ayy okurken yoruldumDün camide hacivat karagöz oyunu vardı.
Lahmacunlarin çoğu orda satmak için yapıldı. Geri kalanı bugün ahde vefa programı var, bu sefer ikram edilecek.
Çikolata soslu kelime yapıp camiye yolladim.
Börek ve tavuklu yemeği evdekilere yaptım, ben yemedim.
Yazdan beri evde boya, badana, halı değişimi,
Oturma odası mobilyası değişimi yapmaya çalışıyoruz.
Herşey bitti, mobilyaları bekledik.
Geçen salı geldi, cumartesiye kadar kuracak adamı bekledik. Cumartesi adam geldi, kuramadı, pazartesiye kadar başka birini bekledik. Nihayet dün biri geldi, kurdu, bitti.
Şimdi yerleştirmesi kaldı.
Dün bayaa yaptım, ben bittim, iş bitmedi.
Bugün devam.
Ama önce kahvaltı, sonra ahde vefa programına giderim, sonra yine tüm gün devam
| +120p | +60p | + | +40p | . | . | . | ||||||||
| + | +180p | + | +260p | . | . | . | ||||||||
| + | + | +150p | + | . | . | . | ||||||||
| + | + | - | - | . | . | . | ||||||||
| - | - | + | - | . | . | . | ||||||||
| - | + | +70p | +330p | . | . | . | ||||||||
| +105p | +300p | + | - | . | . | . | ||||||||
| + | + | + | +180p | . | . | . | ||||||||
| + | + | + | - | . | . | . | ||||||||
| +300p | +360p | +180p | + | . | . | . | ||||||||
| +80 p | +338p | +355p | +467p | . | . | . | ||||||||
| - | - | - | - | . | . | . | ||||||||
| + | - | - | - | . | . | . | ||||||||
Y Ya habibi | - | - | - | - | . | . | . | K krankenschwester | - | - | - | - | . | . | . |
G gulsahhh01 | +180p | + | +180p | + | . | . | . | ||||||||
O optumkibbye | + | +90p | +90p | - | . | . | . | ||||||||
| +50p | m | m | m | . | . | . | ||||||||
@Musabinannesi | - | - | - | - | . | . | . | ||||||||
| - | + | + | + | . | . | . | ||||||||
| + | +135p | +360p | +90p | . | . | . | ||||||||
| - | - | - | - | . | . | . |
Arkadaş kendini teksas da zannediyor zaar.Şerif kim, ne derdin var gı
5 sene sonra insallahahaha toplaşıp gelirdik bacım
Meyva kurularında şeker oranı daha çok diye duymuştum.
Canım tatlı isteyince iki elinle iki kulakmemesini hafif acıyacak kadar sık 30 saniye, bak bidaha canın tatlı isteyecekmi
Sadece meyve yedim yemek yemedim oda emziriyorum diye yoksa yine yemeyecektimAksam icin meyve cok olmamis mi :/
Sor canm bana bu sekilde demişti diyetisyenim. Cig köfte cok severim dürüm seklinde yememe o yüzden izin vermezdi pek
2 kare bitterde bir porsiyon meyve ediyor canm haftada bir kere yiyebilirsin cok canin istiyorsa
Sor kuzum ama iyice görselle falan anlat ki yiyebilelim arada:)) hazır lavaşlarla karışmasın aman:))
Oy kontesim gelmiş canim benim iyi olduğuna sevindim cnm sen verirsin azimli hatunsunSelam kizlar..
Benimkiler burdadir diye yazayim dedim..Antepia27 yasom7272 @aeben @Sarayca
Uzun zaman oldu hic gelemedim...diyet falanda yapmadim tabi bu arada aldim basimi gittim ..3 gundur basladim artik insulin direnci hasimoto yordu beni sonra dedim ki siz mi buyuksunuz ben mi yenecem sizi. 3 gunde iyide gitti moral oldu..esimin kardesinin dugunu olacak o zamana hedef koydum daha dogrusu esim onu hedef al aaa Hulya noldu sana desinler tamam dedim bende. Manken gibi olacagim :)) cok sık gelemem arada ugrarim aksamlati tamamen Ataya ayiriyorum oturup ders calisiyorum fizik matematik
Cuma kilomu yazarim simdilik menu yazmayayim ama sasiracaksiniz sok falan degil bildiginiz coook saglikli besleniyorum..opuyorum tum takimi
Kaptan koç kuzu olayını değiştirerek yeniden yapsak mi acaba bilmiyorum iyi gelir mi ama etkisi azaldı ya ilkinin yeni üyeler de var ya da onu bırakıp yeni şeyler deneyelim
gelsin çörekler oh miss uyuz seni hiçte bilem sadece spor yapamiyom diyete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?