Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen ha geçen yıl full kızartma yiyordum şimdi yiyemiyorum. Fırınlama yapmak daha pratik ve sağlıklı oluyor

Ben neden yokum ki listede acaba

kilom
geçen hafta:94,5
bu hafta:93,9
fark:0,6
%0,63
gramlardan mutlu oluyorum artık
Hic veremeyip yada kilo alamamaktan iyidir monicim tabiki mutlu ol Tebrik ederim

Canm patates kizartmasi yerine 1 dilim ekmek yeseydin keske hem daha doyurucu olurdu kahvaltida yenilen herseye mi alerjiniz var :/ hic kahvaltisiz nasıl duruyorsun

Ben de senle aynı giremedim bu hafta hiç sınav haftam 12 sınıfı sınav yaptım yarısını okudum yarısı kaldı onları bitirip eokula girince rahatlayacam
Ayy e-okul zamanı geldi di mi kafayı yiyordum ben o sistemdeyken 10 dk da bir atıyordu, girdilerim yarım kalıyodu, kaydetmiyordu falan. Ahh mazi

Ayy e-okul zamanı geldi di mi kafayı yiyordum ben o sistemdeyken 10 dk da bir atıyordu, girdilerim yarım kalıyodu, kaydetmiyordu falan. Ahh mazi

Maalasef hala o sistem var bazen eli maşalı şu emoji gibi oluyorum bunun bi de karne haftası var

Şimdi hangi sistemdesin?

Aynen ha geçen yıl full kızartma yiyordum şimdi yiyemiyorum. Fırınlama yapmak daha pratik ve sağlıklı oluyor
Bir de ben evdeki bütün yağları attım. Ayçiçek, mısırözü, margarin hepsini attım. Sadece zeytinyağı çok nadir hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Birine yemeğe gittiğimizde ya da dışarda yiyeceğimiz zaman zorlanıyoruz artık.

Tebriklerr güzel güzel göbeklerini at haftaya 98 97lere başla hemen 80leri gör

Ben de aynı senden oldum yarın arkadaşıma gideceğim direk sordum salata yapmaya malzeme var mı diye yoksa alıp gidecem. Çünkü bu günü dengelemem gerek akşamın karbonhdratlı oldu da

60kiloyum ben de yeni sayılırım. öğretmenler gününde diyete başladım önceki gün takıma girmek için mesaj atmıştım. kilo serüvenim senin gibi. 2017de 5-6 ayda kışın 10-12 kilo alında 78 oldum yaza doğru 82 kiloyu bile gördüm. buraya ilk mesajı 80,8 gramım diye attım özellikle o ilk 3 kiloyu hatta 2 kiloyu vereceğime inancım kalmamıştı. oysaki önceki yıllarda lahana çorbası yapar 2 gün o çorba ve yanında az sağlıkllı birşeyler ile bile o 2 kilo gderdi. bu yıl ne oldu öyle bir karar alıp 2 öğün üst üste bile planladığım gibi beslenemez oldum irademe iştahıma bişey oldu. aradan 5 hafta geçti veee benim kilom 73,8 evet o ilk 3 kiloyu verince çook mutlu oldum çünkü malumunuz mantolar çok pahalı ve ben obez mantosuna 250-300 tl bayılmak istemiyordum. 3 kilodan sonra beni küçük gösteren markalı kıyafetimi giyebildim. gerisi geldi zaten.
başarılar dilerim canım. doğru adrestesin

bu akşam başlıcak olan yeni listede olacaksın kuzum.

Son düzenleme:
başarılar dilerim canım. doğru adrestesin

inşallah tatlım ilk hedefim 77 artık. 79 da yeterli değil.

MENÜ VE SPOR LİSTESİ HAKKINDA:
Pamukprncess ozlemkartal kuzular siz listedesiniz ve her gün menü ve spor bildirimi istiyorum mutlaka.

Y Ya habibi canım paylaşımda isitkrar sağlayamadın , bu hafta menü bildirebilecek misin ona göre menü tablosunu düzenlicem
@april1109 canım düzenli menü bildirimi bekliyorum.
Esmahan38 kuzum sendende eksiksiz menü bekliyorum.
aeben aebenim bu hafta menü listesinde olmak istiyor musun
gezegenfeza divinity kızlar siz menü bildireek misiniz çıkarayım mı listeden

K krankenschwester kuzum nerelerdesin, 19 Aralıktan beri yoksun

Son düzenleme:
Ya bizim bakıcı kızartma yapmıştı yüzden onu yedim ama çok az yedim salata çok yedim öğlen yemeğinde iş yerinde tek köfte vardı oyuzden öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…