Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese hayırlı sabahlar Kardeşceğizlerim

Hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ….Aminnn

Güzel rakamlar görürsünüz inşallah tartıda

Hoşgeldin Banum hayırlı cumalar canım, aminnn hep beraber inşallah

esmerm91 kuzum listeye girmeye hazır mısın? paylaşımın yeterli, durumun da listeye girmeye uygun.
bol paylaşıma devam ederim güzel de kilo veririm dersen listeye alabilirim.
he bide kaptanlık ve kaptan yardımcılığı yapmış bir üyeyi de kaçırmak istemem, listeler ve diğer kuralları bilen resmi kaptan yardımcısına ihtiyacım var, ne dersin

Ayşem sen Sibelin listelerine dönüş yaptın sanırım
Bende bu hafta biraz daha dikkatli davrandım az da olsa gitti ama tam Sibelin listelerine dönüş yapamadım gerçi eşim yılbaşından sonra güzel bir alışveriş yapalım da hepbirlikte kurtulalım şu kilolardan dedi

Hani yılbaşında dünyayı yiyeceğinden değil ay başında maaşı beklediğinden
Gerçi o geceden bende biraz tırsıyorum sonuçta geç saatte kadar oturursak acıkma durumu daha fazla olur ( özel bir hazırlık yapmıyorum zaten de )

banuşum döndüm listelere de ödemden kurtulamıyorum bi türlü, tartı çok oynamıyor. 2 gündür her iki kolumda da ağrı fazlalaştı, kolumu yine tam kaldıramıyorum.oyy ne olacak bizim halimiz
mr da çektirmedim henüz tırsıyorum
ahaha güldürdün beni yine, Allah iyiliğini versin.

Senin doktorlardan bişi çıkmadımı ayşem ya ?

Canım ne olur erteleme en azından bilirsin ona göre kollarsın Bende de durum aynı her iki kolum ağrıyor hatta fazla hareket edince boynuma kadar vuruyor ağrısı
Sende bir an önce çektir ben haftaya gidip Fizik Tedavi merkeziyle görüşeceğim ( bizim burada uygun bir yer buldum )
Kapalıdan korkarsan açık olanlarıda var ( gerçi biraz daha tuzlu )
Hatta dur bizim buralarda açık olanı var diyordu bir arkadaş ondan öğreneyim de olmadı buraya gelirsin

April seninke tanışamadık sanırım hoşgeldin takımımıza

Kilon içinde tebrik ederim
evet sanırım tanışmadık memnun oldum aeben :) Çok teşşekür ederim ilk diyet mecarem genelde hep 2. günü vazgeçtiğim için hiç yapamamıştım burasıda motive ediyor beni :)

Günaydın Canim senin bebiste mi alerjalerji bizde oyleyiz çok zor ya hiç birşey yiyemiyo bizimkinin herşeye alerjisi var süt yumurta sadece peynir yiyor başka birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…