Kız merve her hafta 2 kilo verip hep .600 lü diyemi yakınıyorsuntam kötekliksin ha
Soğuk algınlığı canım çok teşekkürler
Canım bu kadar az kiloda bu kadar vermissin süper
Cok iyi canm masallahHedefim 57ydi ama 55 olarak guncellemeyi dusunuyorum. Ilk kilo vermeye basladigim 57ye zor inerim dediydim ama 65i dusunce 55e duserim o zaman dedim
Bence bu menü ve sporlarla gayet görürsün:)Sanirim bu da bu kadar kiloda sondu bundan sonra 2 kiloyu zor gorurum gibi
gönlünü ferah tut canım, listenede güzelce uy. şifa bulacaksın inşallahBaktirdim ablam pek iyi konuşmadı ameliyat der kesin nodullrr büyümüş diyetisyenede gorundum liste verdi ona göre baslicam yeni diyete kan verdim ultrason verdi gidicem
Esmerim dememe yahut liste üyesi hiç fark etmiyor hepimiz aynıyız ve aynı kurallara tabiiyizBen buraya p.tesi geldim ama c.tesiden itibaren kilom 82.5 idi simdiki kilom 79.5 fark vs yazmiyorum malum denemedeyim suanda :)
oh misss, afiyet olsun prenseseAç kalmaz merak etmeyin çok şükür süt şelaleşaka bi yana kuzum 2 yaşını geçti bebek değil yani ona annesi pilav ve patatesli kabaklı mis gibi yemek yaptı ama kendi yemiyor tabi diyette hehe kocaya da musakka yaptım. Ben boynu bükük . dermişim :)
acil şifalar diliyorumKaynim ameliyat oldu bizde kaç gündür kayananmla ona bakiyoz sürekli buzla tanpon yaptik gece gündüz başında bekliyoruz bugün daha iyi sanki.gözleri sis mor hala
Tebrikler esmahanMerhaba güzellikler günaydın işe başlayınca bide çocuk olunca hem regl hem grip olunca dün falan pek katılamadım size ... tartı bildiriyorumregl olmama rağmen 69 tataaaa yaşasınnn
sen uy diyetisyenin listesine güzel sonuçlar alacaksınmoni ablam liste vermiyorum zaten costum bugün duyetistenin listesine baslicam kesin bir kilo aldım kaynanam geldi habire hamur isi
Benimkiler biranda büyüdü diyebilirimAyy bizde böyle diyebilecekmiyiizzzz sabahlara kadar beşik sallamaktan perişan oluyoruz ya valla şöyle delikanlı olduğu günleri görmek istiyorum artık
Hay maşallah monim
Benim oğlumda 8 mart doğumlu 25 aylık, ay pardon25 yaşında
Nasılsın saram
Habibem sanada kaynınada geçmiş olsun canım.Kaynim ameliyat oldu bizde kaç gündür kayananmla ona bakiyoz sürekli buzla tanpon yaptik gece gündüz başında bekliyoruz bugün daha iyi sanki.gözleri sis mor hala
zaman öyle çabuk geçiyor ki anlamıyorsun bile, anın keyfini sindire sindire çıkarın.Ayy bizde böyle diyebilecekmiyiizzzz sabahlara kadar beşik sallamaktan perişan oluyoruz ya valla şöyle delikanlı olduğu günleri görmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?