Hosbuldum demirbaş ablalarindan dedigin icin abla dememde bi sakinca yok anlaşılanEsmer kuzum hoşgeldin
Takımın demişbaş ablalarından 43 yaşındayım . ama bu günlerde takıma pek ugrayamıyor
güzel menü saram
Dişin nasıl oldu canım?
Cok gecmis olsun diş resmen korkulu rüyamÇok ağrıyor canım ama bugün salata yiyebildim iki gündür çiğneme yapamıyordum
Cok gecmis olsun diş resmen korkulu rüyam
Yaa tühh tühh Allah sifa versinTeşekkür ederim canım çektirdim ama yeri çok ağrıyor
Yaa tühh tühh Allah sifa versin
Yok canım hamdolsun tamamen gezenti olmamdanHosbuldum demirbaş ablalarindan dedigin icin abla dememde bi sakinca yok anlaşılan
Neden ugrayamiyorsun abla çalışıyormusun ? Saglikla alakalı bir sıkıntın felan yoktur insallah
Oyy geçmiş olsunÇok ağrıyor canım ama bugün salata yiyebildim iki gündür çiğneme yapamıyordum
istediğini diyebilirsin şekerim:)Ne kadar güzel bir tartıymış
Allah bağışlasın abla mi diyeyim ayse yada moni mi diyeyim :)
Ayyy keskeee benmde olsa ne kadar harika bir rakam
Aramıza hoşgeldin
Kaptanın gözü rakamda olur
Bende 2 senedirli kullanıyorum diyetisyenim tartısıyla hemen hemen aynıaradaki fark giysilerim oluyor
Acı yok rocky!Canım diyette başarılı bir gün geçirdim çok şükür birazda kendimi ikna edersem bı lesli yapayım diyorum
3 günde spor salonuna gidicem inşallah
Bu haftayı çok önemsiyirum hem 9 gelişi için hemde takımımı başka takıma jarsk temsil edicem
Acı yok roky demi
Kör topal gidiyos işteoy obeztom geçen gün sitemini okudum çok haklısın ne diyim. Ama kendim adam gibi diyet yapmazken size gelip ahkam kesmeyi doğru bulmadım üstelik gerçekten yogunum hiç fırsatım olmuyor
Ama kilonu takip ediyorum çok istikrarlısın aynen devam
Galu beladan beri dermişim :))Ne zamandir diyettesn canm benm hep baslangiclarda öyle oluyor ilk 1ay da felan hep ayni sıkıntıyı yasiyorum sonra mide az cok alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?