yakalarımKactilar
Vakit olsa yiyeceğim sabah bi çorba içebildim kahve bile içemedim oğlum diş çıkarıyor ateşi var huzursuz uyumuyo
eğer internetin kısıtlı ise indirmeyi deneyebilirsin.Bugünden itibaren spora başlıyorum canım ev internetimin süresi bitmişti ev tadilata diye yenisini almamıştık eşim dün yeniden bağlarttırdı artık rahat rahat interneti açıp sporumu yapabilecem
burdayım komutanımnerede bakıyım bu kızçeler
eğer internetin kısıtlı ise indirmeyi deneyebilirsin.
youtube videosunu açıp youtube linkinin tam da youtube yazazn yerin önüne ss harffi koyarak kopyalanacak site açılıyr. vırt zırt programını indirmeden video indir diyince indiriliyor. bu arada pis bir site de açılabiliyır onu hemen kapat
Yıldım yeminle bu dişleri daha kolay acısız nasıl çıkarırız ne yapabiliriz uykusuzluk ve yorgunluk beni bitirdi
burdayım komutanımdiyetimiz bozunca heç buraya gelesim olmuyo hedef56 buraya gelmiyorsa bilin ki yiyip içmiş bu laf sonra çok başımı ağrıtabilir ama bilin istedim
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak çıkar benim yeğeniminde çıkma aşamasında kızkardeşimde senin gibi perişandı
geldi miYaaaaa sular kesildi bir sürü işim vardı oysa çamaşırlar bulaşıklar makinada kaldı olacak şey miydi bu yaaaaa
kizz bu hafta listeye aldim seni doverimburdayım komutanımdiyetimiz bozunca heç buraya gelesim olmuyo hedef56 buraya gelmiyorsa bilin ki yiyip içmiş bu laf sonra çok başımı ağrıtabilir ama bilin istedim
gecmis olsun canimVakit olsa yiyeceğim sabah bi çorba içebildim kahve bile içemedim oğlum diş çıkarıyor ateşi var huzursuz uyumuyo
dogru soze ne denirÖyle hem buraya gelip kilo vermek istiyorum dedikten sonra istediğinizi yiyip içip sonrada buraya gelmeye yüzüm yok gelmiyorsam bilinki yiyorum demek olmaz  
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?