Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tebrik ederiiiimmmm harikasın

evvvvettttttt aylardır beklenen haberrrr

Fatmam noooluurrrr bugun coşma hafta sonunu iyi geçir nolurrrr bak

Ayy evet canım yaa okadar nazlandiki 9 artık pes efedim geliyor di bugün spor salonunda çok halsizlestim gercegerç emek sabır motivasyon ve 10 takımla sizinle olucak inşallah canım çok teşekkürler

Ooh çok sevindim. Seni gaza getirmek için gazı kesmek gerekiyormuş
Tebrik ederim

Hee her önce satış sonra tebrik bu arada tuttuğun arkadaş kazandı ama mennn hala çok mutluyum çok teşekkürler canım değişik bir taktikle desteklediğin icin

Ayyy saram bilirsin bu mutluluğu 100 kiloyu görmüş biri olarak herzaman desteğini hissettim canım
Banane halayın başına geç bir yaz düğün düğün gezdin menim partimdede gec

Oleyyy oley oley oleyyyy, şampiyonnnn fatmammm oley oleyy oleyy

Ayy gördük sonunda 99 uuuu

Ayyy kaptanim emeklerin ödenmez cooooook teşekkürler canım bazen bir evlat bazen bir öğretmen gibi bizi sahiplendi n çok teşekkürler canım

Teşekkür ederim cnm

Kaç verdin bakmadım ssizin oraya

1200 canım tekrar tebrikler

Tebrik ederiiiimmmm harikasın

Cokk teşekkürler canım

Sabah 6 . 30da 73.5 göstermişti. Şimdi baktım tamı tamına 72.1 yani 1 buçuk günde 2.7 kiloo hehee müsaade olırsa güncelleyeyim yoksa ilk verdiğim kilo kalsın. Fotosunu da çektim 74.8-72.1 aynı tartıda
kuzum tebrik ederim, ilk yazdığın kilo kalsın . bi iki saatte o kadar fark olmaz, haftaya netleşir

Tamam ya tamam. Elimden geleni yapacam

güldürme kızım gülemiyom zati

Tebrik ederim kuzum Zre_ bu ilk mezuniyetin bak ikinci için hemen başlıyorsun bırakmadan tamam mi

Vuhuuu zehra 20 kilo vermişsinya gıı, helâl sana

20 kg burayi kesfetmeseydim hayatta tek basima veremezdim, kaptanim ve takim arkadaslarima, boyle bir yarisma imkani verildigi icin herkeze tesekkur ederim

Haaaaariiikaaa tebrik ederim cok sevindim

Amin kaptanım, nasılsın

Çok şükür canım köşe minderi pozisyonunda devam sadece günde bir kere kızı almaya çıkıyorum okula
Yormadığım sürece ağrı hafifliyor ama devamlı var es kaza biraz fazla dolanır iş yaparsam da çığlık atacak pozisyona geliyorum maalesef
Bakalım hafta fizik tedaviye başlıyorum inşallah çabucak faydası olur

Ayy bizde böyle diyebilecekmiyiizzzz sabahlara kadar beşik sallamaktan perişan oluyoruz ya valla şöyle delikanlı olduğu günleri görmek istiyorum artık
İnan ki cnm göz açıp kapayımcaya kadar geçiyor zaman.Oğlum büyüdü ama ben kendimi hala büyümüş hissetmiyorum 20 li yaşlardayım daha,düşük bel kotumla,kapşonlu switlerimle,sırt çantamla....deli doluyum

Maşallaaahh cnm süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…