Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuruldumu mobilyalar ?
Burdan kurmaya senin oraya gelesim geldi elimden tüm inşaat işleri gelir zannımca

Saram nasilsin nasıl bir duygu 7 olmak enson nişanlıyken 7 deydim

Çok güzel bir duygu darısı başına inşallah

Iyi şükür, yarın daha iyi olur inşallah

İnşallah canım

Çekildikten sonra ağrımasına şaşırdım.Benim hiç ağrım olmamıştı.Dr a sordun mu normal miymiş?Tekrar geçmiş olsun saram

Normalmiş canım bir kaç gün ağrıyabilirmiş

ayy yüreğime incek4 dilim ekmek mi

şundan yarım, hazır lavaş gibi dolu değil incecik zar gibi. anca bi ince dilim eder bence
bu arada resim netten buldum benim yediğim değil:)
Bir lavasin 4 dilim olmasi hic adil degil farkindayim umarim bir dilime tekabül etmiştir monicim
yanlış mı görüyorum
ben evet çok güzel kilolar vermiştim, hoop geri aldım
şimdi tekrar çırpınıyorum
Yaa ben ilk sayfadan baktm da ne kadarini geri almıştın
Bravo sana o zaman

Bu tortilla Lavaşlar mı 4 dilim ekmek ediyor ben 2 sanıyordum
Valla onu bilemiyorum da canm normal bir lavas 4 dilim ediyormuş ben bi iki kez yemistim de diyetisyenim kızmıştı incecik sey nasil 4 eder ya
Maalesef
bu arada hoşgeldin aramıza benim de ilk tartı hafta
Biraz acemilik var sanırım uzun zamandır diyet yapmıyorum
Hosbuldum canm olsun zamanla alisirsin benm ömrüm resmen diyetle geciyor ya tam kilo verdim hamile kaldim sonra hop hamilelik kilolalri ver sonra bi takim sikintilar yasadim tekrar aldim simdi yeniden ayni serüvendeyim daha önce cuma yarismalarinda yaristin mi bilmiyorum ama insana burasi cok iyi geliyor cok kilolar verdim burasi sayesinde insallah yeniden verebilirim

Ovvv ne cok iş yapmissin canm bisey hazirligi mi yapiyorsun genel ev durumun mu
yok kız tüübe
yeni üyenin şeysi o hem bizim üye ihtiyacımız yoktu de mi
esmerm91

Ben gidem o zaman
Hee boşver esmerleri, biz sarışın üye alalım

Günaydın kızlar ben haftasonu kilo almidim 63.5 olmuş
Dünkü menum
Sabah 1 bardak ılık limonlu şu
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peyniri domates salatalık
Ara
1 bardak yeşil çay 1 fincan kahve
Öğlen
2 kaşık pilav iki kaşık fasulye 1 kase yogurt
Ara
bardak yeşil çay 1 fincan kahve 1 kase cacık
Akşam
1 portakal 1 mandalina
2.5 litre su

arkadaşlar bir ince dilim lavaşın dört dilim ekmek ettiğine bende inanmıyorum inanmam da yarın benim diyetisyene soracam sizinle de paylaşırım

bir diğer konu akşamlar sadece meyve yiyip sadece meyve yedim niye kilo alıyorum demeyin meyvenin içindeki şekeri hesaba katın fruktoz önemlidir o yüzden meyve tercihinizi akşama bırakmayın öğleden sonra yiyin derim ve yanında mutlaka ya bir bardak süt yada iki üç kaşık yoğurt yada bir bardak kefir olsun muhakkak ki meyvenin içindeki şekeri tolöre etsin kiloya dönüşmesine engel olsun naçizane fikrim

Meyveler biri benim bildiklerini dikkate alın
Meyve yerine kuru kayısı ceviz yesem aynı şey mi olur
Benim yemekten sonra tatlı krizin tutuyor
Yada bitter çikolata da olabilir hani şu ufak 38 kalorili olandan

kuru meyveleri de çok aşırıya kaçmadan yiyebilirsin iki tane kuru kayısı bir kuru erik gibi bitter çikolatada kakao oranı en yüksek olanı tercih edip iki kare olarak tüketebilirsin canım ama haftada bir kere öyle her zaman değil birde canın çok tatlı isterse kuru hurma yiyebilirsin üç tane kadar diyetisyenim böyle demişti

11 .ayın 11 de 95.7 başladım şuanda 88.1 bu süreçte 7.600 kilo vermişim

Aksam icin meyve cok olmamis mi :/

Sor canm bana bu sekilde demişti diyetisyenim. Cig köfte cok severim dürüm seklinde yememe o yüzden izin vermezdi pek
2 kare bitterde bir porsiyon meyve ediyor canm haftada bir kere yiyebilirsin cok canin istiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…