Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok canım o dijitaldi onun fiyatı 300 lira civarı ama buda tefsl ve doğru tartı yapıyor test ettim onayladım
Ayy evet baktm normalde tarti ihtiyacım yok da gecenki tartiyi coo begendim ondansa alayim bendekini de anneme veririm demistim abooo 300 mü benm tartida diyetisyen tartimla ayni tartiyordu 1 kilo fark vardi oda senin dedigin gibi normalmis

Takım üyelerimin kilo bildirememe durumuna karşı telefonunu yazmak isteyen olursa bana özelden yazabilir. Zorunlu değildir, sadece takıma uğrayamama durumunda kilosunu bana bildirebilmesi için. Takımı zor durumda bırakmamak adına.

Olur inşallah

Aynen canım yaaa, birde adamın birinin( eşimin tarafından) ağzına laf veriyorumya, en çok ona kızıyorum.
Aslında benim yaza kadar 60 olmam lazım
Yaparım ve yapacağım

Almanyadayim canım

Aynen canım yaaa, birde adamın birinin( eşimin tarafından) ağzına laf veriyorumya, en çok ona kızıyorum.
Yaparım ve yapacağım
gülüm senin 6 ayın doluyor. yeni hedefle uygun bi etapta tekrar listeye alalım seni

Yaparım ve yapacağım
Yaparsin tabi niçin yapamayısın tatlm sende burda düzenli menü bildirimi yap cok iyi gelecek gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…