testler güzel çıktı aebenim, ortopedi omuz mr ı istedi, dahiliyeci romatoloji ye yönlendirdi. gitmedim henüz.
bu haftada birinci biziz galiba kilo veren vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorum
sorma canım aynenSurekli gide gide net bisey cikmadi doktorlar tedaviye baslamadan kendiliginden iyilesecen
Değiştiriyorum hemenmoni cim ya benim başlangıç kilosu 68 li bir şeydi sende bakmıştin .Ya hani onu düzeltebilir mısın lütfen
Tabiiki, hoşgeldin canım. Bize kendini tanıtır mısınSlm
10. Takima girebilirmiyim :)
Biraz ödem attim sanirim birazda abur cuburu bu hafta hic tüketmedim onun etkisi sanirim canmAbooooooooo
Ne ettin kızzzzzzzzzzzzzz
çabuk bana sırrını söylemaşallah harika bir sonuç tebrikler
Yaaa monisim zaten bugün cok mutlu olmustm 7leri görünce bide senin bu mesajinla daha da mutlu oldum valla girmek isterim listeye ki bu beni daha da motive edecek biliyorum ama kaptan yardimcisi olamam monisim çünkü inan oglumla herseye cok zor yetisiyorum ama elimden geleni yaparim yinedeesmerm91 kuzum listeye girmeye hazır mısın? paylaşımın yeterli, durumun da listeye girmeye uygun.
bol paylaşıma devam ederim güzel de kilo veririm dersen listeye alabilirim.
he bide kaptanlık ve kaptan yardımcılığı yapmış bir üyeyi de kaçırmak istemem, listeler ve diğer kuralları bilen resmi kaptan yardımcısına ihtiyacım var, ne dersin
Valla bizim icinde gayet büyük olay masallah aprilgünaydınlar
kilo bildirimi
Gecen hafta 70.1
Bu hafta 67.6
Fark: 2.5
İnsanlık için küçük benim için büyük olay :)
Baksen benim bacıya
Obezzto seni gözüme kestirdim bu hafta benimle yarışa ne dersinBenim kilom sabit moni. 79.8
Ahahahah bende o kadar diyet yaptigim halde gecen hafta artik yeter yeniden baslayaym dedim 81.5 le baslayip diyetimi 82.5 le bitirdimevet sanırım tanışmadık memnun oldum aeben :) Çok teşşekür ederim ilk diyet mecarem genelde hep 2. günü vazgeçtiğim için hiç yapamamıştım burasıda motive ediyor beni :)
Canm öglen cok az yiyip aksama patates yemissin neden öyle olduGünaydın pazartesi 63.5 tu bugün 63
Menumu paylaşalım
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kadar peyniri domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara
1 kahve 1 fincan yeşil çay
Öğlen
2 köfte
Ara
1 fincan kahve 1 fincan yeşil çay
Akşam
Patates karnabahar kızartması salata
3 litre su
MasallahAynen derece alacagimiz kesin yuzdelerimiz cok iyi
Helal sana
Abooooooooo
Ne ettin kızzzzzzzzzzzzzz
çabuk bana sırrını söylemaşallah harika bir sonuç tebrikler
günaydınlar
kilo bildirimi
Gecen hafta 70.1
Bu hafta 67.6
Fark: 2.5
İnsanlık için küçük benim için büyük olay :)
teşekkür ederim canımm :)Aynen süper vermiş kardeska iz
Ooo tebrikler maşallah canım
Vay kilodasim süpersin canim
Aminnn kuzum ALLAH'IN izniyleÇok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
Aminnn hemşomRabbım esirgesin hemşom ...
Aminnn monim benim dualarınıza çok ihtiyacım varoy kuzum çok geçmiş olsun, rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallahvakti saatinde sağlıcakla kucağına al inşallah
aminnnn
Saol bitanem ALLAH c.c. razı olsunHercai91 çok geçmiş olsun kucağına aldığın günleride gör inşallah canım
Menü
Sabah
Salçalı yumurta
5 zeytin
KK peynir
Maydanoz
2 dilim ekmek
Ögle
Yarım portakal
3 kaşık dereotlu yoğurt
Akşam
Ispanak
Tavuk salata
Su 3 lt
sara_28 canım kahvaltı yı 10 gibi yiyorum Aksamı da 5 6 gibi yiyorum
Günler kısa diye heralde arada acıkmıyorum meyve yeterli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?