Bacım önce süpürülür toz sonra alınır bi kerem
Demi merve aklın yolu birÖnce süpürüp sonra tozunu alaydınızSüpürünce gene her yer toz olacak
Hayırlı olsun esmahanımHerkese günaydınlar ben dün işe başladım :)
Günaydın obezim gel senide öpemGünaydın 10.takım
Kuruldumu mobilyalar ?Adam akıllı bisey yemedim
Spor
18 kilo undan lahmacun 07:45 'ten 12: 00 a kadar
Kahvaltı hazırlama ( yemedim)
Çikolata soslu kek
3 tepsi yufka böreği ( 1 tepsi pişti)
Tavuklu bir yemek
Mutfak toplamak
Mobilyaların iç dış temizliği
Içini yerleştirmek
Süpürge
Halada bitmedi
Saram nasilsin nasıl bir duygu 7 olmak enson nişanlıyken 7 deydim
Iyi şükür, yarın daha iyi olur inşallah
Çekildikten sonra ağrımasına şaşırdım.Benim hiç ağrım olmamıştı.Dr a sordun mu normal miymiş?Tekrar geçmiş olsun saram
Bir lavasin 4 dilim olmasi hic adil degil farkindayimayy yüreğime incek4 dilim ekmek mi
şundan yarım, hazır lavaş gibi dolu değil incecik zar gibi. anca bi ince dilim eder bence
bu arada resim netten buldum benim yediğim değil:)
Yaa ben ilk sayfadan baktm da ne kadarini geri almıştınyanlış mı görüyorum
ben evet çok güzel kilolar vermiştim, hoop geri aldım
şimdi tekrar çırpınıyorum
Bravo sana o zamanİnanır mısın hiç acıkmadım hurma cidden çok tok tutuyor İnstagramda gördüğümde buna can mı dayanır diye düşünmüştüm sonra bir yakınımın bununla 16 kilo verdiğini duyunca bende denemek istedim hiç açlık Yok şuan ama detoks psikolojisiyle herşeyi canı çekiyor insanın mesela ev ahalisine yumurtalı makarna yaptım nasıl koktu nasıl yememek için zor tuttum kendimi ama başardım yemedim
Valla onu bilemiyorum da canm normal bir lavas 4 dilim ediyormuş ben bi iki kez yemistim de diyetisyenim kızmıştı incecik sey nasil 4 eder yaBu tortilla Lavaşlar mı 4 dilim ekmek ediyorben 2 sanıyordum
Hosbuldum canm olsun zamanla alisirsin benm ömrüm resmen diyetle geciyor ya tam kilo verdim hamile kaldim sonra hop hamilelik kilolalri ver sonra bi takim sikintilar yasadim tekrar aldim simdi yeniden ayni serüvendeyimMaalesef
bu arada hoşgeldin aramıza benim de ilk tartı hafta
Biraz acemilik var sanırım uzun zamandır diyet yapmıyorum
Ovvv ne cok iş yapmissin canm bisey hazirligi mi yapiyorsun genel ev durumun muAdam akıllı bisey yemedim
Spor
18 kilo undan lahmacun 07:45 'ten 12: 00 a kadar
Kahvaltı hazırlama ( yemedim)
Çikolata soslu kek
3 tepsi yufka böreği ( 1 tepsi pişti)
Tavuklu bir yemek
Mutfak toplamak
Mobilyaların iç dış temizliği
Içini yerleştirmek
Süpürge
Halada bitmedi
Ben gidem o zaman
Hee boşver esmerleri, biz sarışın üye alalım
AhahhhahahaÖnce süpürüp sonra tozunu alaydınızSüpürünce gene her yer toz olacak
Meyveler biri benim bildiklerini dikkate alınarkadaşlar bir ince dilim lavaşın dört dilim ekmek ettiğine bende inanmıyorum inanmam da yarın benim diyetisyene soracam sizinle de paylaşırım
bir diğer konu akşamlar sadece meyve yiyip sadece meyve yedim niye kilo alıyorum demeyin meyvenin içindeki şekeri hesaba katın fruktoz önemlidir o yüzden meyve tercihinizi akşama bırakmayın öğleden sonra yiyin derim ve yanında mutlaka ya bir bardak süt yada iki üç kaşık yoğurt yada bir bardak kefir olsun muhakkak ki meyvenin içindeki şekeri tolöre etsin kiloya dönüşmesine engel olsun naçizane fikrim
Meyveler biri benim bildiklerini dikkate alın
Meyve yerine kuru kayısı ceviz yesem aynı şey mi olur
Benim yemekten sonra tatlı krizin tutuyor
Yada bitter çikolata da olabilir hani şu ufak 38 kalorili olandan
11 .ayın 11 de 95.7 başladım şuanda 88.1 bu süreçte 7.600 kilo vermişimHosbuldum canm en kilolusu sensen en hirslisida sen olabilirsin o vakit :) ne kadar yüksek kilo o kadar azim demek
Akşam cok mu olmuş sankicennet hurmasi Ben
Hosbuldum cok severim senin gibileri bi tane eli maşalı olacak her takimda
Bende de oluyor o maalesef
Hosbuldum canm bende uzun zaman diyetisyene gittim bir uzman esliginde kilo vermek cok güzel oluyor kaç kilodan kaca düştün?
Ne zamandir diyettesn canm benm hep baslangiclarda öyle oluyor ilk 1ay da felan hep ayni sıkıntıyı yasiyorum sonra mide az cok alışıyor
Aksam icin meyve cok olmamis mi :/Günaydın kızlar ben haftasonu kilo almidim 63.5 olmuş
Dünkü menum
Sabah 1 bardak ılık limonlu şu
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peyniri domates salatalık
Ara
1 bardak yeşil çay 1 fincan kahve
Öğlen
2 kaşık pilav iki kaşık fasulye 1 kase yogurt
Ara
bardak yeşil çay 1 fincan kahve 1 kase cacık
Akşam
1 portakal 1 mandalina
2.5 litre su
Sor canm bana bu sekilde demişti diyetisyenim. Cig köfte cok severim dürüm seklinde yememe o yüzden izin vermezdi pekarkadaşlar bir ince dilim lavaşın dört dilim ekmek ettiğine bende inanmıyorum inanmam da yarın benim diyetisyene soracam sizinle de paylaşırım
bir diğer konu akşamlar sadece meyve yiyip sadece meyve yedim niye kilo alıyorum demeyin meyvenin içindeki şekeri hesaba katın fruktoz önemlidir o yüzden meyve tercihinizi akşama bırakmayın öğleden sonra yiyin derim ve yanında mutlaka ya bir bardak süt yada iki üç kaşık yoğurt yada bir bardak kefir olsun muhakkak ki meyvenin içindeki şekeri tolöre etsin kiloya dönüşmesine engel olsun naçizane fikrim
2 kare bitterde bir porsiyon meyve ediyor canm haftada bir kere yiyebilirsin cok canin istiyorsaMeyveler biri benim bildiklerini dikkate alın
Meyve yerine kuru kayısı ceviz yesem aynı şey mi olur
Benim yemekten sonra tatlı krizin tutuyor
Yada bitter çikolata da olabilir hani şu ufak 38 kalorili olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?