KİLO DA RAKİPLER
Sara_28(79,0) vs esmerm91 (79,5)
Antepia27 (99,3) vs GIDI (99,0) vs ozlemkartal(95,1)
wydra(60,6) vs gulsahhh01(63,0)vs optumkibby(56,6)
Obezzto(79,8) vs 60kiloyum(81,8)vs efser(88,1)
hedef56(73,8) vs IKokunhuzur (72,2) vs Baby Cat(/73,5)
aeben(70) vs Esmahan38(69)
phanalax(68,5) vs april1109 (67,6) vs pamukprncess(62)
İYİ OLAN KAZANSIN..
Değerlendirme % üzerinden yapılacaktır..
Akşamı pek sevmedim hem karniyarik arti 1.5 dilim ekmek sana yakışmadı tatlim
Pırasanın yaninda ekmek tüketme öglen icin bence çünkü zaten cok kilon yok ya canm kaloriyi ona göre ayarlamak lazm
Öglen dürüm varken aksam keske manti olmasaydi
Sagol tatlm
hadi hayırlısı o zaman
Illa obeze yenilecem diyorsun yaniMonicim sarayla da yarisaym da biz dünobezzto ile konuşmuştuk bu hafta onunlada yarışacaktık
Ekmek coooook
Cuma günü sayılmasın gece 12den sonra başladı yarışma demişimBu hafta 1 kilo versem diyordum 2 tane rakibim olduartik ne kadar kilo verebilirsen diyorum
Hem kiloda hem de sporda yaristayim
Herkesin bol bol kilo vermeli bi haftasi olur insallah
Çok güzelsin canım sana daTünaydın 10.takım
Herkese keyifli mutlu bir hafta sonu olsun inşallah
Cuma günü sayılmasın gece 12den sonra başladı yarışma demişim
Çok kötüsün hemen fark atmışsın 256 puancık
Cuma günü sayılmasın gece 12den sonra başladı yarışma demişim
Çok kötüsün hemen fark atmışsın 256 puancık
Kısmen yeni başladın ya ondandir canmEkmekle yediğim halde doyduğumu hissetmedim.
Hemen maş fasulye yada yesil mercimek haslayip salata yapabilirsin öyle durumlarda. Aklinda bulunsun tatlimevet haklısın. dışarıdaydık eve gelince de yemek yoktu. pratik olsun diye yaptık. derindondurucuda duruyordu.
Vay vay vayyyyyy cok hirs yaptim haberin olsun bu mesajin beni yeniden sarsti.. cuma görüşürüz obezzoIlla obeze yenilecem diyorsun yani
E sen bilirsin bebegim
tek rakibim kendim dermişim.moni sen kimle yarışıyorsun
Evet kızçelerim, Aylinimin güzel mantılarından misaifrlerime ikram etmek istedim.Arkadaşlar isteyen olursa şehir dışına mantı gönderiyorum.Kayseriliyim yeni arkadaşlar bilmiyor olabilir.Normalde hakiki kayseri mantısı fırınlanmaz ( kurutulmaz ) ama kargoyla gönderince mecbur fırınlıyoruz.Gönderdiğim arkadaşlarım bu şekilde istiyor ve güzel olduğunu söylüyorlar.Ben hiç bu şekilde pişirip yemedim.
Burası zayıflama yarışması,mantı hiç yakışmadı biliyorum.Ama eşleriniz,çocuklarınız,misafirleriniz... için alabilirsiniz diye düşündüm.Haa bu arada etini,eşimin güvenlik amirliği yaptığı et fabrikasından ( Yılet ) alıp evde kendim et çekme makinamda çekiyorum.
Bu yazıyı kaptanımdan onay alarak yazdım.İlk siparişimi aldım bile :)
ayy kadın kadın sen hastalarını bayılt
hadi hayırlısı o zamanmoni
Çaktırmabende mezuniyet kilomu koruyamadım
ahahaha ayy çok güldümm
özledim sibelcimi şu doktor işlerim sonuçlansın da gidicem inş.
Arkadaşlar isteyen olursa şehir dışına mantı gönderiyorum.Kayseriliyim yeni arkadaşlar bilmiyor olabilir.Normalde hakiki kayseri mantısı fırınlanmaz ( kurutulmaz ) ama kargoyla gönderince mecbur fırınlıyoruz.Gönderdiğim arkadaşlarım bu şekilde istiyor ve güzel olduğunu söylüyorlar.Ben hiç bu şekilde pişirip yemedim.
Burası zayıflama yarışması,mantı hiç yakışmadı biliyorum.Ama eşleriniz,çocuklarınız,misafirleriniz... için alabilirsiniz diye düşündüm.Haa bu arada etini,eşimin güvenlik amirliği yaptığı et fabrikasından ( Yılet ) alıp evde kendim et çekme makinamda çekiyorum.
tek rakibim kendim dermişim.
kendimi eşleştirmedim durumum malum, ağrı ilaçlar vs.
Aboww birdi iki oldular
Çok mu aldın abla?
Gel ablam gel artık.
Ben bunu bir düşüneyim Aylincim. Fırınlı ya da fırınsız farketmez bana, benim adam çiğ de yer.
Gel beri bakayım şöyle bana doğru.
Allah bol kazanç versin. Orda yaşasam alırdımArkadaşlar isteyen olursa şehir dışına mantı gönderiyorum.Kayseriliyim yeni arkadaşlar bilmiyor olabilir.Normalde hakiki kayseri mantısı fırınlanmaz ( kurutulmaz ) ama kargoyla gönderince mecbur fırınlıyoruz.Gönderdiğim arkadaşlarım bu şekilde istiyor ve güzel olduğunu söylüyorlar.Ben hiç bu şekilde pişirip yemedim.
64.9 ile mezun oldum, bu hafta 72.3 çıktım.
Çok mu aldın abla?
Gel ablam gel artık.
Ben bunu bir düşüneyim Aylincim. Fırınlı ya da fırınsız farketmez bana, benim adam çiğ de yer.
Gel beri bakayım şöyle bana doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?