Saracim menün güzel sporunu yavaş yavaş yapabildiğim kadar cesitlendir canim.
Günaydın Ayşecim
Ins saracim sen yaparsin...Bugünden itibaren spora başlıyorum canım ev internetimin süresi bitmişti ev tadilata diye yenisini almamıştık eşim dün yeniden bağlarttırdı artık rahat rahat interneti açıp sporumu yapabilecem
Dillerine sağlık takım kardeşim. İlk başlarda ya da belli bir kilo verdikten sonra inatlaşan bedenimiz sonunda pes ediyor. Bunu yaşayarak öğrendim. XXL kıyafete girmekte zorlanan 49 yaşında bir bayan olan ben M beden kıyafete bol bol girebiliyorum. Menümüze irade de dahil ettik mi tamamdır. Merdivenleri koşa koşa çikasim var o kadar da enerji oluyor ki yağlar eriyince . Bu keyfi beraber yaşamak nasip olsun. Bütün kaçamaklari hayatimizdan çıkarmakla mutluluğumuz daha da artacak. Hepinize bol motivasyonlu güzel sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.Slm gunaydin hayırlı sabahlar arkadaşlar...... iyi hafta sonları olsun
Sevgili arkadaşlarım kaç haftadır takımımız yerlerde sürünüyor evet kilo vermek çok zor bir iş irademize sahip çıkmak çok zor biliyorum ama kilo vermek için mücadele eden arkadaşlara haksızlık etmeyelim aslında bu kiloyu ne takım için nede kilo veren arkadaşlar için vereceğiz kendimiz için vereceğiz kendi sağlıklı bedenimize kavuşmak için önce kendimiz için sonra takım ve takım arkadaşlarımız için lutfen birazdaha dikkatli ve sağlıklı beslenelim lutfen rica ediyorum.
Bugün kendinize bir plan yapın hatalarınızı gözden geçirin tabiki saglik sorunu olan var yavas zayiflayan var benim gibi ama olsun her hafta 200 gr versek yilda 12.5 kilo vereceğiz komik bir rakam demi ama dusunsenize 12 kilo 2 3 beden kuculmek demek istediğiniz elbiseyi giymek demek ne olur elimizden geleni yapalim haydin uyanın ve silkelenin aynaya bakin ve kendinize soz verin hem kendiniz icin hem takim icin.
Ben 2 3 hafta olmayacam arada uğrarım tabi ama cok gelemeyecem gibi gozukuyor kendinize iyi bakın.
Üstten 2. Başlamaktayım monicim BAŞARACAĞIM inanmıyorum kendime zorda olsa önüme engelde çıksa başaracağım.......
Unutmak asla unutmam canim sadece fazla gelemeyecem gene takipteyim.Sende kendine iyi davran canım unutma bizi
Unutmak asla unutmam canim sadece fazla gelemeyecem gene takipteyim.kurtuluşumuz yok benden
Sara geçen bir hasta 50 yasinda 58 kilo ben boylarda belki biraz daha uzun kadını kiskandim doğrusu onu görünce kendime ve geçmiş te yaptığım hatalara uzuldum. Inşallah rabbim izin verirse bende artık kilo almamak için elimden geleni yapacam
Üstten 2. Başlamaktayım monicim BAŞARACAĞIM inanmıyorum kendime zorda olsa önüme engelde çıksa başaracağım.......
Ben 2 3 hafta olmayacam arada uğrarım tabi ama cok gelemeyecem gibi gozukuyor kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?