Çok istiyorum. Artık hergun evde ne yemek varsa buraya yazacam, inşallah dengelerimAbla beni o kadar motive edip, bana yatırım yapıp kilo vermeme destek oldun
Şimdi sıra sende
Bak ben güzel güzel veriyorum
En azından ilk etapta 3 kilo ver şu 7li rakamlardan bir kurtul
Turkiyeden döndükten sonra olsun. Bende o zamana kadar 6 lar için çabalayımgülüm senin 6 ayın doluyor. yeni hedefle uygun bi etapta tekrar listeye alalım seni
O vakit seni tuttum. Hadi gelsin 98
Aynen canım birdaha ki maçta görüşürüz inşallah
Sevincini yüreğimde hissettim kaptanim
Teşekkürler canım benim
Aaaa tabiki takım arkadaşını tutarsın dilinle gönlünün aynı kişide olması gerek sen yarissan men seni tutarim
Teşekkürler canım benim
Ayyy İnşallah canım artık hayaller ime8 alabilirim
E kuzum ben bugunki kilonu unuttum şimdi
Demem oki
geçen haftaki :?
Bu haftaki :?
Fark :?
Şeklinde
Ben yaşlı bir hatunum unutkanım
Tebrik ederim 69 dın sanırım 1 kilo gitmiş
Sen yerinde say. Bak zehra 20 kilo verip mezun olduAblammm.
Bana mı yazdın minnak falan üstüme alınayım mı?
Demekki lavaş gerçekten inceymişkilom
geçen hafta:94,5
bu hafta:93,9
fark:0,6
%0,63
gramlardan mutlu oluyorum artık
Kuzum özel durumunuzdan dolayı menülerine ne diyim bilemedim. sağlıklı beslenmeye gayret et, ara öğünler yap mutlaka. .Ben alerjik anne taktım adımı
Benim menülerim için bununla diyet mi yapılır diye düşünmeyin lütfen. Her şeyi yiyemiyoruz maalesef
Saat 14.00
10 patates kızartması
3 tavuk kanat küçük
17.00
1 adet elma
........
3 litre su 00.00a kadar tamamlanacak inşallah :)
....
Ya bu grupla tanışmadan önce doymak bilneyen ben şimdi hiç acıkmıyorum bile çok şükür her şey kafada bitiyor demek kız...
Saat 19.00-20.00gibi bir tabak şehriye çorbası içeceğim bunu da ekleyelim lütfen
Evet yeşilliğimi ve sebzemi eksik etmemeye çalışıyorum sadece iki gündür sebze yiyemedim ama yarından itibaren başlayacağım inşallah tekrarKuzum özel durumunuzdan dolayı menülerine ne diyim bilemedim. sağlıklı beslenmeye gayret et, ara öğünler yap mutlaka. .
canım bu hafta azmet, bol paylaşımda bulun. menü ve spor bildirimini unutma, güzel de kilo verirsen haftaya listede oma şansın olur.Şimdi girebildim siteye, geçmişi okudum da geldim.Antepia27 çok tebrik ediyorum seni, haftalardır 9 ları görmek için çabalıyordun çok sevindin senin adına
Bende önümüzdeki haftadan itibaren spora tekrar başlıcam inşallah. Haftaya cumaya kadar kısa vadeli hedefim var 55 olmak.
Bu hafta doğru düzgün giremedim siteye, menümü yazıp çıkmak zorunda kaldım. Haftaya bomba gibi gelcem kaptancanım bu hafta azmet, bol paylaşımda bulun. menü ve spor bildirimini unutma, güzel de kilo verirsen haftaya listede oma şansın olur.
Evet fırında da yapıyorum arada ama bazen kızartma yapıyorum ne yalan söyleyeyim. Ama genelde kavurma yapıyorum oglum da çok seviyor önce haşlayıp sonra soğanla kavuruyorum. Bakacağız yavaştan alışacağım ben de inşallahLonely single girl kızartmaya bayılırdım eskiden ayy şöyle karışık patlıcanlı biberli patatesli bol domates soslu şimdi yiyemiyorum mesela çok ağır geliyor bana patates kızartması falan midem bulanıyor, ağrıyor.
Senin özel durumunu okumuştum. Sebze ağırlıklı besleniyordun. Patatesi falan fırınlasan olmaz mı? 10 adet patates kızartması çok değil gibi görünüyor ama onun çektiği yağ yeter.
hadi bakalımBu hafta doğru düzgün giremedim siteye, menümü yazıp çıkmak zorunda kaldım. Haftaya bomba gibi gelcem kaptan
Bu hafta doğru düzgün giremedim siteye, menümü yazıp çıkmak zorunda kaldım. Haftaya bomba gibi gelcem kaptan
Oooo çok iyi cnm tebriklerne kadar seni yenmis olsamda 9 lara inmene cok sevindim
Burda beni tutan arkadaşlarada çok tesekkurlerbende 2.2 verdim
Bu takıma geldiğine göre baya alışmışsın demektirEvet fırında da yapıyorum arada ama bazen kızartma yapıyorum ne yalan söyleyeyim. Ama genelde kavurma yapıyorum oglum da çok seviyor önce haşlayıp sonra soğanla kavuruyorum. Bakacağız yavaştan alışacağım ben de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?