Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende aynı senin gibiyim
Ağrıyan yerime eşim masaj yapiyim der resmen ağlarım ağrıdan biraktiririm ,daha da ağrır

Süt hormonum hep yüksek ,sıksam süt geliyor ..Dr oynama sütü bosaltirsan yerine yenisi daha çok gelir dedi
Sagligim açısından bir sorun olmazmış o yüzden ilaç kullanıp düşürmek istemedim
Böyle yasayacakmisim
Benim için tek avantajı sarkma olmadı
Ama bu takıma gelip kilo verince biraz pörsüdü ,süt hala var giden yağ dokusu oldu heralde :)

Ben eve geldim
Acilen evi toparlayıp içli köfte yapmam lazım .
Dün birdenbire karar verdim, çoğu malzemem eksikmiş, camiden tamamladım .
En son başkana dedimki birde yapacak kadın varsa ver. Yok artik deyip gülüştüler .
Kilo veren herkesi öptüm, veremeyeni akşam belirleyecem. Hergün karabasan gibi tepesine çökecem

Benim diyetisyenim abartmadan iç dedi.bende ayda bir kere içerim dedim.olur dedi

hmmmm bende bir sorayım

Geçen Hafta : 61.8
Bugün : 59.3
Fark : 2.5
Yüzde : 4.04

tebrikler canım süpersin
Kilo bildirimim
Geçen hafta 101.3
Bu hafta 100.5
Fark 800
Yüzde 0.79
moni

tebrik ederim canım sende süpersin
bir bakmışız aylın yok, sadece 42konya kalmış

Slm arkadaşlar kilo veren ve vermek için mücadele eden herkesi kutluyorum kusura bakmayin ben bugün tartılamadım @ moni cim ama kilo almadım onu biliyorum yarın tartılayım olurmu
Aylin42Konya canim tbr ederim cnm mezun oluyorsun
sara_28 canim menünü yorumlayamadım özür. 79 olmuşsun tbr ederim

Benim pazartesi 63.5 tü bug7n tartıldım 63 500 gram gitmis cok moralim bizuk bi turlu veremiyorum acaba emzirdigim icinmi gitmiyor bu kilolar bide 2 ginfur lavaboya çıkamıyorum onun etkisi varmi bilmiyorum
Dünkü menumu
Sabah
1 dilim ekmeğe beyaz krem peynir sürdüm
Ara
1 kahve 1 fincan yeşil çay
Öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 kaşık pirasa
Ara
1 kahve 1 kase limonlu yoğurt 1 mandalina
Akşam
Bol salata
1 dilim bazlama

3 litre su
1 saat yürüyüş

Menünü beğendim fulyam
idare eder işte

tabi saf çavdar unu olması lazım. ama hazır çavdar ekmekleri saf değil. ondan içleri kof. doğalsanın saf çavdar ununu al ya da bildik aktardan açık al. onunla yap. wasa ya gelince.... ben de kaç yıl önce almıştım şu en tatsız olanından... wasa delikatess…… düzenli yememiştim. şimdi wasa fibre ve wasa original aldım. onlar daha güzel. kahvaltılarda 1 ya da 2 yiyeceğim. yani canım istediği zaman.

özüre gerek yok bitanem senin bu aralar başın kalabalık sadece özlüyorum ben seni ve yorumlarını o kadar tebriğin içinde teşekkür ederim

fulyacım bu hafta diyetisyenim bana kıtıruno tavsiye etti ara öğünde bir paket yiyorum tadı öyle aman aman bişey değil ama yenmeyecek gibi de değil tavsiye ederim yani hem bir paketi sadece 60 kalori

fulyacım bu hafta diyetisyenim bana kıtıruno tavsiye etti ara öğünde bir paket yiyorum tadı öyle aman aman bişey değil ama yenmeyecek gibi de değil tavsiye ederim yani hem bir paketi sadece 60 kalori
saracım ben ara öğünlerde kuru meyve ya da leblebi ya da ceviz badem falan yemeyi tercih ediyorum. 7-8 yıl önce doktora gittiğimde ilk haftalar bana öğlen ara öğünde 4 adet altınbaşak veriyordu ben de yiyordum. ama şimdi tercih etmiyorum. çünkü sonuçta altınbaşak da kıtır uno da buğday unu. kan şekerini daha yükseltiyor. yoksa kıtır unonun tadı güzel ben de seviyorum.
wasa yı sabah kahvaltı da yemeyi düşünüyorum. 2 wasa 1 dilim ekmeğe eşdeğer kalori olarak. bazen 1 yeterli oluyor. çok istersem 2 adet yerim. değişiklik olur arada yani. yoksa yine evde kinoa, yulaf kepeği, karabuğday, arpa, çavdar, siyez unlarından ekmek yağacağım. yine kraker yağacağım. az az tüketeceğim.
bu arada 70 li kilolarını tebrik ederim canım. yeniden darısı bana inşallah

arkadaşlar tüm kilo verenleri tebrik ediyorum. tek tek etiketleme yapmadım ama çok güzel kilolar verilmiş

ben pazartesi 83.6 yı gördüm tartıda çok şükür bugün 82.1 . ama tabi gönül isterdi ki 80 gelsin. sağlık olsun o da gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…