Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne kadar kalabalıgız lakin takım boş ne kezat bir durum

Listeye alırken ince eleyip sık dokumak lazım bence ayşem. Helede günlük menü zorunlulugunun takımda oturması lazım.
Buna bir denetim olması lazım, kim menü vermiş vermemiş takip edilmeli gerrkirse listeden çıkarılmalı!

Liste işi sorumluluk işi bunu kabul edip takımlara geliniyor listeye giriliyor .

Ama bir süre sonra yok olunuyor . Bir mesaj yahut 1 menü yazmak 10 dk nızı alır , kusura vakmayın günde takıma ayıracak 10 dkkanız yoksa girmeyin listeye , yahut çıkarılır izne ayrılır yahut diskalıfiye edilir . Bi yarış varsa ciddiye alınmalı , en azından çaba gösteretip kilo veren bacıların hakkına girilmemiş olur.

Ben biraz düz konuşurum kıvırmam . , , kişiselde konuşmam genel yazıyorum hepsini .kusuruma bakmayın emi

Aynen katılıyorum

Evet anlatmak istediğim tam olarak bu yüreğine saglik bacimm

obezzto Obezim geçen sana yazacaktım vakit olmadı kuzum .
Mana pişiriyom yazmışım mama o mana

Sende eskisi gibi gelmiyon takıma görmüyorum seni

Yazmasamda okuyorum fırsat buldukça.
Obez hırs yaptı aylini geçecem diye spor yapıyor ac geziyor obez papucu yarim cik dışarı

Özlemim nasilsin?
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın,hayrola biyere mi gidiyosun
bugün pazara gittik haftalar sonra eşim evde olunca değerlendirdimakşam yemekten sonra uyuşmuşum kalktım nescafe içtim,bilgisayar başına oturdum haftaiçi yetişmeyen işleri yapmayaarada da size laf yetiştireceğim bu gece

Rabbim affetsin beni ben hiç kadın olarak
Yok canim ailem gelecek onlar varken çok giremem iyi olduğuna çok sevindim cnm ınsallah daha iyi ol. Dün bişey sormuştun cevap vermeyi unuttum aeben yazmis ama bende bir öneride bulunayım nohut mercimek haşlayıp salatalarına ekleyebilirsin bir öğün olarak yanında bir ayranla doyurucu olur . Başka aklıma gelirse yazarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…