Rabbim eksikliğini göstermesin etsiz doymuyorum. bazen akşamları zeytinyağlı yiyeyim diyorum. sonra karnım acıkıyor. illa yoğurt da ekliyorum menüye. ama ileri saatlerde acıkma oluyor. çok gıcık bişi ama oluyor.
Yaaa mervecim tesekkir ederimm
1. Tatih devamli yaptigim tarifim .. bende oyle cok begeniyorum ..
3. Tarifin cok degisik onu daa deniyim yarin
Buarada 31 yasina gelmis mutfakla pek arasi olmaayan biriyim evlenmeden once hayatim hastanede ev okul geciyordu ve genelde orda yerdim yemegimi rahatti
Hamile kaldim calisma yasagi geldi bebek derken 10 aydir yapicak yemek bulamiyorum hep aynilari
Alisveris yapmasini bile beceremiiyorum galiba .. kendime gore uyduruk acil ogrenmem lazim biseyleri ..
Sushi bende cok seviyorum guzell tarifkeri var , ama zor diye biliyorum ellerine saglik canim28 yaşındayım uzun süredir mutfaktayım yemek ve pasta çok seviyorum. Benim için bi hobi gibi bişeydir. Hatta sadece türk mutfağı değil diğer ülkelerin yemeklerini bile öğreniyorum. bi ara suşi yapmayı denemiştim mesela tadı bence güzel de olduydu
Buarada 31 yasina gelmis mutfakla pek arasi olmaayan biriyim evlenmeden once hayatim hastanede ev okul geciyordu ve genelde orda yerdim yemegimi rahatti
Hamile kaldim calisma yasagi geldi bebek derken 10 aydir yapicak yemek bulamiyorum hep aynilari
Alisveris yapmasini bile beceremiiyorum galiba .. kendime gore uyduruk acil ogrenmem lazim biseyleri ..
Canim bundan 10 yil once 3 sene kadar vegan sonra vejeteryan sonra yine normaldim
Hamileligimde de normaldim baslarda yumurta ve etten sogumamla vejeteryan sknra tamamen veganliga gectim
Hamileligim 8 haftasi kadar vegandim
Dogum sonrasi cabaliyorum normale donmek icin amaa malesef icim almiyor
Esim herseyi yiyor canim
Fakat ikimize farkli yemekler pisiyor cunku esim kalp kapakcigi ameliyati oldu olumden dondu diyebilirim o sebeble vitamin k yogunluklu beesinleri tuketemiyor dolayisiyla ikimjz farkli yiyoruz
. ( hastamdi acil de , sonra kardiyolojide bir ay sonra yime karsilasinca birakmadi pesimi evli bebekliyizduygulandim hatirlayinca gercejten saglik en degerli hazinemiz
Canim bundan 10 yil once 3 sene kadar vegan sonra vejeteryan sonra yine normaldim
Hamileligimde de normaldim baslarda yumurta ve etten sogumamla vejeteryan sknra tamamen veganliga gectim
Esim herseyi yiyor canim
Fakat ikimize farkli yemekler pisiyor cunku esim kalp kapakcigi ameliyati oldu olumden dondu diyebilirim o sebeble vitamin k yogunluklu beesinleri tuketemiyor dolayisiyla ikimjz farkli yiyoruz
. ( hastamdi acil de , sonra kardiyolojide bir ay sonra yime karsilasinca birakmadi pesimi evli bebekliyizduygulandim hatirlayinca gercejten saglik en degerli hazinemiz
Sushi bende cok seviyorum guzell tarifkeri var , ama zor diye biliyorum ellerine saglik canim
Hollandali canimeşin galiba alman de mi?
Sadece somon baligi ve Ton baligi yiyorum haftada 2 defa somontüm etlere karşı mı öylesin yoksa mesela balık yiyebilir misin? bazısı yiyor. gerçi onların adı farklı.
Meraba
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltıda
iki dilim ekmekle kaşarlı tost
dünden kalan 3-4 çiğ köfte
Öğlen
Tavuklu salata
Bir dilim çok tahıllı ekmek
Akşam
bir kase barbunya salatası
Bir kase yoğurtlu haşlanmış karnabahar
Eşim yemek yerkende ufacık tam buğday ekmeğiyle bi tane biber turşusu yedim
Birazdan yine şekersiz şade kahvemi içeceğim
Bugün spor yapmadım ama yarın misafirim gelecek akşama kadar temizlik yaptım
Su 1 litre
Ekmeği azaltmalıyım değil miBugün 4 dilim ekmek yemiş oldun ve çok çok az su içtin. Ev temizliğinde de epey kalori harcamışsındır.
Canim suyu daha cok icmeye calis 1 litre cok az en azindan 2 litre olsun odem olmamasi icinMeraba
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltıda
iki dilim ekmekle kaşarlı tost
dünden kalan 3-4 çiğ köfte
Öğlen
Tavuklu salata
Bir dilim çok tahıllı ekmek
Akşam
bir kase barbunya salatası
Bir kase yoğurtlu haşlanmış karnabahar
Eşim yemek yerkende ufacık tam buğday ekmeğiyle bi tane biber turşusu yedim
Birazdan yine şekersiz şade kahvemi içeceğim
Bugün spor yapmadım ama yarın misafirim gelecek akşama kadar temizlik yaptım
Su 1 litre
Çok doğru ya suyun öneminin farkındayım ama su içmek için kendimi çok zorlamam gerekiyor daha çok gayret görsteceğimCanim suyu daha cok icmeye calis 1 litre cok az en azindan 2 litre olsun odem olmamasi icin
Sadece somon baligi ve Ton baligi yiyorum haftada 2 defa somon
Ayda 2 defa da ton baligi tuketiyorum
Ekmeği azaltmalıyım değil mibeyaz ekmek değil diye geniş davranıyordum , su konusunda epeyce sıkıntılıyım aşmaya çalışıyorum bide ben Salı günü gruba dahil olduğum için bugün kilo bildirimi yapmadım ama yapmalı mıydım
Ay öyle mi ya bide yalan Yok acemilik hiç aklıma gelmedi bugünün kilo bildirim günü olduğu aklımda kalmamışEkmeği 2 dilime sabitleyebilirsin.
Suyu her zaman yanında bulundur sürekli gördüğün yerlere koy gördükçe hatırlar içersin.
Bence yapmalıydın ben de gruba yeni katılanlardanım 1 hafta oldu geleliHoşgeldin bu arada
Ay öyle mi ya bide yalan Yok acemilik hiç aklıma gelmedi bugünün kilo bildirim günü olduğu aklımda kalmamış
Peki ekmeği azaltıyorum o haldeve hoşbuldum
Geçmiş olsun canımYaaa mervecim tesekkir ederimm
Esim herseyi yiyor canim
Tamam teşekkür ederimPazartesi de kilo bildirim günü aklında bulunsun bundan sonra kaçırma
Özellikle suya da dikkat et ekmekten daha önemli o
iyi o zaman hiç yoktan iyidir. hayvansal protein alıyorsun yanipesketaryensin
ben de somonu çok severim ama hep havuz diyorlar. deniz somonunu da nerden bulucan türkiyedebir de ağır metal var dediler bu yıl hiç almadım. aslında canım istiyor. o beni çok tok tutuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?