Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaaa ne güzel güle güle kullanin mobilyalarinizida bu kadar yogunluk icinde yemene dikkat etmende taktir edilesi

Meyva kurularında şeker oranı daha çok diye duymuştum.
Canım tatlı isteyince iki elinle iki kulakmemesini hafif acıyacak kadar sık 30 saniye, bak bidaha canın tatlı isteyecekmi
Ben şok eger böyle geçerse dile benden ne dilersen
Bayaa uzun bir serüven olmus ama olsun hic bir zaman pes etmemis olman harika tebrik ederim azminden ötürü Tekrardan 80leri tez zamanda görebilmen dilegiyle o zaman ..

Şerif kim, ne derdin var gı

Dünkü menümü yazıyorum.

Sabah: bir dilim tam tahıllı ekmek, bol roka, kk beyaz peynir, bir ince dilim gorgonzola peyniri, bir fincan şekersiz çay.

Öğle; 1 adet büyük medine hurması

Akşam; 3 ince dilim pizza, 2 kadeh pembe şarap

Dün evlilik yıldönümüzdü. Eşim yemek işi bende dedi pizza sipariş edeceğini bilseydim oturur yemek yapardım

Spor yok, su 2 buçuk lt.

Nice mutlu yıllara canım

iyi akşamlar herkese dün menü veremeden yine sızmışım
dünkü menüm moni

08.00 2 yumurta haşlama,1 kk peynir,3 zeytin,3 çeri domates

13.00 1 avuç fıstık,2 kuru kayısı,1 kase yoğurt

19.00 1 tabak yeşil mercimek,salata
su 2 litre

bugünün menüsünü akşam biloidirim

Kaptan koç kuzu olayını değiştirerek yeniden yapsak mi acaba bilmiyorum iyi gelir mi ama etkisi azaldı ya ilkinin yeni üyeler de var ya da onu bırakıp yeni şeyler deneyelim
Pamuğum,iki kişilik yarışlar benim çok hoşuma gidiyordu.Herkes kendine bi rakip bulup yarışabilir.Hatta başka takımdan biriyle yarışmak daha da heyecanlı oluyor.

Koç kuzu olayı hem biraz karışmıştı,hem de kaptanım çookk uğraşmıştı.Yine de sizler bilirsiniz.

Aaa ne kadarlik bebegin canm ? Bende emziriyorum nasipse artik son zamanlarimdaym ama oglumun dogum gününü bekliyorum kesmek icin :)
Benimde büyük 20 aylık canım ben sünnet yaptıracağım ondan sonra keseceğim ki benim oğlum meme manyağı tüm gece meme istiyor süt olsada olmasa da emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…