@Baby Cat kızartmaya bayılırdım eskiden ayy şöyle karışık patlıcanlı biberli patatesli bol domates sosluşimdi yiyemiyorum mesela çok ağır geliyor bana patates kızartması falan midem bulanıyor, ağrıyor.
Senin özel durumunu okumuştum. Sebze ağırlıklı besleniyordun. Patatesi falan fırınlasan olmaz mı? 10 adet patates kızartması çok değil gibi görünüyor ama onun çektiği yağ yeter.
Ben neden yokum ki listede acabamenü ve sporlar nerede
moni +120p +60p + +40p +180p + +180p @sara_28 + +180p + +260p + + + Antepia27 + + +150p + + + + Pamukprncess + + - + - - - ozlemkartal - - + + + - - @obezzto - + +70p +330p + - + 60kiloyum +105p +300p + +180p -180p -180p +150p @Efser + + + +180p + + + @phalanx + + + + + - - hedef56 +300p +360p +180p + +243p + + Wydra +80 p +338p +355p +467p +130p +265p +235p gezegenfeza - - - - - - - divinity + - - - - - - Y Ya habibi - - - - + - - K krankenschwester - - - - - - - G gulsahhh01 +180p + +180p + +180p + + O optumkibbye + +90p +90p + - + - Esmahan38 +50p m m m +60p +85p + @Musabinannesi - - - - - - - @IKokunhuzur - + + + +40 p +40 +240p @GIDI + +135p +360p +90p + + + april1109 - - - + + - -
[th]21-27 ARALIK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
Hic veremeyip yada kilo alamamaktan iyidir monicim tabiki mutlu olkilom
geçen hafta:94,5
bu hafta:93,9
fark:0,6
%0,63
gramlardan mutlu oluyorum artık
Canm patates kizartmasi yerine 1 dilim ekmek yeseydin keske hem daha doyurucu olurdu kahvaltida yenilen herseye mi alerjiniz var :/ hic kahvaltisiz nasıl duruyorsunBen alerjik anne taktım adımı
Benim menülerim için bununla diyet mi yapılır diye düşünmeyin lütfen. Her şeyi yiyemiyoruz maalesef
Saat 14.00
10 patates kızartması
3 tavuk kanat küçük
17.00
1 adet elma
........
3 litre su 00.00a kadar tamamlanacak inşallah :)
....
Ya bu grupla tanışmadan önce doymak bilneyen ben şimdi hiç acıkmıyorum bile çok şükür her şey kafada bitiyor demek kız...
Saat 19.00-20.00gibi bir tabak şehriye çorbası içeceğim bunu da ekleyelim lütfen
Çok istiyorum. Artık hergun evde ne yemek varsa buraya yazacam, inşallah dengelerim
Ayy e-okul zamanı geldi di miBen de senle aynı giremedim bu hafta hiç sınav haftam 12 sınıfı sınav yaptım yarısını okudum yarısı kaldı onları bitirip eokula girince rahatlayacam
Ayy e-okul zamanı geldi di mikafayı yiyordum ben o sistemdeyken 10 dk da bir atıyordu, girdilerim yarım kalıyodu, kaydetmiyordu falan. Ahh mazi
Bir de ben evdeki bütün yağları attım. Ayçiçek, mısırözü, margarin hepsini attım. Sadece zeytinyağı çok nadir hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Birine yemeğe gittiğimizde ya da dışarda yiyeceğimiz zaman zorlanıyoruz artık.Aynen ha geçen yıl full kızartma yiyordum şimdi yiyemiyorum. Fırınlama yapmak daha pratik ve sağlıklı oluyor
Hani nerede canım takımım
Kutlama varrrr
Ponpon lari bbiraktimmmm
Geçen hafta 100.5
Bu hafta 99.3
Fark 1200
Yüzde 1.2
Çok sukur gördüm 9
Başta kaptanim henize çok teşekkürler
İyiki burdayım sizinle yım
Ay biraz daha sevineyim görmemiş bı 9 görmüş
Şimdi hiçbir sistemde değilim artık. Yurtdışına taşındım evlendikten sonra henüz mesleğime dönebilecek kadar dilim yok.Maalasef hala o sistem var bazen eli maşalı şu emoji gibi oluyorum bunun bi de karne haftası var
Şimdi hangi sistemdesin?
Bir de ben evdeki bütün yağları attım. Ayçiçek, mısırözü, margarin hepsini attım. Sadece zeytinyağı çok nadir hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Birine yemeğe gittiğimizde ya da dışarda yiyeceğimiz zaman zorlanıyoruz artık.
Şimdi hiçbir sistemde değilim artık. Yurtdışına taşındım evlendikten sonra henüz mesleğime dönebilecek kadar dilim yok.
Bu aralar dil okuluna tekrar başlamayı düşünüyorum ya bakalım artık kısmet.Aslına dili halledersen meseleğe başlarsın orda yabancı okullara öğretmenler gönderiliyor ya burdan seni direk orda başlatırlar
bu akşam başlıcak olan yeni listede olacaksın kuzum.Ben neden yokum ki listede acaba
Hic veremeyip yada kilo alamamaktan iyidir monicim tabiki mutlu olTebrik ederim
Canm patates kizartmasi yerine 1 dilim ekmek yeseydin keske hem daha doyurucu olurdu kahvaltida yenilen herseye mi alerjiniz var :/ hic kahvaltisiz nasıl duruyorsun
Bu aralar dil okuluna tekrar başlamayı düşünüyorum ya bakalım artık kısmet.
60kiloyum ben de yeni sayılırım. öğretmenler gününde diyete başladım önceki gün takıma girmek için mesaj atmıştım. kilo serüvenim senin gibi. 2017de 5-6 ayda kışın 10-12 kilo alında 78 oldum yaza doğru 82 kiloyu bile gördüm. buraya ilk mesajı 80,8 gramım diye attım özellikle o ilk 3 kiloyu hatta 2 kiloyu vereceğime inancım kalmamıştı. oysaki önceki yıllarda lahana çorbası yapar 2 gün o çorba ve yanında az sağlıkllı birşeyler ile bile o 2 kilo gderdi. bu yıl ne oldu öyle bir karar alıp 2 öğün üst üste bile planladığım gibi beslenemez oldum irademe iştahıma bişey oldu. aradan 5 hafta geçti veee benim kilom 73,8 evet o ilk 3 kiloyu verince çook mutlu oldum çünkü malumunuz mantolar çok pahalı ve ben obez mantosuna 250-300 tl bayılmak istemiyordum. 3 kilodan sonra beni küçük gösteren markalı kıyafetimi giyebildim. gerisi geldi zaten.
başarılar dilerim canım. doğru adrestesin
Ya bizim bakıcı kızartma yapmıştı yüzden onu yedim ama çok az yedim salata çok yedim öğlen yemeğinde iş yerinde tek köfte vardı oyuzden öyle olduObezzto seni gözüme kestirdim bu hafta benimle yarışa ne dersin
Ahahahah bende o kadar diyet yaptigim halde gecen hafta artik yeter yeniden baslayaym dedim 81.5 le baslayip diyetimi 82.5 le bitirdimburasi gerçekten insani motive ediyor
Canm öglen cok az yiyip aksama patates yemissin neden öyle oldu
Masallah
Helal sanaikili rakamlarin hayirli olsun az daha güzel menülerle gel bak yakinda 8leri nasil göreceksin aksamlari patates yeme olur mu tatlm bide sen iki ögün besleniyorsun ya sabah gec yiyorum diye öyle yapiyorum demistin şöyle yap istersen ben sabah gec yiyince kahvalti ara ara aksam yapiyorum hem sürekli metabolizma çalışıyor hemde daha tok oluyorum tavsiye ederim canm tekrardan tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?