canım ayyyynen ben...beni anlatıyorsun işte.en son bunu anladım ben. tek şişman beyniniz , beck diyet çözümü gibi diyet psikolojisi kitapları var. hatta dr. bülent turan ın hipnoz-nlp eft 'zihinden zayıflama' kitabı da var. son kitabın sadece ilk bölümünü okudum. her hafta 1 uygulama yapılacağı için kitao öyle hemen bitirilimiyor. ben de ara verince kitabı tamamen bitirmiş oldum. şimdi düşünüyorum da aslında kitapta yazdığını düşündüğüm şeyi yaptım ben.karın açlığı değil ruh açlığı benimkiyoksa açlıkla tokluk arası bir lokma ekmek ruhumuz aç. doymak bilmiyor
Evet maalesef. Sadece siyah zeytin yiyebiliyoruz. Gecen sene total ıge seviyesi 467 di. Yeşil zeytin domates de yiyebiliyorduk bu sene maalesef total ıge 1368 ye fırlamış onlar da dokunıyor artık .biz de mecburen patates yiyoruz bi haşla bi kızart falanBen neden yokum ki listede acaba
Hic veremeyip yada kilo alamamaktan iyidir monicim tabiki mutlu olTebrik ederim
Canm patates kizartmasi yerine 1 dilim ekmek yeseydin keske hem daha doyurucu olurdu kahvaltida yenilen herseye mi alerjiniz var :/ hic kahvaltisiz nasıl duruyorsun
canım ayyyynen ben...beni anlatıyorsun işte.en son bunu anladım ben. tek şişman beyniniz , beck diyet çözümü gibi diyet psikolojisi kitapları var. hatta dr. bülent turan ın hipnoz-nlp eft 'zihinden zayıflama' kitabı da var. son kitabın sadece ilk bölümünü okudum. her hafta 1 uygulama yapılacağı için kitao öyle hemen bitirilimiyor. ben de ara verince kitabı tamamen bitirmiş oldum. şimdi düşünüyorum da aslında kitapta yazdığını düşündüğüm şeyi yaptım ben.
bir çizelge vermişti kitabı okuyan bir kadın, günde şu kadar çömelme hareketi, 10,000 adım at, şu kadar su iç , şu saatte ye bu satte yeme gibi. bunun listesini yapıp yanına tik atıyorsun. bana bazı tavsiyeler saçma geldi kendi olmazsa olmazlarıma göre çizelge yaptım.
kasım ayının başında yaptım listeyi. artık diyetten bıkmıştım. diyet yapsam da yapmasam da gece saat 8den sonra bir şey yemiyecektim. gerekirse 1 tepsi börekle diyeti delecek bile olsam acele edecem o tepsiyi önüme saat 7de getirecem 8e kadar gözümün dönmüşlüğü bitecek gibi bir karar aldım.
sonraciğima diyet yapsam da yapmasam da sırf yaşlanmamak için bile yürüyüş yapabilirdim onun kararını aldım. diyelim ki 2,5 litre kola içtim zayıflamak için değil belki ama sırf yürüyüş yamak için yürüyüşe çıkacaktım. yeşil çay aynı şekilde...
bunun gibi kararlar.
kasımın ilk 24 gününde bu kararlarımı uyguladığım için çok mutluydum artık yaklaşık 1 aydır gece geç saatte bişey yemeyen, çay kahveye şeker koymayan, yürüyüş yapan maden suyu yeşil çay içen biriydim ama hiç kilo verememiştim çünkü fazlasıyla yiyordum. ve artık dedim ki kalori kısıtlamanın zamanıdır, o ilk 24 gün geliştirdiğim alışkanlıkların üzerine diyetmi ekledim, yani hafif aç kaldım sonuç bu5 haftada 6.2 kilo
kalıcı davranış değişikliği önemli
Teşekkür ederim cnmtebrikler zühalcim. çok sevindim. 2.2 gerçekten çok iyi bir rakam
Teşekkür ederim cnm
Hadi senden de bi atak bekliyorum
kızlar siz kk ya explorer den mi yoksa chrome den mi giriyorsunuz?
O ne güzel tespit öylekarın açlığı değil ruh açlığı benimkiyoksa açlıkla tokluk arası bir lokma ekmek ruhumuz aç. doymak bilmiyor
Saracım 160 gr balık bir öğün için fazla diyor diyetisyen.bende öyle yiyordum maalesefMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
İki çeri domates bir salatalık
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
İki kutu ton balığı (80 *2 = 160 gr)
Ara
Kefirli bademli vanilyalı yoğurt
Akşam
Bir tabak yeşil mercimekli erişte çorbası
Naneli pul biberli yoğurt
Su 2 litre spor yok
moni
Saracım 160 gr balık bir öğün için fazla diyor diyetisyen.bende öyle yiyordum maalesef
Bir de yanına keşke salata yeseydin daha doyurucu olurdu
Harika bir haber fatma.çok tebrik ederim..
Tebrikler kaptanimkilom
geçen hafta:94,5
bu hafta:93,9
fark:0,6
%0,63
gramlardan mutlu oluyorum artık
O vakit seni tuttum. Hadi gelsin 98
Şimdi girebildim siteye, geçmişi okudum da geldim.Antepia27 çok tebrik ediyorum seni, haftalardır 9 ları görmek için çabalıyordun çok sevindin senin adına
Bende önümüzdeki haftadan itibaren spora tekrar başlıcam inşallah. Haftaya cumaya kadar kısa vadeli hedefim var 55 olmak.
Antepia27 tatlım seni de tebrik ederim güzel rakam
Tebriklerr güzel güzel göbeklerini at haftaya 98 97lere başla hemen 80leri gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?