Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Özlemim senin menülerin istikrarlı ve ekmeksiz . Az yediğinide söyleye bilirim , diyete ilk başlayanlara o yüzden az yemeyin diye uyarıyorum çünki sonra kısacak bişi olmuyor .

Senin duruma gelince: kilon durmadı sanırım azda olsa vermeye devam ediyorsun bu şekil devam etmen yogunlugun geçene kadar seni idare eder sanıyorum, yogunlugun geçincede spor eklersin biraz olsun o tetikler kilonu.
Ek olarak suyunu ve ek çayları ödem sökücüleri içebilirsin .
Sabah ve akşamında pro miktarını biraz artırabilirsin .
Alternatif öğlen yemeklerine gelince . Kapalı kaplara salata yapabilirain yagını tuzunu vs işyerinde karıştırabilirsin. Bu salatalarına ton bakıgı , evde haşladıgın tavuk yahut peynir tarzı ekleyip öğün haline getirebilirsin.
Çok darda kaldıgında süt ve 2 avuç kuruyemiş ikiliside öğün olabilir.

ayyy kardeşcağızım gelmişş

Merhabaaa gunaydinn , hosgeldinn bizde en yakim zamanda ziyarete gelicez

Her zaman bekleriz canım

Hoşgeldin kaptanım. Ne zamandır aklımdaydın, uğrayamadım. Hastalığın nasıl oldu

Hoşbulduk canım
Sorma ben ne zamandır fıtık fıtık diye dolanırken meğer sıkıntı omuzdaymış
Nasıl becerdim bilmiyorum ama omuzumdaki Tendomu yırtmışım Allah razı olsun son gittiğim doktor ( fıtık için Ameliyat derse ona olurum diye gitmiştim ) omuzdan olabilir dedi ve MR çektirdi sonrada kendi arkadaşına yönlendirdi beni aynı gün ve orada aldım haberi

En az 3 ay sürermiş geçmesi ve çok ağrılı bir durum olduğunu oda kabul etti yine kollamaya devam etmem gerekiyor ama günlük egzersizler verdi birde ilk fırsatta omzum için fizik tedaviye gitmem gerekiyormuş Eğer 3 ay içinde geçmezse gel ufak bir müdahalede bulunuruz dedi ( sanırım iğne yapacak o zaman hani ameliyat kelimesi geçmedi o konuda )

En azından fıtık Ameliyatı olmayacağımı öğrendiğimden beri biraz daha rahatladım o stres üzerimden gitti ya sanki ağrı hafifledi tabi dışarı çıkarken kolluk takmak zorundayım fazla oynatmamak için evde de minimumda tutuyorum hareketlerimi

Geçmiş olsun canım

Hayırlı cumalar herkese

Kilom 69.3

Aslında bundan daha az olduğumu düşünüyorum
Her perşembe gecesi sabaha kadar uyuyamıyorum ..çünkü erken yatıp uykumuzu almamız gerektiğini biliyorum
Bana söylenenin hep tersini yapma huyum yüzünden yine sabahladim 3 saat anca uyumusumdur
Neyse
Velhasıl kelam 69.3
baskül öyle diyor moni

Sen bundan sonra persembe gunleri gec uyu sakin erken uyuma o zaman

çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize herşeyin başı sağlık

Kimseler yokmu nerdesiniz :)

Menum :
5:30. 250 ml Kefir , 2 adet kraker glutensiz buarada yedigim ekmekler krakerler , 3 cherry domates , 1 kivi , yarim salatalik , 2 dilim beyaz peynir , 3 tane kurumus incir

8:00. 4 tane badem , 1 yesil elma

12:00 ispanak yemegi ( pirincsiz )
1 dlm ekmek
Kirmizi turp sade 3 tane

16 :00 kendime salata yaptim ustune ton baligi ve bir kase bal kabaagi corbasi

Spor : yok

3 ,5 litre su
1 bardak kefir
1 bdk rezene cayi
Yarim bardak taze portakal suyu

Kacamak : 1 kup tahin helvassi ( super sut yapiyor emziriyorum okadar olsun :) )

Acil şifalar dilerim
Arada uğrayıp hoş sohbetini esirgeme bizlerden

Yarın düğün var, biz bu akşamdan eğlenmeye başladığımız için, düğün evine poğaça ve açma yaptım, geçen yaptığım kurabiyelerden hazırladım. Kıyafetlerde hazır. Kızımın gelip beni almasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…