İyi gidiyorsun düzenine tekrar döndün saram , evindede mutlu mesud otır inşallah
İyi akşamlar hanımlar umarım herkes iyidir .
Niğdedeyim eşimle 2 gün kaçamak yapalım , burdaki evide bi kolaçan edelim dedik.
Ne kadar kalabalıgız lakin takım boşneredesiniz ayol
bu hafta en az 1 kilo gidecek hu hu
moni
@Zhre_
sara_28
@Aylin42Konya
Antepia27
@Pamukprncess
ozlemkartal
obezzto
60kiloyum
@Efser
@phalanx
aeben
@gezegenfeza
@divinity
yasom7272
@vorones
@gitsinkilolar01
@Ya habibi
@hedef56
@krankenschwester
@gulsahhh01
@optumkibbye
@Esmahan38
Wydra
@guziss35
@Musabinannesi
@IKokunhuzur
Ne kadar kalabalıgız lakin takım boşne kezat bir durum
Listeye alırken ince eleyip sık dokumak lazım bence ayşem. Helede günlük menü zorunlulugunun takımda oturması lazım.
Buna bir denetim olması lazım, kim menü vermiş vermemiş takip edilmeli gerrkirse listeden çıkarılmalı!
Liste işi sorumluluk işi bunu kabul edip takımlara geliniyor listeye giriliyor.
Ama bir süre sonra yok olunuyor . Bir mesaj yahut 1 menü yazmak 10 dk nızı alır , kusura vakmayın günde takıma ayıracak 10 dkkanız yoksa girmeyin listeye, yahut çıkarılır izne ayrılır yahut diskalıfiye edilir . Bi yarış varsa ciddiye alınmalı , en azından çaba gösteretip kilo veren bacıların hakkına girilmemiş olur.
Ben biraz düz konuşurum kıvırmam . , , kişiselde konuşmam genel yazıyorum hepsini .kusuruma bakmayın emi
Kötü olmuş mervoş
Aylinim sessizliğe bütünüyseler bilki kaçamak yapıyor arkadaşlar YIYORLARR.....
Aynen katılıyorumkusura bakmayın ama kendinize karşı sorumlu olduğunuz kadar takıma karşıda sorumlusunuzbu hafta sondan birinci olduk lütfen toparlanın adı üstünde takım burası herkes birbirine karşı sorumlu herkes buraya gelince kuralları okuyup kabul edip geliyor sonra sonrası fos birşey yiyip içerken bunuda düşünün lütfen!!!!!
Geçmiş olsun zehraDisim agriyii bisey yiyemiyorum
Aylinim sessizliğe bütünüyseler bilki kaçamak yapıyor arkadaşlar YIYORLARR.....
Evet anlatmak istediğim tam olarak bu yüreğine saglik bacimmNe kadar kalabalıgız lakin takım boşne kezat bir durum
Listeye alırken ince eleyip sık dokumak lazım bence ayşem. Helede günlük menü zorunlulugunun takımda oturması lazım.
Buna bir denetim olması lazım, kim menü vermiş vermemiş takip edilmeli gerrkirse listeden çıkarılmalı!
Liste işi sorumluluk işi bunu kabul edip takımlara geliniyor listeye giriliyor.
Ama bir süre sonra yok olunuyor . Bir mesaj yahut 1 menü yazmak 10 dk nızı alır , kusura vakmayın günde takıma ayıracak 10 dkkanız yoksa girmeyin listeye, yahut çıkarılır izne ayrılır yahut diskalıfiye edilir . Bi yarış varsa ciddiye alınmalı , en azından çaba gösteretip kilo veren bacıların hakkına girilmemiş olur.
Ben biraz düz konuşurum kıvırmam . , , kişiselde konuşmam genel yazıyorum hepsini .kusuruma bakmayın emi
Karatay teyzem ekmek yemeyin diyoda biz türk toplumu ekmek yemeden doymuyoz ne yapalim simdi kendi yememis kocaman gobegi var
Obez hırs yaptı aylini geçecem diye spor yapıyor ac geziyorobezzto Obezim geçen sana yazacaktım vakit olmadı kuzum .
Mana pişiriyom yazmışım mama o mana
Sende eskisi gibi gelmiyon takıma görmüyorum seni
Yazmasamda okuyorum fırsat buldukça.
Özlemim nasilsin?iyi akşamlar kızlar menümü vereyim
11.00 2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir,5 zeytin
1 dilim hindi füme
17.00 fırında balık
salata
biraz önce de çok az süt katılmış nescafe
su 2 litre
Nasil mi fulyacim kendine inanaraknasıl başarabilirim
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın,hayrola biyere mi gidiyosunÖzlemim nasilsin?
Yok canim ailem gelecek onlar varken çok giremem iyi olduğuna çok sevindim cnm ınsallah daha iyi ol. Dün bişey sormuştun cevap vermeyi unuttum aeben yazmis ama bende bir öneride bulunayım nohut mercimek haşlayıp salatalarına ekleyebilirsin bir öğün olarak yanında bir ayranla doyurucu olur . Başka aklıma gelirse yazarim...iyiyim çok şükür canım sen nasılsın,hayrola biyere mi gidiyosun
bugün pazara gittik haftalar sonra eşim evde olunca değerlendirdimakşam yemekten sonra uyuşmuşum kalktım nescafe içtim,bilgisayar başına oturdum haftaiçi yetişmeyen işleri yapmaya arada da size laf yetiştireceğim bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?