Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben pide yemek zorunda kalırsam avuç içi kadar yiyorum

gelsin çörekler oh miss uyuz seni hiçte bilem sadece spor yapamiyom diyete devam

Ovvv ne cok iş yapmissin canm bisey hazirligi mi yapiyorsun genel ev durumun mu

Ben gidem o zaman

Dün camide hacivat karagöz oyunu vardı.
Lahmacunlarin çoğu orda satmak için yapıldı. Geri kalanı bugün ahde vefa programı var, bu sefer ikram edilecek.
Çikolata soslu kelime yapıp camiye yolladim.
Börek ve tavuklu yemeği evdekilere yaptım, ben yemedim.
Yazdan beri evde boya, badana, halı değişimi,
Oturma odası mobilyası değişimi yapmaya çalışıyoruz.
Herşey bitti, mobilyaları bekledik.
Geçen salı geldi, cumartesiye kadar kuracak adamı bekledik. Cumartesi adam geldi, kuramadı, pazartesiye kadar başka birini bekledik. Nihayet dün biri geldi, kurdu, bitti.
Şimdi yerleştirmesi kaldı.
Dün bayaa yaptım, ben bittim, iş bitmedi.
Bugün devam.
Ama önce kahvaltı, sonra ahde vefa programına giderim, sonra yine tüm gün devam

Meyveler biri benim bildiklerini dikkate alın
Meyve yerine kuru kayısı ceviz yesem aynı şey mi olur
Benim yemekten sonra tatlı krizin tutuyor
Yada bitter çikolata da olabilir hani şu ufak 38 kalorili olandan
Meyva kurularında şeker oranı daha çok diye duymuştum.
Canım tatlı isteyince iki elinle iki kulakmemesini hafif acıyacak kadar sık 30 saniye, bak bidaha canın tatlı isteyecekmi

Bir lavasin 4 dilim olmasi hic adil degil farkindayim umarim bir dilime tekabül etmiştir monicim

Yaa ben ilk sayfadan baktm da ne kadarini geri almıştın
4 dilim olmasın please
benim kilo serüvenim baya uzun

106 başlangıç 2013 , güncel 94,5.

ama ben geçtiğimiz yıl yani Şubat 2017 de 112,5 u gördüm ve diyetisyene başladım. Bir yıl sonunda Nisan da 80 kiloydum.
Yaz boyunca 2 aşağı 2 yukarı korudum ama eylülde kilo almaya başladım. Yine diyete başladığım hafta kolumda ağrı problemi çıktı, 2, 5 aydır hareket kısıtlılığı yaşıyorum neredeyse yeni yeni tam düzelemese de iyiyim. İlaçlar bu ara çok olunca insülin hapımı kullanamıyorum, spor yürüyüş yapamayınca da kilo veremiyorum.
İnsülin direnci, D, B12 eksikliği kansızlık başımın dertleri.
ay ne dertliymişim

Valla onu bilemiyorum da canm normal bir lavas 4 dilim ediyormuş ben bi iki kez yemistim de diyetisyenim kızmıştı incecik sey nasil 4 eder ya
hazır lavaşlar baya kalın belki onlardır
Ben gidem o zaman

Hayıyyy

Sor kuzum ama iyice görselle falan anlat ki yiyebilelim arada:)) hazır lavaşlarla karışmasın aman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…