Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyiyim şükür sen nasılsın fatmacım?? Rakibin bir rocky gibi hazırlanıyor şu an sen neler yaptın bugun? Diet spor ne alemde?

Canım diyette başarılı bir gün geçirdim çok şükür birazda kendimi ikna edersem bı lesli yapayım diyorum
3 günde spor salonuna gidicem inşallah
Bu haftayı çok önemsiyirum hem 9 gelişi için hemde takımımı başka takıma jarsk temsil edicem
Acı yok roky demi

güzel menü saram

Dişin nasıl oldu canım?

Esmer kuzum hoşgeldin
Takımın demişbaş ablalarından 43 yaşındayım . ama bu günlerde takıma pek ugrayamıyor

Su iç açlık hissettiğinde su iç bekle açlığının geçtiğimi göreceksin
evet içiyorum canım.

Canım akşamlar bı nebze anlaşılır menim gece 2-3 uykudan uyanıyorum ozaman çok oluyor ama çok şükür azaldı geçen hafta 1 gece bu hafta 1 gece oldu
Allahtan acıktım diye gece yataktan kalkmalarım yok. ben yemekten sonra mutfaktan çıkamıyorum. sorun o

Dayak yemeyide ister mi

Ünsilin direncinin oyunu Fulya sakin kanma
Diyetisyenim en yoğun arayı akşam arasına veriyorki o isteğim olmasın diye
evet yaa ben de akşam protein yemezsem mutlaka böyle oluyor. tövbe yarabbim etsiz doymuyom
ama bende insülin direnci yok kuzum. insülinin değerini bile 7 den 5 düşürdüm o antin kuntin menülerimle. bakma son haftalarda menülerim bol karbonlu yoksa iyiydim. su içiyorum. kabuk tarçın çayı içicem az sonra.
Bende de oluyor maalesef diyetisyene kalsa acıkmamam gerekiyor ama acıkıyorum
en güzeli akşam protein salata yemek. akşam da 1 kupa kabuk tarçın çayı. o bana iyi geliyor obezim. yoksa mutfaktan çıkamıyorum

Bende tüm gün oluyor fulyam
offf yaaa

Bugunkü menum

Sabah: bir haslanmıs yumurta, peynir, zeytin, domates, turp, ekmek

Ara: bir ayva

Akşam: bir kepçe çorba, bir fırında but, salata

Su:2 litre
Spor:3 mil leslie
oy obeztom geçen gün sitemini okudum çok haklısın ne diyim . Ama kendim adam gibi diyet yapmazken size gelip ahkam kesmeyi doğru bulmadım üstelik gerçekten yogunum hiç fırsatım olmuyor
Ama kilonu takip ediyorum çok istikrarlısın aynen devam

Hoşgeldin canım adım. Fatma anteliyim 47 yaşındayım ve hala takımın en kilolusuyum
Hosbuldum canm en kilolusu sensen en hirslisida sen olabilirsin o vakit :) ne kadar yüksek kilo o kadar azim demek

Akşam cok mu olmuş sanki cennet hurmasi Ben

Hoşgeldin canım.
Ben grubun ali kıran baş keseniyim.
Ileriki zamanlarda kendimi tanıtırım. Sabah 7 den beri ayaktayım, şimdi biraz oturdum. Geç saate kadar iş yapmaya devam edecem
Hosbuldum cok severim senin gibileri bi tane eli maşalı olacak her takimda

yaaa kızlar ben de akşamları yeme isteği oluyorrr
Bende de oluyor o maalesef
Grubumuzda birde aeben var. Bitek ona abla diyebilirsin. Gerisi zaten genç, istemez

Aramıza hoşgeldin

Kaptanın gözü rakamda olur

Bende 2 senedirli kullanıyorum diyetisyenim tartısıyla hemen hemen aynı aradaki fark giysilerim oluyor
Hosbuldum canm bende uzun zaman diyetisyene gittim bir uzman esliginde kilo vermek cok güzel oluyor kaç kilodan kaca düştün?

Bende de oluyor maalesef diyetisyene kalsa acıkmamam gerekiyor ama acıkıyorum
Ne zamandir diyettesn canm benm hep baslangiclarda öyle oluyor ilk 1ay da felan hep ayni sıkıntıyı yasiyorum sonra mide az cok alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…