Bende keşke şu kilo almak isteyenlere 2şer 3er dağıtabilsek. Kimsenin kilo sorunu kalmaz :)teşekkür ederim.hep birlikte insallah
aletin markası .tamam anladı ben :)
nihayet aybenim
o neydi gız!yüzdene gurban!
:)) ben aslında onlara yardımci olabilirim
Bende aynı senin gibiyimdenemedim hiç, aslında isterdim yaptırmayı ama biraz korkağım
bide dediğim gibi cins bünyem var, mesela ağrıyan bi yerime masaj hiç iyi gelmez daha çok ağrır ve tutulur.
sütün peki çok çok mu geliyor, bebek emzirmediğin için şişmiyor muçok merak ettim.
UyuyamadimkiDün gece en uzun geceydi
Hiçte bile 7 de kalktımOna elleşme gece yatmaz sabah kalkmaz o efserim
SelamlarGünaydın kardeş takım
Hepinize bol eksili bir cuma diliyorum
Olmazmı?Sana da kuzum Allah bize nasıl bir sabır veriyor
o maşallah torun var mı
kadın elimizde kalcak eniştede bizi furcak
ivit mezun olsun artık
Benim diyetisyenim abartmadan iç dedi.bende ayda bir kere içerim dedim.olur dedi
Geçen Hafta : 61.8
Bugün : 59.3
Fark : 2.5
Yüzde : 4.04
bir bakmışız aylın yok, sadece 42konya kalmış
idare eder işteMenünü beğendim fulyam
tabi saf çavdar unu olması lazım. ama hazır çavdar ekmekleri saf değil. ondan içleri kof. doğalsanın saf çavdar ununu al ya da bildik aktardan açık al. onunla yap. wasa ya gelince.... ben de kaç yıl önce almıştım şu en tatsız olanından... wasa delikatess…… düzenli yememiştim. şimdi wasa fibre ve wasa original aldım. onlar daha güzel. kahvaltılarda 1 ya da 2 yiyeceğim. yani canım istediği zaman.ben bir zamanlar ekmeği özel bir fabrikadan kargoyla alıyordum tam çavdar ekmeğiydi,şöyle eline alıp birine vursan kafa yarardı kesin,o kadar doluydu,şimdi ekmekler fos katkılı,wasa da yemiştim yıllar önce ama evde katkısız yapsak en güzeli,bizim var ekmek makinası ama bozuldu öylece duruyor,onda yapınca da kek gibi oluyordu o da ayrı
Slm arkadaşlar kilo veren ve vermek için mücadele eden herkesi kutluyorum kusura bakmayin ben bugün tartılamadım @ moni cim ama kilo almadım onu biliyorum yarın tartılayım olurmu
Aylin42Konya canim tbr ederim cnm mezun oluyorsun
sara_28 canim menünü yorumlayamadım özür. 79 olmuşsun tbr ederim
idare eder işte
tabi saf çavdar unu olması lazım. ama hazır çavdar ekmekleri saf değil. ondan içleri kof. doğalsanın saf çavdar ununu al ya da bildik aktardan açık al. onunla yap. wasa ya gelince.... ben de kaç yıl önce almıştım şu en tatsız olanından... wasa delikatess…… düzenli yememiştim. şimdi wasa fibre ve wasa original aldım. onlar daha güzel. kahvaltılarda 1 ya da 2 yiyeceğim. yani canım istediği zaman.
saracım ben ara öğünlerde kuru meyve ya da leblebi ya da ceviz badem falan yemeyi tercih ediyorum. 7-8 yıl önce doktora gittiğimde ilk haftalar bana öğlen ara öğünde 4 adet altınbaşak veriyordu ben de yiyordum. ama şimdi tercih etmiyorum. çünkü sonuçta altınbaşak da kıtır uno da buğday unu. kan şekerini daha yükseltiyor. yoksa kıtır unonun tadı güzel ben de seviyorum.fulyacım bu hafta diyetisyenim bana kıtıruno tavsiye etti ara öğünde bir paket yiyorum tadı öyle aman aman bişey değil ama yenmeyecek gibi de değil tavsiye ederim yani hem bir paketi sadece 60 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?