Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

28 yaşındayım uzun süredir mutfaktayım yemek ve pasta çok seviyorum. Benim için bi hobi gibi bişeydir. Hatta sadece türk mutfağı değil diğer ülkelerin yemeklerini bile öğreniyorum. bi ara suşi yapmayı denemiştim mesela tadı bence güzel de olduydu

Sushi bende cok seviyorum guzell tarifkeri var , ama zor diye biliyorum ellerine saglik canim

Yaaa mervecim tesekkir ederimm

tüm etlere karşı mı öylesin yoksa mesela balık yiyebilir misin? bazısı yiyor. gerçi onların adı farklı.

Yaaa mervecim tesekkir ederimm

eşin galiba alman de mi?

Meraba
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltıda
iki dilim ekmekle kaşarlı tost
dünden kalan 3-4 çiğ köfte

Öğlen
Tavuklu salata
Bir dilim çok tahıllı ekmek

Akşam
bir kase barbunya salatası
Bir kase yoğurtlu haşlanmış karnabahar

Eşim yemek yerkende ufacık tam buğday ekmeğiyle bi tane biber turşusu yedim

Birazdan yine şekersiz şade kahvemi içeceğim

Bugün spor yapmadım ama yarın misafirim gelecek akşama kadar temizlik yaptım
Su 1 litre

Bugün 4 dilim ekmek yemiş oldun ve çok çok az su içtin. Ev temizliğinde de epey kalori harcamışsındır.

Bugün 4 dilim ekmek yemiş oldun ve çok çok az su içtin. Ev temizliğinde de epey kalori harcamışsındır.
Ekmeği azaltmalıyım değil mi beyaz ekmek değil diye geniş davranıyordum , su konusunda epeyce sıkıntılıyım aşmaya çalışıyorum bide ben Salı günü gruba dahil olduğum için bugün kilo bildirimi yapmadım ama yapmalı mıydım

Canim suyu daha cok icmeye calis 1 litre cok az en azindan 2 litre olsun odem olmamasi icin

Sadece somon baligi ve Ton baligi yiyorum haftada 2 defa somon
Ayda 2 defa da ton baligi tuketiyorum

iyi o zaman hiç yoktan iyidir. hayvansal protein alıyorsun yani pesketaryensin

ben de somonu çok severim ama hep havuz diyorlar. deniz somonunu da nerden bulucan türkiyede bir de ağır metal var dediler bu yıl hiç almadım. aslında canım istiyor. o beni çok tok tutuyordu.

Ekmeği 2 dilime sabitleyebilirsin.
Suyu her zaman yanında bulundur sürekli gördüğün yerlere koy gördükçe hatırlar içersin.
Bence yapmalıydın ben de gruba yeni katılanlardanım 1 hafta oldu geleli Hoşgeldin bu arada

Ay öyle mi ya bide yalan Yok acemilik hiç aklıma gelmedi bugünün kilo bildirim günü olduğu aklımda kalmamış

Peki ekmeği azaltıyorum o halde ve hoşbuldum

Ay öyle mi ya bide yalan Yok acemilik hiç aklıma gelmedi bugünün kilo bildirim günü olduğu aklımda kalmamış

Peki ekmeği azaltıyorum o halde ve hoşbuldum

Pazartesi de kilo bildirim günü aklında bulunsun bundan sonra kaçırma
Özellikle suya da dikkat et ekmekten daha önemli o

Geçmiş olsun canım

Bizim aldigimiz genelde norvec somonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…