Saracim menün güzel sporunu yavaş yavaş yapabildiğim kadar cesitlendir canim.Menümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
7 tane topi peynir
Üç tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir tane ananaslı activia
Öğle
6 tane köfte
Bir kase yoğurt
Ara
İki kare bitter çikolata
Bir fincan yeşil çay
Akşam
Bir tabak pırasalı kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
@aebenyasom7272
Duyduk duymadık demeyin
Haftasonu dahil olmak üzere hiçbir kaçamak istemiyorum tadımlık dahi olsa.
Bu hafta hem takım birinciliği hem de tüm bireysel dereceleri istiyorum.
Başta kendim olmak üzere asla sabit kilo istemiyorum, hedefleriniz en az tekrarlıyorum en az eksi 1 ona göre.Duymadım etmedim gibi bahane asla kabul etmiyorum.
Bu hafta eksiksiz menü ve spor bildirimi istiyorum.
Hadi bakalım.
Sensiz olmadı yapamadım be Fatmam.Sen havlu atınca bir zevki heyecanı kalmadı.Ben de bıraktım boş veerr dermişim. Var mısın bu hafta tekrar yarışalım ama havlu atmak yok istirarlı.Yaa sen p.tesi çok kilo vermedinmi canım o an havlu attım
Ama yinede maşallah daha iyi durumda sin kutlarım canım
P.tesi cok daha iyi olucaz umarim ...
ben yalniz pek fazla yemek cesidi bilmedigim icin menulerim kisitli hep ..
Vejeterjan olmak sartiyla onerileri olan varsa yeniliklere acigim arkadaslar ..
En basitlerini biliyorumTavsiye vermesine veririm de hangi tarifleri bildiğini bilmiyorum kiBir sürü sebze yemeği tarifi biliyorum hangisini tavsiye edem bilmiyom ki
En basitlerini biliyorum
çocukluktan mı vejeteryansın yoksa sonradan mı oldun canım? bir de merak ettim eşinde mi vejeteryan?Bakliyatlari , taze fasulye , kabak , patates , bal kabagi mercimek tel sehriye corbasi,
Kereviz , dolma .. aklima bunlar geldi canim bildikleeim
Esime bugun ilk defa patates dolmasi yaptimoyle cok zahmete sokmak istemem kimseyi tarif yazdirip , diyete uygun yemek soylersenjz arada bende internettem bakip yapabilirim
Ekmek yapmayi yogurt mayalamayi biliyorum az cok ..
En basitlerini biliyorum
Bakliyatlari , taze fasulye , kabak , patates , bal kabagi mercimek tel sehriye corbasi,
Kereviz , dolma .. aklima bunlar geldi canim bildikleeim
Esime bugun ilk defa patates dolmasi yaptimoyle cok zahmete sokmak istemem kimseyi tarif yazdirip , diyete uygun yemek soylersenjz arada bende internettem bakip yapabilirim
Ekmek yapmayi yogurt mayalamayi biliyorum az cok ..
Kabakla bir çok tarif biliyorum en diyete uygun olanı kabağı küt küp doğra. 1 domatesi ince ince kıy ve tencereye koy (Vok tava kullanıyorum) bi güzel kavur sonra da kabakları koy ve birlikte bir güzel sotele sonra da kıyılmış maydanoz ve dereotu koy biraz daha pişir. on numara bi kabak tarifi istersen pulbiber baharat vs de koyabilirsin. kabak tarifi olarak bunu mu yapıyon bilmediğimden vereyim dedim.
Karnıbahar ya da brokoli bir güzel haşla (Ben haşlamayı sevmiyorum onun yerine vok tavada soteliyorum) sonra da üzerine çırpılmış yumurta koy azcık baharat ekle ve pişir. O gün eğer kalori dengen varsa üzerine azcık kaşar da koydun mu o da on numara oluyor.
Kabağı ince ince doğru küp küp değil ama cips gibi. sonra baharat ve azcık yağ koy ve karıştır. fırın tepsisine diz 35 dk kadar pişir. sen kontrol edersin zaten kızartı mı diye alsana mis gibi kabak cipsi
Canim Dlogru fakat ben vegandim yeni yeni 6 haftadir sut urunleri tuketiyorumYumurta ve kaşar dedim bildiğim kadarıyla vejeteryanlar yumurta ve peynir yiyordu veganlar yemiyordu yanlış mı hatırlıyorum acep
bazıları hayvansal hiçbir besin yemiyor. bazısı ise yumurta ve süt ürünlerini yiyor. ama ben etobur gruptanımYumurta ve kaşar dedim bildiğim kadarıyla vejeteryanlar yumurta ve peynir yiyordu veganlar yemiyordu yanlış mı hatırlıyorum acep
Dogru fakat ben vegandim yeni yeni 6 haftadir sut urunleri tuketiyorum
Yumurta hamilelikte cok sogudum kesinlikle yiyemiyorum
bazıları hayvansal hiçbir besin yemiyor. bazısı ise yumurta ve süt ürünlerini yiyor. ama ben etobur gruptanım
Rabbim eksikliğini göstermesin etsiz doymuyorum. bazen akşamları zeytinyağlı yiyeyim diyorum. sonra karnım acıkıyor. illa yoğurt da ekliyorum menüye. ama ileri saatlerde acıkma oluyor. çok gıcık bişi ama oluyor.Ben de etobur gruptanım
Kabakla bir çok tarif biliyorum en diyete uygun olanı kabağı küt küp doğra. 1 domatesi ince ince kıy ve tencereye koy (Vok tava kullanıyorum) bi güzel kavur sonra da kabakları koy ve birlikte bir güzel sotele sonra da kıyılmış maydanoz ve dereotu koy biraz daha pişir. on numara bi kabak tarifi istersen pulbiber baharat vs de koyabilirsin. kabak tarifi olarak bunu mu yapıyon bilmediğimden vereyim dedim.
Karnıbahar ya da brokoli bir güzel haşla (Ben haşlamayı sevmiyorum onun yerine vok tavada soteliyorum) sonra da üzerine çırpılmış yumurta koy azcık baharat ekle ve pişir. O gün eğer kalori dengen varsa üzerine azcık kaşar da koydun mu o da on numara oluyor.
Kabağı ince ince doğru küp küp değil ama cips gibi. sonra baharat ve azcık yağ koy ve karıştır. fırın tepsisine diz 35 dk kadar pişir. sen kontrol edersin zaten kızartı mı diye alsana mis gibi kabak cipsi
Canim bundan 10 yil once 3 sene kadar vegan sonra vejeteryan sonra yine normaldimçocukluktan mı vejeteryansın yoksa sonradan mı oldun canım? bir de merak ettim eşinde mi vejeteryan?
Bence herkes bu hafta ne yapacağını söylesin.diet ve spor olarak şunu şunu yapıcam veya bugün bu kilodayım ama haftaya kesinlikle bu kiloda olucam desin..Duyduk duymadık demeyin
Haftasonu dahil olmak üzere hiçbir kaçamak istemiyorum tadımlık dahi olsa.
Bu hafta hem takım birinciliği hem de tüm bireysel dereceleri istiyorum.
Başta kendim olmak üzere asla sabit kilo istemiyorum, hedefleriniz en az tekrarlıyorum en az eksi 1 ona göre.Duymadım etmedim gibi bahane asla kabul etmiyorum.
Bu hafta eksiksiz menü ve spor bildirimi istiyorum.
Hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?