- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hoşgeldin BanumHerkese hayırlı sabahlar Kardeşceğizlerim
Hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ….Aminnn
Güzel rakamlar görürsünüz inşallah tartıda
Gecen hafta 82.5
Bu hafta 79.5
Fark 3 kilo
Yüzde 3,63
günaydınlar
kilo bildirimi
Gecen hafta 70.1
Bu hafta 67.6
Fark: 2.5
İnsanlık için küçük benim için büyük olay :)
banuşum döndüm listelere de ödemden kurtulamıyorum bi türlü, tartı çok oynamıyor. 2 gündür her iki kolumda da ağrı fazlalaştı, kolumu yine tam kaldıramıyorum.Ayşem sen Sibelin listelerine dönüş yaptın sanırım
Bende bu hafta biraz daha dikkatli davrandım az da olsa gitti ama tam Sibelin listelerine dönüş yapamadımgerçi eşim yılbaşından sonra güzel bir alışveriş yapalım da hepbirlikte kurtulalım şu kilolardan dedi
Hani yılbaşında dünyayı yiyeceğinden değil ay başında maaşı beklediğinden
Gerçi o geceden bende biraz tırsıyorumsonuçta geç saatte kadar oturursak acıkma durumu daha fazla olur ( özel bir hazırlık yapmıyorum zaten de )
Hay maşallahGecen hafta 82.5
Bu hafta 79.5
Fark 3 kilo
Yüzde 3,63
Aminnn oymakbaşımHerkese hayırlı sabahlar Kardeşceğizlerim
Hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ….Aminnn
Güzel rakamlar görürsünüz inşallah tartıda
April seninke tanışamadık sanırım hoşgeldin takımımızagünaydınlar
kilo bildirimi
Gecen hafta 70.1
Bu hafta 67.6
Fark: 2.5
İnsanlık için küçük benim için büyük olay :)
Senin doktorlardan bişi çıkmadımı ayşem ya ?banuşum döndüm listelere de ödemden kurtulamıyorum bi türlü, tartı çok oynamıyor. 2 gündür her iki kolumda da ağrı fazlalaştı, kolumu yine tam kaldıramıyorum.oyy ne olacak bizim halimiz
mr da çektirmedim henüz tırsıyorum
ahaha güldürdün beni yine, Allah iyiliğini versin.
banuşum döndüm listelere de ödemden kurtulamıyorum bi türlü, tartı çok oynamıyor. 2 gündür her iki kolumda da ağrı fazlalaştı, kolumu yine tam kaldıramıyorum.oyy ne olacak bizim halimiz
mr da çektirmedim henüz tırsıyorum
ahaha güldürdün beni yine, Allah iyiliğini versin.
evet sanırım tanışmadık memnun oldum aeben :) Çok teşşekür ederim ilk diyet mecarem genelde hep 2. günü vazgeçtiğim için hiç yapamamıştım burasıda motive ediyor beni :)April seninke tanışamadık sanırım hoşgeldin takımımıza
Kilon içinde tebrik ederim
vallahi bnde sonuçtan cok mutluyum ilk defa ciddi bi diyetle bir sonuc aldım :)Helalllllllllllllllll
Valla birinci belli ikinci kim diyorsunuz resmen bu hafta
testler güzel çıktı aebenim, ortopedi omuz mr ı istedi, dahiliyeci romatoloji ye yönlendirdi. gitmedim henüz.Senin doktorlardan bişi çıkmadımı ayşem ya ?
Günaydın Canim senin bebiste mi alerjalerji bizde oyleyiz çok zor ya hiç birşey yiyemiyo bizimkinin herşeye alerjisi var süt yumurta sadece peynir yiyor başka birşey yokŞimdi 16.00a kadar uyuduk hani benim oglanla sabah 6da yattık şırup verdim demiştim ya. Ayrıca da alerjisi oldugu için makarna pilav vs. Ara sıra yiyorum ama bu sefer abartmadım kğçük bir tabak ve gözlwme dedigim de hazır yufka ince bşr parcasını ısıttım az yap ile yedim. 15 dakika da yürüyüş yaptık.normalde sebze+bakliyat ile besleniyoruz ama buhun acil hızlı hızlı bunları pişirdim gece plöadan parka ywtişmek için 3 litre de su
Aylin pastamı yemiş
Obezim bugun daha iyidin inşallah
Saracım sen nasıl oldun ?
Ssy hemşom inşallah güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?