Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gözün aydın canım ailenle iyi vakit geçir sen,iyi fikir bak baklagili çok severim hem tok da tutar
Yukarda yazdigimi tamamlayım rabbim affetsin hiç kadın olarak iş yapmayı sevmiyorum hiç içinden gelerek yapmıyorum hep zul geliyor bana
ben de hiç sevmiyorum,aynı senin gibi oluyorum,çoğu zaman da üstten üstten yapıyorum,yarını temizliğe ayırdımbiraz erkeksi buluyorum kendimi

Bugünün menüsü

Sabah
1 bardak yeşilçay
1 haşlanmış yumurta
3 tane çeri domates

Öğle
4 kaşık tavuklu makarna

Akşam
4 kaşık tavuklu makarna (Sebze yemeği veya salata yapacaktım ancak su yoktu. Makarna yemeyecektim bu öğünde kalanı yarın öğlen yiyecektim)

Ara
1 mandalina
1 elma
1 avuç beyaz leblebi
2 çeri domates
1 salatalık

Not (Aradakilerin hepsi bi arada yenmedi ha 3 ara şeklinde yedim)

3600 litre su içtim

Sporlar
30 dakika eliptik bisiklet
2 dakika squat
60 dakika kardiyo - Kimi yeri ağırlıklı kimi yeri ağırlıksızdı
6000 adım

Bugun ki menum :

Sabah 10:00 3 dilim ince kasar , 1 dilim mozerella , 2 dilim domates , 1 kahvalti ekmegi , kofeinsiz cappuccino , 1 dilim kavun , 1 dilim portakal , 1 tatli kasigi krem leynir yagsiz

12:00 brokolo haslamasi 3 tane , firinda kabak yarim , somon baligi ve minik porsiyon yesillik

14:00 3 badem

16:30 peynirli salata

18;00 salep

3,5 litre su , 2 fincan elma suyu ve soda
Spor : 30 dk Yoga

Bugun tartildim 67, 2 kg

Kuzum meyve leri meyve suyu değilde kabuklu ye daha iyi olur. Ayrıca sabah yediğin peynir çeşitlerde biraz fazla

Merhaba abla ben haftalık 0,5-1 kg hedefliyorum. Emzirirken sporsuz daha fazla zor. 3. Ayım dolunca kondisyon bisikletine başlayacağınim az az da pilates e inşallah. Ama bu hafta artık 69,9 da olsa görmek istiyorum nasıl bir direnç kilosudur.
Artık tam doymadan kalkıyorum sofradan. Hep açım :)

Kuzum meyve leri meyve suyu değilde kabuklu ye daha iyi olur. Ayrıca sabah yediğin peynir çeşitlerde biraz fazla
Bugun sabah disardaydik biraz fazla yedim peyniri gercekten ablacim yarin daha dikkatli olucam tesekkur ederim
Cok guzel yemem ragmen dunden beri -600 biraz fazla degil mi ? Umarim + olarak donmez .. emzirirjen cok guzel gidiyor kilolar

Eklentiler

• 20181215_080352.webp
    24 KB · Görüntüleme: 43
Sabah geç kahvaltı yaptım çünkü uyudum. Kızımla mis gibi uyuduk. Girdim boynunun altına artık ele avuca geliyor çok şükür.
9:00 : 1 muz
11.30 : beyaz peynir - labne - süt - kavurma
Ara : sütlü kafeinsiz kahve
17.30 : kavurma - 1 hurma - 2 kuru kayısı - 1 ceviz - süt çayı
2,5 lt su

Bugun sabah disardaydik biraz fazla yedim peyniri gercekten ablacim yarin daha dikkatli olucam tesekkur ederim
Cok guzel yemem ragmen dunden beri -600 biraz fazla degil mi ? Umarim + olarak donmez .. emzirirjen cok guzel gidiyor kilolar
Masallah canim ınsallah daha iyi gidecek.

MENU
Çörek otu yağı +Alıç sirkesi

SABAH
1 cennet hurması.1 bardak süt

ÖĞLE
3 köfte kadar tavuk
1 simit
1 d.tulum peyniri
8 zeytin
1 yk kaymak 1 yk bal

AKŞAM
2 kase şehriye çorba
Turşu
8-10 istavrit
1 halka tatli

SPOR
95 dk yürüyüş

GÜN BOYU
1 yeşil çay 1 beyaz çay 1 türk kahvesi

gezegenfeza aeben

Hedefim sen listedesin bu nasıl menü bal kaymak hele gece halka tatlı simit sen bu menüyle güzel kilo alırsın vermezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…