Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hepimize başarılar kim kazanırsa kazansın sonunda kazanan 10. Takım olucak süper

Canım karnıyarık kuzartma değil fırında yaptım ekmek kaçtı haklisin

Bu hafta 1 kilo versem diyordum 2 tane rakibim oldu artik ne kadar kilo verebilirsen diyorum

Hem kiloda hem de sporda yaristayim

Herkesin bol bol kilo vermeli bi haftasi olur insallah
Cuma günü sayılmasın gece 12den sonra başladı yarışma demişim
Çok kötüsün hemen fark atmışsın 256 puancık

Cuma günü sayılmasın gece 12den sonra başladı yarışma demişim
Çok kötüsün hemen fark atmışsın 256 puancık

Aaa seninde hedefin Mayıs'a kadarmış mende 12 Mayıs doğum günüm o güne 67 hedeflerim ana bakalim insallah su 9 verelim. Önümüze daha iyi goruruz

Ekmekle yediğim halde doyduğumu hissetmedim.
Kısmen yeni başladın ya ondandir canm
evet haklısın. dışarıdaydık eve gelince de yemek yoktu. pratik olsun diye yaptık. derindondurucuda duruyordu.
Hemen maş fasulye yada yesil mercimek haslayip salata yapabilirsin öyle durumlarda. Aklinda bulunsun tatlim
Illa obeze yenilecem diyorsun yani

E sen bilirsin bebegim
Vay vay vayyyyyy cok hirs yaptim haberin olsun bu mesajin beni yeniden sarsti.. cuma görüşürüz obezzo

Evet kızçelerim, Aylinimin güzel mantılarından misaifrlerime ikram etmek istedim. tabiiki bende tadıcam Belki sizde faydalanmak istersiniz diye buraya da yazdık. Gerisini özel mesajla halledersiniz.

Çaktırma bende mezuniyet kilomu koruyamadım

Çok mu aldın abla?
ahahaha ayy çok güldümm
özledim sibelcimi şu doktor işlerim sonuçlansın da gidicem inş.

Gel ablam gel artık.

Ben bunu bir düşüneyim Aylincim. Fırınlı ya da fırınsız farketmez bana, benim adam çiğ de yer.

tek rakibim kendim dermişim.
kendimi eşleştirmedim durumum malum, ağrı ilaçlar vs.

Gel beri bakayım şöyle bana doğru.

Allah bol kazanç versin. Orda yaşasam alırdım

Çok mu aldın abla?

Gel ablam gel artık.

Ben bunu bir düşüneyim Aylincim. Fırınlı ya da fırınsız farketmez bana, benim adam çiğ de yer.

Gel beri bakayım şöyle bana doğru.
64.9 ile mezun oldum, bu hafta 72.3 çıktım.
Bazen misafirliğe yada uzun yola gidiyorum, su içemiyorum. O zamanlar 75i bile görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…