Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünden itibaren spora başlıyorum canım ev internetimin süresi bitmişti ev tadilata diye yenisini almamıştık eşim dün yeniden bağlarttırdı artık rahat rahat interneti açıp sporumu yapabilecem
eğer internetin kısıtlı ise indirmeyi deneyebilirsin.
youtube videosunu açıp youtube linkinin tam da youtube yazazn yerin önüne ss harffi koyarak kopyalanacak site açılıyr. vırt zırt programını indirmeden video indir diyince indiriliyor. bu arada pis bir site de açılabiliyır onu hemen kapat

Teşekkür ederim canım

burdayım komutanım diyetimiz bozunca heç buraya gelesim olmuyohedef56 buraya gelmiyorsa bilin ki yiyip içmiş bu laf sonra çok başımı ağrıtabilir ama bilin istedim

Öyle hem buraya gelip kilo vermek istiyorum dedikten sonra istediğinizi yiyip içip sonrada buraya gelmeye yüzüm yok gelmiyorsam bilinki yiyorum demek olmaz  

kusura bakmayın ama kendinize karşı sorumlu olduğunuz kadar takıma karşıda sorumlusunuz bu hafta sondan birinci olduk lütfen toparlanın adı üstünde takım burası herkes birbirine karşı sorumlu herkes buraya gelince kuralları okuyup kabul edip geliyor sonra sonrası fos birşey yiyip içerken bunuda düşünün lütfen!!!!!

İyi akşamlar canlarım benim küçük dana yeni uyudu bu günkü olmayan menümü sizlerle paylaşmak istiyorum bana kızmayın lütfen gerçekten iki üç gündür perişanım bakalım kaç gün sürecek bu diş muhabbeti önceki diş bir hafta zorlamıştı Kahvaltı. Bir kase tarhana Ara = bir elma bir mandalin. Akşam = kuru fasulye bi tabak yanına pirinç pilavı ve bol bol salata yemeyi düşünüyorum Öğlen bişey yiyemedim malesef ama gün içinde iki litre su içtim iki kupa sade nescafe iki kupa yeşil çay tükettim acayip saçma ve düzensiz bu gün ama yapacak bişey malesef yok takımı ihmal etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…