Ablam ilk sonucum 767 çıktı çok şükür iki gün sonrada 2 katı artış oldu çok şükür haftaya ultrasona giricem ALLAH'IN izniyleGerçekten de benimde aklıma geldi.Bhcg de artış var mı nasıl gidiyor haber versene bizede merak ediyoruz seni
Evet sizden belki bi tık önde gibi görünüyorum obezim.Ama inan bana az yediğim zaman doyuyorum ama yarım bir saat sonra yine acıkıyorum.Sizin yediğiniz miktar fazla olunca 3-4 saat acıkmıyorsunuz. Akıcı gıdaları da istrdiğim kadar yiyebiliyorum.Çikolata puding içecekler... Ama inan kendimi frenliyorum.Ameliyatla iş bitmiyor yani.Mesela az yiyip çok sık acıktığım için,akşam yemekten sonra yatana kadar çok acıkıyorum.Meyva bile yemiyorum ve hergün aç yatıyorum inan ki.Dün leblebi ve siyah üzüm ortadaydı biran yesem mi dedim ama yemicem dedim gittim yattımyok canım ne haddime :))
aylini geçmem icin önce bir mide küçültme ameliyatı olmam lazım ki şartlarımiz eşitlensin. De mi kız aylin
İşte bu konuya da güzel değindin yasminim.Yazacaktım unutmuşum.Çok doğru diyorsun 2010 da ameliyat oldum.Çeyrek simitle tıkabasa doyarken şimdi peynir zeytin domates vs yemeden 1 simiti yiyebiliyorum.Kahvaltılık yersem yarım simitKaç yıl olmus ameliyat olalı şartlarınız esit
Heyecandan ablam mazur görün beniALLAH razı olsun ablam en kısa zamanda RABBIM sanada nasip etsin INŞAALLAH ablam seninde güzel haberlerini alalım
İşte bu konuya da güzel değindin yasminim.Yazacaktım unutmuşum.Çok doğru diyorsun 2010 da ameliyat oldum.Çeyrek simitle tıkabasa doyarken şimdi peynir zeytin domates vs yemeden 1 simiti yiyebiliyorum.Kahvaltılık yersem yarım simit
Saracim geçmiş olsun bence bir endoskopi yaptir . Yoksa gel burda yapalim uyutarakBu arada kızlar bende iki lokma yesem doyuyorum hiç acıkmıyorum arada acıksam bile bir lokmayla doyuyorum aslında yemek istiyorum ama midem kabul etmiyor hastamı oluyorum midemdemi sorun var bilmiyorum midem şiş gibi şimdi yeni uyandım sofradan yeni kalkmış gibiyim buda bana normal gelmiyor hayrolsun inşallah
Rabbim hayirlisiyla sonunu getirsin kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. DarısıAblam ilk sonucum 767 çıktı çok şükür iki gün sonrada 2 katı artış oldu çok şükür haftaya ultrasona giricem ALLAH'IN izniyle
Arkadaşlar kusuruma bakmayin özellikle yeni gelen arkadaşlar kimsenin kalbini kırmadan üzmeden biseyler yazmak istiyorum kiloyu kendiniz için vereceksiniz ne benim için nede başkaları için bakıyorum menülere hiç kimse gerçekten kilo vermek için burda degil hergun bahaneleri var hergun bahane olmaz haftada bir ödül tamam ama hergun olmaz yok buraya gittim yemek zorundaydım buraya gittim almak zorundaydım ha yediniz bari dengelemeye çalışın hepimizin önüne neler geliyor yemiyoruz yada sadece tadına bakıp bırakıyoruz yapmayın böyle açıkçası bu durumdan hiçte hoşnut degilim burayı sanal olarak görebilirsiniz bir tuşla herşey biter kapatırsınız bidahada gelmezsiniz ama kilo sorununuzda sizle gelir kimse burda kimsenin kötü olmasını istemiyor kimsenin bir çıkarı yok para almiyoz sadece aynı dertten muzdaribiz ve bizi bizden başkası anlamiyor gerçekten kilo vermek istiyorsanız burda olun lütfenn sanal olarak düşünmeyin. Hakkınızı helal edin kirdiysamda ama içimdeki duygular bunlar.
Rabbim hayirlisiyla sonunu getirsin kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısısara_28 ve isteyen herkese...
Saracim geçmiş olsun bence bir endoskopi yaptir . Yoksa gel burda yapalim uyutarak
Saracim hiç korkma kaç defa yaptırdım hatta uyanık bile oldum 3 4 defada uyutularak korkacak bişey yok 5 dakka lik bişey.Sağol canım olur valla sen uyutursan korkmadan yaptırırım endoskopiyi enfoskpiden çok korkuyorum
Sanada cnmGünaydın kızlar hepimize mutlu bir pazar günü diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?