmeksiz alternatifli bişeyler söyleyin,belki aklıma gelmeyen şeyler söylersiniz
inşşş canımmm
ayyy kardeşcağızım gelmişş
Merhabaaa gunaydinn , hosgeldinn bizde en yakim zamanda ziyarete gelicez
Hoşgeldin kaptanım. Ne zamandır aklımdaydın, uğrayamadım. Hastalığın nasıl oldu
Geçmiş olsun canım
Her zaman bekleriz canım
Hoşbulduk canım
Sorma ben ne zamandır fıtık fıtık diye dolanırken meğer sıkıntı omuzdaymış
Nasıl becerdim bilmiyorum ama omuzumdaki Tendomu yırtmışımAllah razı olsun son gittiğim doktor ( fıtık için Ameliyat derse ona olurum diye gitmiştim ) omuzdan olabilir dedi ve MR çektirdi sonrada kendi arkadaşına yönlendirdi beni aynı gün ve orada aldım haberi
En az 3 ay sürermiş geçmesi ve çok ağrılı bir durum olduğunu oda kabul ettiyine kollamaya devam etmem gerekiyor ama günlük egzersizler verdi birde ilk fırsatta omzum için fizik tedaviye gitmem gerekiyormuş Eğer 3 ay içinde geçmezse gel ufak bir müdahalede bulunuruz dedi ( sanırım iğne yapacak o zaman hani ameliyat kelimesi geçmedi o konuda )
En azından fıtık Ameliyatı olmayacağımı öğrendiğimden beri biraz daha rahatladımo stres üzerimden gitti ya sanki ağrı hafifledi tabi dışarı çıkarken kolluk takmak zorundayım fazla oynatmamak için evde de minimumda tutuyorum hareketlerimi
Hayırlı cumalar herkese
Kilom 69.3
Aslında bundan daha az olduğumu düşünüyorum
Her perşembe gecesi sabaha kadar uyuyamıyorum ..çünkü erken yatıp uykumuzu almamız gerektiğini biliyorum
Bana söylenenin hep tersini yapma huyum yüzünden yine sabahladim 3 saat anca uyumusumdur
Neyse
Velhasıl kelam 69.3
baskül öyle diyormoni
Her zaman bekleriz canım
Hoşbulduk canım
Nasıl becerdim bilmiyorum ama omuzumdaki Tendomu yırtmışımAllah razı olsun son gittiğim doktor ( fıtık için Ameliyat derse ona olurum diye gitmiştim ) omuzdan olabilir dedi ve MR çektirdi sonrada kendi arkadaşına yönlendirdi beni aynı gün ve orada aldım haberi
En az 3 ay sürermiş geçmesi ve çok ağrılı bir durum olduğunu oda kabul ettiyine kollamaya devam etmem gerekiyor ama günlük egzersizler verdi birde ilk fırsatta omzum için fizik tedaviye gitmem gerekiyormuş Eğer 3 ay içinde geçmezse gel ufak bir müdahalede bulunuruz dedi ( sanırım iğne yapacak o zaman hani ameliyat kelimesi geçmedi o konuda )
En azından fıtık Ameliyatı olmayacağımı öğrendiğimden beri biraz daha rahatladımo stres üzerimden gitti ya sanki ağrı hafifledi tabi dışarı çıkarken kolluk takmak zorundayım fazla oynatmamak için evde de minimumda tutuyorum hareketlerimi
Hoşgeldin davşanımHello şekerler
Kardeş takım olarak bi ziyaret edeyim dedim
Nasılsınız bakalım, cuma bildirimleri nasıl? Umarım herkes çok iyi kilo veriyordur :)
Acil şifalar dilerim
Her zaman bekleriz canım
Hoşbulduk canım
Yarın düğün var, biz bu akşamdan eğlenmeye başladığımız için, düğün evine poğaça ve açma yaptım, geçen yaptığım kurabiyelerden hazırladım. Kıyafetlerde hazır. Kızımın gelip beni almasını bekliyorumKimseler yokmu nerdesiniz :)
Menum :
5:30. 250 ml Kefir , 2 adet kraker glutensiz buarada yedigim ekmekler krakerler , 3 cherry domates , 1 kivi , yarim salatalik , 2 dilim beyaz peynir , 3 tane kurumus incir
8:00. 4 tane badem , 1 yesil elma
12:00 ispanak yemegi ( pirincsiz )
1 dlm ekmek
Kirmizi turp sade 3 tane
16 :00 kendime salata yaptim ustune ton baligi ve bir kase bal kabaagi corbasi
Spor : yok
3 ,5 litre su
1 bardak kefir
1 bdk rezene cayi
Yarim bardak taze portakal suyu
Kacamak : 1 kup tahin helvassi ( super sut yapiyor emziriyorum okadar olsun :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?