- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Waawww süper,bu hafta herkes çok güzel vermiş gelsin dereceler
Tabii ki önce inanarak yapmak lazım.İlk acıkmamda denicemAhahahahhahah
Valla menümü yazdim belki görmüşsünüzdür yani insülinle oynayacak hic birsey yapmadim ama müthiş açlık yasadim gece actim ya sabahta tabi daha cok aclikla uyandim sabah yaptığım kahvaltida beni kesmediyaa keske pasta yemeden kulak memeni sıksaydın gezegenfeza demisti sanki bende de ise yaradı denedim de.. birde ise yarayacagina inanarak yapmak lazm bence
Hı hı yidim ama hiç üzülmedim kine.Bugün telafi ederimAylin pastamı yemiş
Obezim bugun daha iyidin inşallah
Saracım sen nasıl oldun ?
Ssy hemşom inşallah güzel haberlerle gelirsin
Kilo vermek isteyen herkesi tutarım, herkes versin. En çokta bizim takım arkadaşlarımız versin.Ayy evet canım yaa okadar nazlandiki 9 artık pes efedim geliyor di bugün spor salonunda çok halsizlestim gercegerç emek sabır motivasyon ve 10 takımla sizinle olucak inşallah canım çok teşekkürler
Hee her önce satış sonra tebrik bu arada tuttuğun arkadaş kazandı ama mennn hala çok mutluyum çok teşekkürler canım değişik bir taktikle desteklediğin icin
Ayyy saram bilirsin bu mutluluğu 100 kiloyu görmüş biri olarak herzaman desteğini hissettim canım
Banane halayın başına geç bir yaz düğün düğün gezdin menim partimdede gec
Ayyy kaptanim emeklerin ödenmez cooooook teşekkürler canım bazen bir evlat bazen bir öğretmen gibi bizi sahiplendi n çok teşekkürler canım
1200 canım tekrar tebrikler
Cokk teşekkürler canım
Aylin mezun olana kadar ben 60 olurum diyordumah kuzum, şu an ben 75 kilo olsam ancak bu kadar sevinebilirdim düşün ötesi yok.
Aylin mezun olana kadar ben 60 olurum diyordumah kuzum, şu an ben 75 kilo olsam ancak bu kadar sevinebilirdim düşün ötesi yok.
Ne güzel genç kalabilmekİnan ki cnm göz açıp kapayımcaya kadar geçiyor zaman.Oğlum büyüdü ama ben kendimi hala büyümüş hissetmiyorum20 li yaşlardayım daha,düşük bel kotumla,kapşonlu switlerimle,sırt çantamla....deli doluyum
tebrik ederimmmHani nerede canım takımım
Kutlama varrrr
Ponpon lari bbiraktimmmm
Geçen hafta 100.5
Bu hafta 99.3
Fark 1200
Yüzde 1.2
Çok sukur gördüm 9
Başta kaptanim henize çok teşekkürler
İyiki burdayım sizinle yım
Ay biraz daha sevineyim görmemiş bı 9 görmüş
Yapma gezegencim bak burda ben dahil bi cok kiside bu var ipin ucunu bi kacirdin mi az boşladın mi o kilolar geri nasil alınıyor insan anlamiyor bileGerçekten yakışmadı bana. Son 6 aydır böyleyim. Oysaki ne güzel veriyordum
Oooo çok iyi cnm tebrikler1200 canım tekrar tebrikler
Nerde yasiyorsun canm yurt disindaO gene iyi, bisürü sohbetleri oluyor. Kadın anca kendini bu kadar koruyabiliyor. Benimki biyere gidersem su içemiyorum diye 5 günüm heba oluyor. Nebiçim iş valla anlamadım.
Tr. Ye gidince bi diyetisyene gidecem artık. Ben anlamiyom nasıl bi yol izleyecem
Ahahahahhahahaha cok iyidiBiz hocayız esmerim biçim biçim , dediğimizi yapın yaptıgımıxı yapmayın
Yuppiiiiiiii cok ama cok sevindim ikili rakamlara düştün tatlm cok ama cok tebrik ederim umarim bir daha hiiiiic görmezsin üclü rakamlari. Bu iradeyle azimle gidersen 8lerde cok yakinHani nerede canım takımım
Kutlama varrrr
Ponpon lari bbiraktimmmm
Geçen hafta 100.5
Bu hafta 99.3
Fark 1200
Yüzde 1.2
Çok sukur gördüm 9
Başta kaptanim henize çok teşekkürler
İyiki burdayım sizinle yım
Ay biraz daha sevineyim görmemiş bı 9 görmüş
Ohh sendeYok, bu hafta peşin peşin artiyim.
Pazar büyük davetim var, yemeği fazla kacirmasamda su içemem.
Muhtemelen 1 hafta sonra yine davetim var.
Ondan sonraki hafta yine düşünüyorum.
Yani beni 3 hafta unut.
Sonraki hafta bacın tr. Yolcusu. 2 hafta daha unut.
1 hafta ödem atar. Etti sana 1,5 ay
+1 harfiyen katılıyorum.
Tek bişi yazıcam sana ! İnsan isterse bahane yok !
1 gün davet için 1 haftayı sallama!
Türkiyeye gelene kadar 60 lı rakam görebilirsin boğazımızı tutarsak , yokkk sa bahanemiz
Oooo çok iyi cnm tebriklerne kadar seni yenmis olsamda 9 lara inmene cok sevindim
Burda beni tutan arkadaşlarada çok tesekkurlerbende 2.2 verdim
Tebrikler canmKilo bildiriyorum
Geçen hafta Cuma ; 73.9
Bugün ; 72.2
Fark;1700 gr
Regl oldum ondan dolayı birkaç gündür eksi göremiyorum hatta 71.7 ti görmüştüm ama regl sabahı bu kiloyu gördüm
Masallah tebrikler mefkurem azminden ötürü kutluyorumOooo çok iyi cnm tebriklerne kadar seni yenmis olsamda 9 lara inmene cok sevindim
kuzum takım içi paylaşım ve enerjin çok güzel. Listeye hazır mısın? ne dersin? bol paylaşım, kilo verme sözüne listeye alabilirim.Ne güzel genç kalabilmek
İnan ki cnm göz açıp kapayımcaya kadar geçiyor zaman.Oğlum büyüdü ama ben kendimi hala büyümüş hissetmiyorum20 li yaşlardayım daha,düşük bel kotumla,kapşonlu switlerimle,sırt çantamla....deli doluyum
Oooo çok iyi cnm tebriklerne kadar seni yenmis olsamda 9 lara inmene cok sevindim
Teşekkür ederim cnmMasallah tebrikler mefkurem azminden ötürü kutluyorum
Aaaa şu gecen burda paylaşılandan mıTefalin baskülü gelmiş hanımlar bim'e
55 tl ihtiyacı olan varsa
Tefalin baskülü gelmiş hanımlar bim'e
55 tl ihtiyacı olan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?