Yaaa ne güzelDün camide hacivat karagöz oyunu vardı.
Lahmacunlarin çoğu orda satmak için yapıldı. Geri kalanı bugün ahde vefa programı var, bu sefer ikram edilecek.
Çikolata soslu kelime yapıp camiye yolladim.
Börek ve tavuklu yemeği evdekilere yaptım, ben yemedim.
Yazdan beri evde boya, badana, halı değişimi,
Oturma odası mobilyası değişimi yapmaya çalışıyoruz.
Herşey bitti, mobilyaları bekledik.
Geçen salı geldi, cumartesiye kadar kuracak adamı bekledik. Cumartesi adam geldi, kuramadı, pazartesiye kadar başka birini bekledik. Nihayet dün biri geldi, kurdu, bitti.
Şimdi yerleştirmesi kaldı.
Dün bayaa yaptım, ben bittim, iş bitmedi.
Bugün devam.
Ama önce kahvaltı, sonra ahde vefa programına giderim, sonra yine tüm gün devam
Ben şok eger böyle geçerse dile benden ne dilersenMeyva kurularında şeker oranı daha çok diye duymuştum.
Canım tatlı isteyince iki elinle iki kulakmemesini hafif acıyacak kadar sık 30 saniye, bak bidaha canın tatlı isteyecekmi
Bayaa uzun bir serüven olmus ama olsun hic bir zaman pes etmemis olman harika tebrik ederim azminden ötürü4 dilim olmasın please
benim kilo serüvenim baya uzun
106 başlangıç 2013 , güncel 94,5.
ama ben geçtiğimiz yıl yani Şubat 2017 de 112,5 u gördüm ve diyetisyene başladım. Bir yıl sonunda Nisan da 80 kiloydum.
Yaz boyunca 2 aşağı 2 yukarı korudum ama eylülde kilo almaya başladım. Yine diyete başladığım hafta kolumda ağrı problemi çıktı, 2, 5 aydır hareket kısıtlılığı yaşıyorum neredeyse yeni yeni tam düzelemese de iyiyim. İlaçlar bu ara çok olunca insülin hapımı kullanamıyorum, spor yürüyüş yapamayınca da kilo veremiyorum.
İnsülin direnci, D, B12 eksikliği kansızlık başımın dertleri.
ay ne dertliymişim
hazır lavaşlar baya kalın belki onlardır
Hayıyyy
Şerif kim, ne derdin var gı
Aaa ne kadarlik bebegin canm ? Bende emziriyorum nasipse artik son zamanlarimdaym ama oglumun dogum gününü bekliyorum kesmek icin :)Sadece meyve yedim yemek yemedim oda emziriyorum diye yoksa yine yemeyecektim
Dünkü menümü yazıyorum.
Sabah: bir dilim tam tahıllı ekmek, bol roka, kk beyaz peynir, bir ince dilim gorgonzola peyniri, bir fincan şekersiz çay.
Öğle; 1 adet büyük medine hurması
Akşam; 3 ince dilim pizza, 2 kadeh pembe şarap
Dün evlilik yıldönümüzdü. Eşim yemek işi bende dedi pizza sipariş edeceğini bilseydim oturur yemek yapardım
Spor yok, su 2 buçuk lt.
Eee öyle olsun bakalımgelsin çörekler oh miss uyuz seni hiçte bilem sadece spor yapamiyom diyete devam
Bebek açısından bakarsak hic te memnun olmayacağı bir hediye olacak gibi :)Aaa ne kadarlik bebegin canm ? Bende emziriyorum nasipse artik son zamanlarimdaym ama oglumun dogum gününü bekliyorum kesmek icin :)
Teşekkür ederimNice mutlu yıllara canım
Geç saatte süpürge açınca eşim kızıyor, komşular rahatsız olur diye. Bana göre süpürgenin saati yoktur
Monicim hepsi ne kadar motive edici.Çok seviyorum bu yazılarını
Sağol canım :)Hayırlı olsun canım
Saram şimdi bende aynı şeyi yazdım,gerçekten de çok güzel motive edici.Ben burda oldukça hala motive oluyorum.Daha da zayıflamasam baari.Okudukça yiyesim gelmiyorbu sözlerin beni o kadar motive ediyorki moni cim teşekkür ederim
Pamuğum,iki kişilik yarışlar benim çok hoşuma gidiyordu.Herkes kendine bi rakip bulup yarışabilir.Hatta başka takımdan biriyle yarışmak daha da heyecanlı oluyor.Kaptan koç kuzu olayını değiştirerek yeniden yapsak mi acaba bilmiyorum iyi gelir mi ama etkisi azaldı ya ilkinin yeni üyeler de var ya da onu bırakıp yeni şeyler deneyelim
Saram şimdi bende aynı şeyi yazdım,gerçekten de çok güzel motive edici.Ben burda oldukça hala motive oluyorum.Daha da zayıflamasam baari.Okudukça yiyesim gelmiyor
Gerçekten diyom şaka deyil
Benimde büyük 20 aylık canım ben sünnet yaptıracağım ondan sonra keseceğim ki benim oğlum meme manyağı tüm gece meme istiyor süt olsada olmasa da emiyorAaa ne kadarlik bebegin canm ? Bende emziriyorum nasipse artik son zamanlarimdaym ama oglumun dogum gününü bekliyorum kesmek icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?