Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabii ki önce inanarak yapmak lazım.İlk acıkmamda denicem

Kilo vermek isteyen herkesi tutarım, herkes versin. En çokta bizim takım arkadaşlarımız versin.
Haftaya 98 geliyormu? Seni tutuyummu, yoksa gene mefkureyi tutup seni kızdırıyımmı?

ah kuzum, şu an ben 75 kilo olsam ancak bu kadar sevinebilirdim düşün ötesi yok.
Aylin mezun olana kadar ben 60 olurum diyordum
Aeben mezun olana kadar ben onuda geçerim diyordum
Divi koruyamaz, ben ondan zayıf olurum diyordum
Sende beni gecersenölüyüm bari.
Senin çok ve cabuk kilo vermeni çok isterim. Kendime kızıyorum

ah kuzum, şu an ben 75 kilo olsam ancak bu kadar sevinebilirdim düşün ötesi yok.
Aylin mezun olana kadar ben 60 olurum diyordum
Aeben mezun olana kadar ben onuda geçerim diyordum
Divi koruyamaz, ben ondan zayıf olurum diyordum
Sende beni gecersenölüyüm bari.
Senin çok ve cabuk kilo vermeni çok isterim. Kendime kızıyorum

Ne güzel genç kalabilmek

tebrik ederimmm

Gerçekten yakışmadı bana. Son 6 aydır böyleyim. Oysaki ne güzel veriyordum
Yapma gezegencim bak burda ben dahil bi cok kiside bu var ipin ucunu bi kacirdin mi az boşladın mi o kilolar geri nasil alınıyor insan anlamiyor bile tekrar ben gibi basa sarmamak icin ipin ucunu bırakma aman diyim bak simdi ben ne kadar kızıyorum kendime kendi kendimize ettigimiz bir kötülük bu resmen

Nerde yasiyorsun canm yurt disinda
Biz hocayız esmerim biçim biçim , dediğimizi yapın yaptıgımıxı yapmayın
Ahahahahhahahaha cok iyidi
Yuppiiiiiiii cok ama cok sevindim ikili rakamlara düştün tatlm cok ama cok tebrik ederim umarim bir daha hiiiiic görmezsin üclü rakamlari. Bu iradeyle azimle gidersen 8lerde cok yakin

Ohh sende
.

Tek bişi yazıcam sana ! İnsan isterse bahane yok !
1 gün davet için 1 haftayı sallama!

Türkiyeye gelene kadar 60 lı rakam görebilirsin boğazımızı tutarsak , yokkk sa bahanemiz
+1 harfiyen katılıyorum

Kilo bildiriyorum

Geçen hafta Cuma ; 73.9
Bugün ; 72.2
Fark;1700 gr

Regl oldum ondan dolayı birkaç gündür eksi göremiyorum hatta 71.7 ti görmüştüm ama regl sabahı bu kiloyu gördüm
Tebrikler canm
Oooo çok iyi cnm tebrikler ne kadar seni yenmis olsamda 9 lara inmene cok sevindim

Burda beni tutan arkadaşlarada çok tesekkurler bende 2.2 verdim
Masallah tebrikler mefkurem azminden ötürü kutluyorum

Bende senin gibiyim hiç yaşımı göstermiyorum hele kilo verdikçe dahada güzel oluyo bu dün Komşularım da diyoki liseli kızlara benzedin çok hoşuma gitti

Oooo çok iyi cnm tebrikler ne kadar seni yenmis olsamda 9 lara inmene cok sevindim

Burda beni tutan arkadaşlarada çok tesekkurler bende 2.2 verdim

Tebrikler canım

Tefalin baskülü gelmiş hanımlar bim'e
55 tl ihtiyacı olan varsa

Ben aldım ve evin hangi köşesinde tartıldıysam aynı tarttı çok iyi yani ve diyetisyenimin tartısıyla arasında tam bir kilo fark varki diyetisyenim bu çok normal dedi ev tartıları öyle olurmuş tavsiye ederim yani fiyatıda çok iyi üstelik iki yıl garantili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…