Kaç yıl olmus ameliyat olalı şartlarınız esityok canım ne haddime :))
aylini geçmem icin önce bir mide küçültme ameliyatı olmam lazım ki şartlarımiz eşitlensin. De mi kız aylin
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canimAblam Geçmişi okuyup çıkıyorum sizleri özlüyorumçok şükür RABBIM'IN izniyle güzel haberler aldım şimdi sıra ulturasona geldi onu bekliyorum heyecanla
Simit diyeti yapıyor hedeffHedefim sen listedesin bu nasıl menü bal kaymak hele gece halka tatlı simit sen bu menüyle güzel kilo alırsın vermezsin
Saol ablam benimHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canim
Ablam Geçmişi okuyup çıkıyorum sizleri özlüyorumçok şükür RABBIM'IN izniyle güzel haberler aldım şimdi sıra ulturasona geldi onu bekliyorum heyecanla
Sağol canım
Ve aleyküm selam cnm
Çok geçmiş olsun zehracım.Hiç hastalığın bitmiyor kendine iyi bak cnm benimgecmis olsun canim
Menüleri sen yorumlayacan monicimkendinde yazacan artık kaçarı yok bu isin
Gerçekten de benimde aklıma geldi.Bhcg de artış var mı nasıl gidiyor haber versene bizede merak ediyoruz seniHercai91 kuzum şimdi aklıma geldin baktim burdasın ne yapiyon hiç haber vermiyon bize ne durumdasın?
Hedefim halka tatlılar simitler götürmüşün.Afiyet olsun da eskisi kadar azimli ve istikrarlı yapmıyorsun farkında mısın?Önceden daha gayretli ve dikkatliydin ne oldu kızum sanaMENU
Çörek otu yağı +Alıç sirkesi
SABAH
1 cennet hurması.1 bardak süt
ÖĞLE
3 köfte kadar tavuk
1 simit
1 d.tulum peyniri
8 zeytin
1 yk kaymak 1 yk bal
AKŞAM
2 kase şehriye çorba
Turşu
8-10 istavrit
1 halka tatli
SPOR
95 dk yürüyüş
GÜN BOYU
1 yeşil çay 1 beyaz çay 1 türk kahvesi
gezegenfeza @aeben
Heyecandan ablam mazur görün beniGözün aydın canım insan test sonucunu yazmazmı aşkolsun sormasak haber edeceğin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?