Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hani nerede canım takımım
Kutlama varrrr

Ponpon lari bbiraktimmmm

Geçen hafta 100.5
Bu hafta 99.3
Fark 1200
Yüzde 1.2

Çok sukur gördüm 9
Başta kaptanim henize çok teşekkürler
İyiki burdayım sizinle yım
Ay biraz daha sevineyim görmemiş bı 9 görmüş

evvvvettttttt aylardır beklenen haberrrr

Fatmam noooluurrrr bugun coşma hafta sonunu iyi geçir nolurrrr bak

Dur zevkle

Bu hafta yarışalımmı gezo?
Tencere dinin kara....
Yok, bu hafta peşin peşin artiyim.
Pazar büyük davetim var, yemeği fazla kacirmasamda su içemem.
Muhtemelen 1 hafta sonra yine davetim var.
Ondan sonraki hafta yine düşünüyorum.
Yani beni 3 hafta unut.
Sonraki hafta bacın tr. Yolcusu. 2 hafta daha unut.
1 hafta ödem atar. Etti sana 1,5 ay

Ooh çok sevindim. Seni gaza getirmek için gazı kesmek gerekiyormuş
Tebrik ederim

.

Tek bişi yazıcam sana ! İnsan isterse bahane yok !
1 gün davet için 1 haftayı sallama!

Türkiyeye gelene kadar 60 lı rakam görebilirsin boğazımızı tutarsak , yokkk sa bahanemiz çokkkk

İnan bana çok sevindim sırf senin kilonu merak ettiğim için baktım şimdi ve çok mutlu oldum bundan sonrası kolay Fatmam hep böyle ol halayın başını çekmek isterdim ama yüzüm ağrıyor ama yinede oturduğum yerden bile oynarım ben arkadaşım 9 lar görmüş tey tey teeey

Oleyyy oley oley oleyyyy, şampiyonnnn fatmammm oley oleyy oleyy

Ayy gördük sonunda 99 uuuu

.

Tek bişi yazıcam sana ! İnsan isterse bahane yok !
1 gün davet için 1 haftayı sallama!

Türkiyeye gelene kadar 60 lı rakam görebilirsin boğazımızı tutarsak , yokkk sa bahanemiz çokkkk
Aynen dediğin gibi, mezun olduğumdan beri hep 1 ileri 2,3 geri durumu oldu. Şimdi istesemde dikkat edemiyorum

Oynak sara

Aynen dediğin gibi, mezun olduğumdan beri hep 1 ileri 2,3 geri durumu oldu. Şimdi istesemde dikkat edemiyorum

İstesemde edemiyorum sözünü kabul etmiyorum ben demekki gerçekten istemiyorsun insan bişeyi gerçekten isterse bahane üretmek yerine çözüm yolları arar kusura bakma gezegenim ama dost acı söyler

.

Ya evet telefona yüklüyoruz siliniyor dediğin çok doğru abla kızımın ufakken fotoğrafçıda çektirip kocaman bi tablo yaptırmıştık odasına hala severek bakıyorum ama oğlum çok zor zamanlarımızda dünyaya geldi çocuk iki yaşına girdi hala stresli zamanlarımız bitmedi oğlum bebekken o kızım eşim ben ailecek hiç fotoğrafımız yok mesela ona çok üzülüyorum hep

Yaaa bende deneyem bari

Dene dene kaç kalori emin olamadığım için iki tane yedim ben ama Nefisti valla

Benimkiler biranda büyüdü diyebilirim

Bizde büyüyünce öyle diyeceğiz sanırım

zaman öyle çabuk geçiyor ki anlamıyorsun bile, anın keyfini sindire sindire çıkarın.

Çok doğru kaptanım şimdi aman doyuruyum giydiriyim uyutuyum telaşından hiç bişey anlamıyor insan galiba torun o yüzden o kadar tatlı geliyor insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…