Teşekkür ederim cnmTebrikler canım
Aaaa şu gecen burda paylaşılandan mı
Ayy evet baktm normalde tarti ihtiyacım yok da gecenki tartiyi coo begendim ondansa alayim bendekini de anneme veririm demistimYok canım o dijitaldi onun fiyatı 300 lira civarı ama buda tefsl ve doğru tartı yapıyor test ettim onayladım
Teşekkür ederim cnmdarısı diğer haftalara inş. :)
Ayy evet baktm normalde tarti ihtiyacım yok da gecenki tartiyi coo begendim ondansa alayim bendekini de anneme veririm demistimabooo 300 mü benm tartida diyetisyen tartimla ayni tartiyordu 1 kilo fark vardi oda senin dedigin gibi normalmis
Olur inşallahÇok şükür canımköşe minderi pozisyonunda devam sadece günde bir kere kızı almaya çıkıyorum okula
Yormadığım sürece ağrı hafifliyor ama devamlı vares kaza biraz fazla dolanır iş yaparsam da çığlık atacak pozisyona geliyorum maalesef
Bakalım hafta fizik tedaviye başlıyorum inşallah çabucak faydası olur
Aynen canım yaaa, birde adamın birinin( eşimin tarafından) ağzına laf veriyorumya, en çok ona kızıyorum.Yapma gezegencim bak burda ben dahil bi cok kiside bu var ipin ucunu bi kacirdin mi az boşladın mi o kilolar geri nasil alınıyor insan anlamiyor biletekrar ben gibi basa sarmamak icin ipin ucunu bırakma aman diyim bak simdi ben ne kadar kızıyorum kendime kendi kendimize ettigimiz bir kötülük bu resmen
Senide tebrik ederimOooo çok iyi cnm tebriklerne kadar seni yenmis olsamda 9 lara inmene cok sevindim
Burda beni tutan arkadaşlarada çok tesekkurlerbende 2.2 verdim
Almanyadayim canımNerde yasiyorsun canm yurt disinda
Ahahahahhahahaha cok iyidi
Yuppiiiiiiii cok ama cok sevindim ikili rakamlara düştün tatlm cok ama cok tebrik ederim umarim bir daha hiiiiic görmezsin üclü rakamlari. Bu iradeyle azimle gidersen 8lerde cok yakin
Biliyorum aylinimHı hı yidim ama hiç üzülmedim kine.Bugün telafi ederim
Abla beni o kadar motive edip, bana yatırım yapıp kilo vermeme destek oldun
Hepsi benim için. Eski beni özlüyorum.
72.300
+ 100 gr
Bilmiyorumki geçenkini görmedim esmerim. Garantisi vardı iki yıl.Aaaa şu gecen burda paylaşılandan mı
gülüm senin 6 ayın doluyor. yeni hedefle uygun bi etapta tekrar listeye alalım seniAynen canım yaaa, birde adamın birinin( eşimin tarafından) ağzına laf veriyorumya, en çok ona kızıyorum.
Aslında benim yaza kadar 60 olmam lazım
Yaparım ve yapacağım
Yaparsin tabi niçin yapamayısın tatlm sende burda düzenli menü bildirimi yap cok iyi gelecek gör bakAynen canım yaaa, birde adamın birinin( eşimin tarafından) ağzına laf veriyorumya, en çok ona kızıyorum.
Aslında benim yaza kadar 60 olmam lazım
Yaparım ve yapacağım
Mefküre bacım tebrik ederim
Netten baktm ablacmBilmiyorumki geçenkini görmedim esmerim. Garantisi vardı iki yıl.
Senide tebrik ederim
Teşekkür ederimMefküre bacım tebrik ederimsizin fatmayala yarışın kaybedeni yokkk
Bu haftada yarışın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?