- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Tebrik ederiiiimmmmHani nerede canım takımım
Kutlama varrrr
Ponpon lari bbiraktimmmm
Geçen hafta 100.5
Bu hafta 99.3
Fark 1200
Yüzde 1.2
Çok sukur gördüm 9
Başta kaptanim henize çok teşekkürler
İyiki burdayım sizinle yım
Ay biraz daha sevineyim görmemiş bı 9 görmüş
evvvvettttttt aylardır beklenen haberrrr
Fatmam noooluurrrr bugun coşma hafta sonunu iyi geçir nolurrrr bak
Ooh çok sevindim. Seni gaza getirmek için gazı kesmek gerekiyormuş
Tebrik ederim
İnan bana çok sevindim sırf senin kilonu merak ettiğim için baktım şimdi ve çok mutlu oldum bundan sonrası kolay Fatmam hep böyle ol halayın başını çekmek isterdim ama yüzüm ağrıyor ama yinede oturduğum yerden bile oynarım ben arkadaşım 9 lar görmüş tey tey teeey
Oleyyy oley oley oleyyyy, şampiyonnnn fatmammm oley oleyy oleyy
Ayy gördük sonunda 99 uuuu
Teşekkür ederim cnm
Kaç verdin bakmadım ssizin oraya
Tebrik ederiiiimmmmharikasın
kuzum tebrik ederim, ilk yazdığın kilo kalsın . bi iki saatte o kadar fark olmaz, haftaya netleşirSabah 6 . 30da 73.5 göstermişti. Şimdi baktım tamı tamına 72.1yani 1 buçuk günde 2.7 kiloo hehee müsaade olırsa güncelleyeyim yoksa ilk verdiğim kilo kalsın. Fotosunu da çektim 74.8-72.1 aynı tartıda
ah kuzum, şu an ben 75 kilo olsam ancak bu kadar sevinebilirdim düşün ötesi yok.Ayyy kaptanim emeklerin ödenmez cooooook teşekkürler canım bazen bir evlat bazen bir öğretmen gibi bizi sahiplendi n çok teşekkürler canım
Tamam. Haftaya daha fazla vereceğim inşallahkuzum tebrik ederim, ilk yadığın kilo kalsın . bi iki saatte o kadar fark olmaz, haftaya netleşir
Tamam ya tamam. Elimden geleni yapacam
Ayy evet canım yaa okadar nazlandiki 9 artık pes efedim geliyor di bugün spor salonunda çok halsizlestim gercegerç emek sabır motivasyon ve 10 takımla sizinle olucak inşallah canım çok teşekkürler
Hee her önce satış sonra tebrik bu arada tuttuğun arkadaş kazandı ama mennn hala çok mutluyum çok teşekkürler canım değişik bir taktikle desteklediğin icin
Ayyy saram bilirsin bu mutluluğu 100 kiloyu görmüş biri olarak herzaman desteğini hissettim canım
Banane halayın başına geç bir yaz düğün düğün gezdin menim partimdede gec
Ayyy kaptanim emeklerin ödenmez cooooook teşekkürler canım bazen bir evlat bazen bir öğretmen gibi bizi sahiplendi n çok teşekkürler canım
1200 canım tekrar tebrikler
Cokk teşekkürler canım
@seaBahAR
Zre_ 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 5,6
Nisan / 1,9
Mayıs / 2,2
Haziran / 0,8
Temmuz / 0,7
Ağustos / -1,2
Eylül / 3,4
Ekim / 1,2
Kasım / 3,8
Aralık / 2,3
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 20,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (559. Etap) ( 107,5 )
Bitiş Kilosu (601. Etap) ( 86,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 20,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,26% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,46% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 493 )
Bilgi:
Sevgili Zhre_ 28 Şubat 2018 tarihinde (595. etap) deneme sürecine alınmış ve 561. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Aralık 2018 tarihinde (601. etap) toplam 20,7 kilo vererek ve 87 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımızın giriş tarihinde belirttiği mezuniyet hedefi 69 kilodur. 590. etapta hedef kilosunu 87 olarak revize etmiştir.
10. TakımdanZre_ 42 haftada 20,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Tebrik ederim kuzumZre_ bu ilk mezuniyetin bak ikinci için hemen başlıyorsun bırakmadan tamam mi
Vuhuuu zehra 20 kilo vermişsinya gıı, helâl sana
az bi soluklan devamı gelecek inşallah
20 kg burayi kesfetmeseydim hayatta tek basima veremezdim, kaptanim ve takim arkadaslarima, boyle bir yarisma imkani verildigi icin herkeze tesekkur ederim
InshaAllah kaptanimmaz bi soluklan devamı gelecek inşallah
Haaaaariiikaaa tebrik ederim cok sevindimHani nerede canım takımım
Kutlama varrrr
Ponpon lari bbiraktimmmm
Geçen hafta 100.5
Bu hafta 99.3
Fark 1200
Yüzde 1.2
Çok sukur gördüm 9
Başta kaptanim henize çok teşekkürler
İyiki burdayım sizinle yım
Ay biraz daha sevineyim görmemiş bı 9 görmüş
Amin kaptanım, nasılsın
Tmm cnm yazarımTecrübe edince yaz mutlaka
İnan ki cnm göz açıp kapayımcaya kadar geçiyor zaman.Oğlum büyüdü ama ben kendimi hala büyümüş hissetmiyorumAyy bizde böyle diyebilecekmiyiizzzz sabahlara kadar beşik sallamaktan perişan oluyoruz ya valla şöyle delikanlı olduğu günleri görmek istiyorum artık
Maşallaaahh cnmGünaydınlaarr
Kilo bildirimi
Geçen hafta Kilo: 62.60
Bugün: 60.60
Fark: 2
Yüzde: 3.1
Şu gramlarla başım resmen dertte tamam kilo veriyorum kaç haftadır o gramdan düşmüyorum ya da almıyorum her hafta kilo düşüşü var ama gramda değişiklik yok. hep .60 gram şeklinde devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?