Iyiyim şükür sen nasılsın fatmacım?? Rakibin bir rocky gibi hazırlanıyor şu an sen neler yaptın bugun? Diet spor ne alemde?
güzel menü saramMenümü yazayım
Sabah
Bir kase süt ve üç kaşık yulaf ezmesi
Öğle
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu kinoa
İki yumurtayla omlet
Akşam
Bir kase arpa şehriye çorbası
5-6 tane köfte
Salata
Su 3.5 litre spor bir saat yürüyüş 20 dakika leslie
moni
Olarrr hiç Sorun delll sen gibi her önüne gelene, küçük büyük demeden apla demiyomya
Fatmaaaaaaaaaa 800 gr artıdasın
Geçen gün aklımdan geçtin dedim hasta falan değildir inş. İyi gördüğüme sevindimHosbuldum Fatmammm.ozledim sizleri :)
Fatma mefkürem aç aç dolanıyodur bak benden dimesi ne artısı yaa ..
Yaa onunda +500 Gr artışı var donulmeyecek bir yerde değilim
Aylin bu gezo aklını temizlikle bozmuşSabah akşam süpürge,perdelere yaklaşamıyorlar....
Esmer kuzum hoşgeldin27 yasindaym bir çocuk annesiyim ev hanımıym 82.5 kilo ciktm dün halbuki 70lere kadar düsmüstüm dogumdan sonra burda vermis oldugum mücadeleyle. Burdan ayrilali 6ayi gecti 4.takimdaydim eskiden. Burasi sayesinde cok kilolar verdim suanda da kiloma yakin arkadaşlar burda oldugu icin bu takima gelmek istedim umarim burdada en azindan aldigim kilolari ilk etapta verebilirim o yüzden ilk hedefim 70 e düşmek.. bende sizleri tanirsam cok sevinirim
evet içiyorum canım.Su iç açlık hissettiğinde su iç bekle açlığının geçtiğimi göreceksin
Allahtan acıktım diye gece yataktan kalkmalarım yok. ben yemekten sonra mutfaktan çıkamıyorum. sorun oCanım akşamlar bı nebze anlaşılır menim gece 2-3 uykudan uyanıyorum ozaman çok oluyor ama çok şükür azaldı geçen hafta 1 gece bu hafta 1 gece oldu
Dayak yemeyide ister mi
Ünsilin direncinin oyunu Fulya sakin kanma
evet yaa ben de akşam protein yemezsem mutlaka böyle oluyor. tövbe yarabbim etsiz doymuyomDiyetisyenim en yoğun arayı akşam arasına veriyorki o isteğim olmasın diye
en güzeli akşam protein salata yemek. akşam da 1 kupa kabuk tarçın çayı. o bana iyi geliyor obezim. yoksa mutfaktan çıkamıyorumBende de oluyor maalesefdiyetisyene kalsa acıkmamam gerekiyor ama acıkıyorum
offf yaaaBende tüm gün oluyor fulyam
oy obeztom geçen gün sitemini okudum çok haklısın ne diyimBugunkü menum
Sabah: bir haslanmıs yumurta, peynir, zeytin, domates, turp, ekmek
Ara: bir ayva
Akşam: bir kepçe çorba, bir fırında but, salata
Su:2 litre
Spor:3 mil leslie
Sana elim hiç kalkmadıkiAncak vur hepimizi vura vura sersem ettinboyle olduk
Ööllleeemiiii mefkürem bacııı ??Yaa onunda +500 Gr artışı var donulmeyecek bir yerde değilim
Divi bacımız napıyo gezegenim?Sana elim hiç kalkmadıki
Hosbuldum canm en kilolusu sensen en hirslisida sen olabilirsin o vakit :) ne kadar yüksek kilo o kadar azim demekHoşgeldin canım adım. Fatma anteliyim 47 yaşındayım ve hala takımın en kilolusuyum
Akşam cok mu olmuş sankisabah 08.50
1/2 yumurta
1 dilim tulum peyniri
5 zeytin
domates
1,5 wasa fibre
ara
1/3 kurutulmuş cennet hurması
2 ceviz
öğlen 13.40
1 kase yeşil mercimekli hamurlu çorba
biber
ara
1/3 kurutulmuş cennet hurması
1 ceviz
akşam 19.30
2 kepçe çorba
5 yk kıymalı pırasa yemeği
1 dilim ekmek
1 çk şekersiz fıstık ezmesi
1 tk bal
yatana kadar 2 lt den fazla su
sabah ve öğle sade türk kahvesi
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı
60 dk tempolu yürüyüşmoni aeben
Hosbuldum cok severim senin gibileri bi tane eli maşalı olacak her takimdaHoşgeldin canım.
Ben grubun ali kıran baş keseniyim.
Ileriki zamanlarda kendimi tanıtırım. Sabah 7 den beri ayaktayım, şimdi biraz oturdum. Geç saate kadar iş yapmaya devam edecem
Bende de oluyor o maalesefyaaa kızlar ben de akşamları yeme isteği oluyorrr
Hosbuldum canm bende uzun zaman diyetisyene gittim bir uzman esliginde kilo vermek cok güzel oluyor kaç kilodan kaca düştün?Aramıza hoşgeldin
Kaptanın gözü rakamda olur
Bende 2 senedirli kullanıyorum diyetisyenim tartısıyla hemen hemen aynıaradaki fark giysilerim oluyor
Ne zamandir diyettesn canm benm hep baslangiclarda öyle oluyor ilk 1ay da felan hep ayni sıkıntıyı yasiyorum sonra mide az cok alışıyorBende de oluyor maalesefdiyetisyene kalsa acıkmamam gerekiyor ama acıkıyorum
Büyüğümüzde küçüğümüde saymışım, ne güzelOlarrr hiç Sorun delll sen gibi her önüne gelene, küçük büyük demeden apla demiyomya
Sen hiç beni sormaGeçen gün aklımdan geçtin dedim hasta falan değildir inş. İyi gördüğüme sevindim
Patatesli hingel yaptı bugünDivi bacımız napıyo gezegenim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?