Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saracim menün güzel sporunu yavaş yavaş yapabildiğim kadar cesitlendir canim.

Bugünden itibaren spora başlıyorum canım ev internetimin süresi bitmişti ev tadilata diye yenisini almamıştık eşim dün yeniden bağlarttırdı artık rahat rahat interneti açıp sporumu yapabilecem

Dillerine sağlık takım kardeşim. İlk başlarda ya da belli bir kilo verdikten sonra inatlaşan bedenimiz sonunda pes ediyor. Bunu yaşayarak öğrendim. XXL kıyafete girmekte zorlanan 49 yaşında bir bayan olan ben M beden kıyafete bol bol girebiliyorum. Menümüze irade de dahil ettik mi tamamdır. Merdivenleri koşa koşa çikasim var o kadar da enerji oluyor ki yağlar eriyince . Bu keyfi beraber yaşamak nasip olsun. Bütün kaçamaklari hayatimizdan çıkarmakla mutluluğumuz daha da artacak. Hepinize bol motivasyonlu güzel sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.

Sende kendine iyi davran canım unutma bizi
Unutmak asla unutmam canim sadece fazla gelemeyecem gene takipteyim.kurtuluşumuz yok benden
Sara geçen bir hasta 50 yasinda 58 kilo ben boylarda belki biraz daha uzun kadını kiskandim doğrusu onu görünce kendime ve geçmiş te yaptığım hatalara uzuldum. Inşallah rabbim izin verirse bende artık kilo almamak için elimden geleni yapacam

Sen başarırsın ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…