Cok iyi masallah masallah11 .ayın 11 de 95.7 başladım şuanda 88.1 bu süreçte 7.600 kilo vermişim
Ben pide yemek zorunda kalırsam avuç içi kadar yiyorumarkadaşlar bir ince dilim lavaşın dört dilim ekmek ettiğine bende inanmıyorum inanmam da yarın benim diyetisyene soracam sizinle de paylaşırım
bir diğer konu akşamlar sadece meyve yiyip sadece meyve yedim niye kilo alıyorum demeyin meyvenin içindeki şekeri hesaba katın fruktoz önemlidir o yüzden meyve tercihinizi akşama bırakmayın öğleden sonra yiyin derim ve yanında mutlaka ya bir bardak süt yada iki üç kaşık yoğurt yada bir bardak kefir olsun muhakkak ki meyvenin içindeki şekeri tolöre etsin kiloya dönüşmesine engel olsun naçizane fikrim
Geç saatte süpürge açınca eşim kızıyor, komşular rahatsız olur diye. Bana göre süpürgenin saati yokturÖnce süpürüp sonra tozunu alaydınızSüpürünce gene her yer toz olacak
Hayırlı uğurlu olsunHerkese günaydınlar ben dün işe başladım :)
Ben önce toz alırım babyBacım önce süpürülür toz sonra alınır bi kerem
Süpüreyüm bi güzell
Şerıf mı? Hayırmı? Şerif olan yerde hayırmı olur?Sabah şerifleriniz hayrolsun
Nihayet kuruldu.Kuruldumu mobilyalar ?
Burdan kurmaya senin oraya gelesim geldielimden tüm inşaat işleri gelir zannımca
Kör topal gidiyos işte
E iste kendin de diyosun, hem kendi iyiliğin hem de takımın istikrarı için daha fazla uğraman gerek.bak yaso uğramıyo kac gündür , kimbilir kaç yüz bin kilo olmuşturyasom7272
Dün camide hacivat karagöz oyunu vardı.Ovvv ne cok iş yapmissin canm bisey hazirligi mi yapiyorsun genel ev durumun mu
Ben gidem o zaman
Meyva kurularında şeker oranı daha çok diye duymuştum.Meyveler biri benim bildiklerini dikkate alın
Meyve yerine kuru kayısı ceviz yesem aynı şey mi olur
Benim yemekten sonra tatlı krizin tutuyor
Yada bitter çikolata da olabilir hani şu ufak 38 kalorili olandan
4 dilim olmasın pleaseBir lavasin 4 dilim olmasi hic adil degil farkindayimumarim bir dilime tekabül etmiştir monicim
Yaa ben ilk sayfadan baktm da ne kadarini geri almıştın
hazır lavaşlar baya kalın belki onlardırValla onu bilemiyorum da canm normal bir lavas 4 dilim ediyormuş ben bi iki kez yemistim de diyetisyenim kızmıştı incecik sey nasil 4 eder ya
HayıyyyBen gidem o zaman
Hayırlı olsun canımHerkese günaydınlar ben dün işe başladım :)
aminn, aynen saram sağlıktan önce hiçbir şey yokGünaydın kızlar güzel bir gün olsun nolur önce sağlıklı sonra huzurlu bir gün hatta bir yıl olsun
Sağlıktan önemlisi yok
Sor kuzum ama iyice görselle falan anlat ki yiyebilelim arada:)) hazır lavaşlarla karışmasın aman:))arkadaşlar bir ince dilim lavaşın dört dilim ekmek ettiğine bende inanmıyorum inanmam da yarın benim diyetisyene soracam sizinle de paylaşırım
bir diğer konu akşamlar sadece meyve yiyip sadece meyve yedim niye kilo alıyorum demeyin meyvenin içindeki şekeri hesaba katın fruktoz önemlidir o yüzden meyve tercihinizi akşama bırakmayın öğleden sonra yiyin derim ve yanında mutlaka ya bir bardak süt yada iki üç kaşık yoğurt yada bir bardak kefir olsun muhakkak ki meyvenin içindeki şekeri tolöre etsin kiloya dönüşmesine engel olsun naçizane fikrim
11 .ayın 11 de 95.7 başladım şuanda 88.1 bu süreçte 7.600 kilo vermişim
Şerif kim, ne derdin var gıŞerıf mı? Hayırmı? Şerif olan yerde hayırmı olur?
ahaha toplaşıp gelirdik bacımNihayet kuruldu.
Deseydiniz biletinizi yollardım. Daha ucuza gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?